2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hay masallahhhh. superrr...
tek yumurta mi cift yumurta mi ikizi?

ayy ikiz mi ne güzel canımm çok şükür kalp atışlarınıda duymuşsun bak. eviniz baya bi şenlenicek rabbim kucağımıza da almayı nasi etsin bebişlerimizi

Ağrılarımıza üzülüyorum ama tek olmadığım için seviniyorum ben her kasık ağrısında dış gebelik korkusu yaşadığım için :) şimdi kaç haftalık Minnoş annesi ilk randevuya ne zaman gittin? Benim bugün 4+3 yarın 4+4 olacak ilk randevumu aldım.

Canım benim de aniden ayağa kalktığım da oluyor bazen

Canım ilk zamanlar oluyor herhalde o zaman.

Bende normalde haftaya gidecektim haftaya 5+4 olacaktı ama bugün kasık ağrım vardı bir de ben kiloluyum ve kurdeşen hastasıyım vücudum kabarıyor falan risk olarak gördüm içim rahat etmedi en azından doktor bana yol çizer dedim. Bilmiyorum doktor neden geldin de diyebilir tabi hiç bir şey de gözükmese en azından şu gün gel der belki gidersem içim daha rahat olacak :)

Yaa canimmm cook sevindim rabbim saglikli sihhatli hayirla kucaginiza almanizi nasip etsin apayri bir duygudur 2 can ayni anda tasimak masallahh gozun aydin

ayyy çok sevindim bende bu grupta ikiz bekleyen varmı diye soracaktım klomen falanmı kullandın canım doğalmı tek mi çift yumurta ikizimi

Aa neden öyle diyorsunuz rabbim nasip etmiş ne güzel. İsteyipte evlat sahibi olamayan o kadar aile var. Şükredin bence

Ben tabiki şükrediyorum.şükretmedigimi nerden çıkardınız.ben 5 yıl çocuk aradım. Siz neden bu cevabimi verdigimi bilmiyorsunuz sanirim.arkadas hamileliğini çoğu kişiyle paylaşmış. Bende sadece kızım ve eşim biliyor dedim.oda ben duramadım söyledim gibi birşey dedi.bende beklenmedik gebelik olduğu için söylemedim dedim.okadar yani !

Tebrik ederim canim.rüyada ikiz gören sen miydin? Birde degerleri yuksek olan vardi? Merak ettim

Ben de kiloluym malesf veremeden hamile kaldim ama grupta destek olcgz birbirmze inanyrm. Icini ferah tut ama kontrl her zaman onemlidir. Bol su içelim

Kaşık ağrısı dediginiz adet ağrısı gibiyse endişelenmeyin normal. ilk cocugumda olurdu başlarda geçti sonradan

Kuzum sadece kan verdim 650 çıktı ilk randevum benim de günlerimiz aynı 1 gün farkla 4+4 bugün yarın da 4+5 olacak inşallah

Neden bu kadar sert cevap vermişsiniz anlamadım. Heves yok diye yazmışsınız o yüzden dedim ben sadece heves yok dediğiniz için yani.

Neden bu kadar sert cevap vermişsiniz anlamadım. Heves yok diye yazmışsınız o yüzden dedim ben sadece heves yok dediğiniz için yani.

Bana ders verir gibi yazmışsınız.cocugu olamayanlar var sukredin demissiniz.sukretmedigimi nerden biliyorsunuz.benim duygularımı yaşadıklarımı bilmeden yargılar gibi yazmışsınız.heves yok dedim Evet.istenmeyen bebek degil ama beklemediğim gebelikti.suan coşkulu bir şekilde hamileyim diye söyleyemiyorum bukadar .olay bu.ilk bebeğim olsa bende hevesli bir şekilde yakinlarima hemen söylerdim

Hımm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Sna güzel süpriz olmuş
sağol canım amin hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah.

Aa neden öyle diyorsunuz rabbim nasip etmiş ne güzel. İsteyipte evlat sahibi olamayan o kadar aile var. Şükredin bence
yanlış anlaşılma olmuş canım arkadaş üçüncü kez anne olacak ve beklenmedik anda gelince hani öyle herkese söyleme hevesi yok demek istemiş.
bizde aile dışında kimseye söylemedik henüz,benimde üçüncü

Ben biraz gözlerim doldu yani doktor neden hemen kürtaja girişmiş ki? bebiş gelmek istemiş de gelmiş resmen,hoşgelsin inşallah
Evet doktorun hatası var ilk önce tahlil sonuçlarına bakması gerekiyorken en son bakmış.Yani sonuç olarak direkten döndük.
sağol canım bütün bebekler sağlıkla hoşgelsin

Maşallah rabbim esirgesin gözün aydın hem bebişleri gördün hem kalp atışlarını duydundarısı bekleyen herkese

Peki kusura bakmayın o zaman. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…