• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
ben tutuyorum gün içindeki mide ağrılarıma çok iyi geldi fakat halsizliğim X10 yemekten sonra da 1 saat iptalim oturmak bile rahatsız ediyor yatmam lazım, bebeğim mutludur diye düşünüyorum sürekli yattığım için bir de iştahım ve yemeklere alakam daha bir düzene girdi gibi hissediyorum
Yaa masallah ne guzel Allah kabul.etsin canim kac haftalik oldunuz siz

Doktoruma sormadım iki gün tuttum dünde ikili tarama testi için gittim her şeyi çok güzel dedi bugün de devam ediyorum tutmaya sıkıntı yaşarsam bozarım diye düşünüyorum ama tutmak istiyorum yada ara vererek tutmayı düşünüyorum.Sıkıntı yaşayan oldu mu
Bende cuma ikili taramaya gidecegim oruclu mu gittiniz.

kızlar yaaa cinsiyet yok mu cinsiyet
azıcık cinsiyet öğrenelim yaaaa :)
benim 15 mart ta kontrolüm var. 13 haftalık olucaz. bakalım gösterirse öğreniriz diye tahmin ediyorum.
kızım 12 haftalıkken göstermemişti ama doktorum büyük ihtimal kız demişti.
bakalım bunda ne olacak
Hoşbuldum bu arada cinsiyet doktor net değil diğer ay bakalım dedi dün ama erkek gibi şuanlık dedi 16 haftada anca öğrencez bakalım 😂

Bende cuma ikili taramaya gidecegim oruclu mu gittiniz.
Hayır benim doktorum sert mizaçlı biri oruç olduğumu öğrenir kızar bide bebek kötü çıkar diye korkumdan tutmadım ama oruç bozacak bir müdahale olmuyor sonuçta.Bebeğin sağlığı iyiyse ve kendimizi iyi hissediyorsak bence tutabiliriz diye düşünüyorum tabi kendi fikrimce

kızlar yaaa cinsiyet yok mu cinsiyet
azıcık cinsiyet öğrenelim yaaaa :)
benim 15 mart ta kontrolüm var. 13 haftalık olucaz. bakalım gösterirse öğreniriz diye tahmin ediyorum.
kızım 12 haftalıkken göstermemişti ama doktorum büyük ihtimal kız demişti.
bakalım bunda ne olacak
Benim kızımda 12+3 de göstermişti. Tecrübeli bi doktor bulmak gerek 😊

İnşaallah dediğin gibi verebilirim, bu emzirme konusundanda korkuyorum baya araştırmadım henüz nasıl oluyor vs..

Hadi kızlar hepbirlikte pilatese başlayalım, ne dersiniz?😍
hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım haftaya 12haftalık oluyor ramazan da geçsin bitimine başlıyım dedim inşallahhhh, yalnız grup dersine gidiyordum gebelikte özel ders oluyor sadece, bakalım inşallah çok yüksek fiyat olmazsa gideceğim

Back