Akillis masallah. Bizde de ayni şey ayakkabi ve tokalarda oluyor. Toka ya da koka diyor bazen kaka ile koka karışıyorTamam başlıyorum o zamaneşim dışarı çıkartmıştı bisikleti ile başına şapka taktım yolda şapka düşmüş 50 metre filan geçmişler eşim fark etmeyince oğlan bağırmaya başlamış şapkayı gösteriyormuş çocuk bağırmasa kocam fark etmiyor
Gögsümü yeni doğan beben gibi kavrayamadı çekmedi bile zaten ağlamaya başladı . İki tarafta da aynı şeyi yaptı . Uyku arasında emdi sonra . Önceden blw yapardık artık ıslak hiç birşeye dokunmak istemiyor yoğurt filan koyunca etraf yoğurt oluyor kendi 1 kaşık yememiş oluyor o yüzden artık yapamıyorumBence emmek istiyor ama bazen diş çıkma döneminde emerken acıyor muş ondan büyük bir ihtimal. Bizde de oluyordu ara ara. Önune koysan kendi mi yese acaba. Ozellikle yemek istemedigi zamanlar. Önune koy kendi yemeye başlasın zaten sonra sende yedirirsin.
Kaşık kullanmiyor mu yani örtü falan sersen kaşık versen bi süre sonra alışır kaşığa da. Böyle de sen zorlanirsin. Tabağa sadece bir kaşık yoğurt koy mesela ver eline de kaşığı O onunla oyalanirken sende yedirirsin.Gögsümü yeni doğan beben gibi kavrayamadı çekmedi bile zaten ağlamaya başladı . İki tarafta da aynı şeyi yaptı . Uyku arasında emdi sonra . Önceden blw yapardık artık ıslak hiç birşeye dokunmak istemiyor yoğurt filan koyunca etraf yoğurt oluyor kendi 1 kaşık yememiş oluyor o yüzden artık yapamıyorum
Onu yapıyorum zaten eline oyalanacağı şekilde veriyorum . Ya genel anlamda hep huzursuz bir ruh hali var beni çok geriyor diyelim ki eline elma verdim bu sefer masadaki başka birşeyi istiyor ve bu hiç bitmiyor sürekli yeni şeyler diye devam ediyor beni çok yoruyor .Kaşık kullanmiyor mu yani örtü falan sersen kaşık versen bi süre sonra alışır kaşığa da. Böyle de sen zorlanirsin. Tabağa sadece bir kaşık yoğurt koy mesela ver eline de kaşığı O onunla oyalanirken sende yedirirsin.
Bizde de oluyor bazen elinde kaşık varken benimkinide istiyor mesela ben de hayır bu benim senin kaşığın var deyince ısrar etmiyor. Sizde biraz ısrarcı cok yorucu gerçekten bende cok yorgun ve bitkin hissediyorumOnu yapıyorum zaten eline oyalanacağı şekilde veriyorum . Ya genel anlamda hep huzursuz bir ruh hali var beni çok geriyor diyelim ki eline elma verdim bu sefer masadaki başka birşeyi istiyor ve bu hiç bitmiyor sürekli yeni şeyler diye devam ediyor beni çok yoruyor .
Benim oğlum asla durmuyor bak bu senin bardağın bu benim de asla durmuyor istemeye devam ediyor alamayınca elindekini fırlatıyor vs vs böyle ilerliyor olaylar. Mesela evde toz alıyorum eline benimki ile aynı model aynı renk bez veriyorum 30 saniye duruyor 32. Saniye elimdekini istiyor . Onu veriyorum yine benim elimdekileri böyle böyle devam ediyor eline vileda veriyorum kendim mop alıyorum o mop istiyor ben Viledayı alınca o kıyamete geçiyor. En sonunda sinirlenip sesim yükseliyor . Bu durumda krizi nasıl yöneteceğimi bulamıyorum ağlıyorum filan . Az önce uyuyacak annemlerle görüntülü konuşuyoruz annemle babam pijaman ne kadar cici dediler benimki dudağı büzdü ağladı şoka girdim . Anneme sonra dedim ki ben o an telefon onun elindeydi kızdım mı ona mı alındı ağladı dedim annem hayır birşey olmadı ki dedi . Bugün çok garip bir ruh hali içindeydi atak takvimine baktım son 6 gün ondan mı böyle anlamadımBizde de oluyor bazen elinde kaşık varken benimkinide istiyor mesela ben de hayır bu benim senin kaşığın var deyince ısrar etmiyor. Sizde biraz ısrarcı cok yorucu gerçekten bende cok yorgun ve bitkin hissediyorum
Al benden de o kadarYaaa ben de iş konusunda çok zorlaniyorum. Gün boyu işim bitmiyor. Ne çamaşırı ne bulastigi ne ütüsü cok zorluyor beni işler.
Aaa olabilir inş öyledir de bir an önce kurtulursunuztuce_tuce bizim diş geliyor galiba uyumadan önce kaka yaptı biraz sulu. 21.30 da uyudu 1 saat sonra çığlıkla ağlayarak uyandı meme de almadı zor sakinleştirdim. Belirtiler o yönde yarın bi tekrar bakacağım dikkatlice.
İnşallah. O arada da süt kaynatıyordum kaynamaya başlamamıştı giderken altını kapattım döndüm tekrar açtım süt kesildiAaa olabilir inş öyledir de bir an önce kurtulursunuz
Ya bu akşam bizde de ayni durum var. 10 dk da bir ağlıyor bağırıyor bir yeri agriyor belli. Galiba karnı ağrıyor bugün kaç kere kaka dedi ve yapamadi. Süte de yazık olmus ya. Lor yap. Lorun suyuylada pankek cok iyi oluyorİnşallah. O arada da süt kaynatıyordum kaynamaya başlamamıştı giderken altını kapattım döndüm tekrar açtım süt kesildi
Gündüz de yazdım ya belki bir haftadır geceleri sıkıntı vardı sürekli memede kalmak istiyordu. Gündüzleri de öyle sürekli kucak odadan çıktığım an ağlamalr vardı bugün. Şimdi bi de çığlıkla ağlayınca dişe yordum ben ya bilmiyorum.Ya bu akşam bizde de ayni durum var. 10 dk da bir ağlıyor bağırıyor bir yeri agriyor belli. Galiba karnı ağrıyor bugün kaç kere kaka dedi ve yapamadi. Süte de yazık olmus ya. Lor yap. Lorun suyuylada pankek cok iyi oluyor
Bu ara bol hayvanlı bir kitap aldık onun sayesinde tembel hayvandan kunduz, koalaya kadar öğrendi maşallah. Kendince seslerini de cıkarmaya calısıyor. Meyveleri de yedikleriniNeler ogretiyorsunuz bu arada cocuklara ben sanki yetemiyorum duygusu başladı galiba bu ara temizlik dışarı işleri derken ondan oldu. Hangi hayvanlari biliyor yada meyveleri seslerini taklit edebiluyor mu
Bence çok haklısın . Benim oğlumun kaba ve ince motoru çok iyi . İlk kez parka gittiğimiz zaman yürümeye başladıktan sonra yani kendi kendine merdivenleri çıktı ve kaydıraktan kaydı şaşırmıştık . Ama geçen durduk yere güzelce çıkan çocuğu tutarken düşürdüm ve korkuyor artıkBu ara bol hayvanlı bir kitap aldık onun sayesinde tembel hayvandan kunduz, koalaya kadar öğrendi maşallah. Kendince seslerini de cıkarmaya calısıyor. Meyveleri de yediklerini
Biliyor diyim.
Benimkinin de kaba motoru çok zayıf buna taktım şimdi. Bu biraz benden kaynaklı oldu asla ama asla yalnız bırakmıyorum sürekli şapkasından ya da kolundan tutuyorum. Düşecek diye çok korkuyorum öncesinde bi yüksek düşme mevzusu olduğu için iyice düştüm üzerine. Merdiven cıkmak istiyor ama elimi tutuyor bende tutsun istiyorum bırakamıyorum hiç kendi çıkmayı denesin. Nası geliştircez hal böyleyken bilmiyorum
Uykusuzluk beni de çok geriyor. Bi de hep yapman gereken bi şeyin olması yorucu gerçektenPişman oldum bu kadar gergin olduğuma ama 3 ile 4 buçuk arası uyumayınca bende uyuyamadım uykum açıldı sonra dalamadım uykusuzum gergin oluyorum . Sabah kalktığımda sakin bir gün geçireceğim demiştim kendi kendimeiyiydi de ama gerginim bende
Benimki 1 haftadır günü 3 zeytin 1 domatesle kapatıyor. Emiyor sadece. Sevdiği her şeyi pişirdim yok. YemiyorBence emmek istiyor ama bazen diş çıkma döneminde emerken acıyor muş ondan büyük bir ihtimal. Bizde de oluyordu ara ara. Önune koysan kendi mi yese acaba. Ozellikle yemek istemedigi zamanlar. Önune koy kendi yemeye başlasın zaten sonra sende yedirirsin.
Benimki aklına gelebilecek Her yere tırmanıyor canım. Koltuk kanepe mama sandalyesi merdiven Her yer. Ama hiç engellemedim düşe kalka öğrendi. Bazen kötü de düştü ama napalımBu ara bol hayvanlı bir kitap aldık onun sayesinde tembel hayvandan kunduz, koalaya kadar öğrendi maşallah. Kendince seslerini de cıkarmaya calısıyor. Meyveleri de yediklerini
Biliyor diyim.
Benimkinin de kaba motoru çok zayıf buna taktım şimdi. Bu biraz benden kaynaklı oldu asla ama asla yalnız bırakmıyorum sürekli şapkasından ya da kolundan tutuyorum. Düşecek diye çok korkuyorum öncesinde bi yüksek düşme mevzusu olduğu için iyice düştüm üzerine. Merdiven cıkmak istiyor ama elimi tutuyor bende tutsun istiyorum bırakamıyorum hiç kendi çıkmayı denesin. Nası geliştircez hal böyleyken bilmiyorum
Şimdilik iyi gibi bugün dünkü gibi olmasın diye ayağımda salladım yerine yatırırken bi uyandı neyseki biraz emip devam etti
Sizde durumlar nasıl
İşte senin kızla benim oğlan diş konusunda aynı . Sen zamanında dişi çıkacak çıkamıyor diyordun o zamanlar benim oğlanın diş olayı ortada hiç yoktu o yüzden ne demek istediğini anlamıyordum meğer haklıymışsınBiz iptaliz kızlar zırlayıp duruyo arkadaş ne zormuş bu diş olayı oğlumda bunları yaşasam ikinci düşünürmüydüm acabaşimdi zorl uyuttum evi bişey götürüyo anladınız siz oğlumun yemeğini hazırladım banyo yapmam lazım kız uyanınca da akşama kadar temizlik sonra eşim gelecek yemek teranesi falan oy oy bitmeyen sorumluluk yapmışlar şimdiki aklım olsa 5 sene çocuksuz gezerdim pat diye 1,5 senede kucağımdydı