2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Güzel düşünmüşsün fotoğrafçıyla konuş tam söylerken fotoğraf veya video çeksin súper olur

Evet oluyor canim. Adet agriso gibi agri bende biraz azaldı gibi ama aniden kalkinca falan kasik agrim oluyor. Ve ayakta cok durunca
Aynen ayakta çok kalınca oluyor

benim bat tan beri ağrıyor canı ara ara dün hatta biraz evde iş yaptım çok ağrıdı yatıp dinlenince geçiyor.. doktora sormuştum normal demişti.

Ay sevindim canım :)

kasık ağrısı normal zamanla geçer fazla yorma kendini.
Benim eşim benden önce öğrendi hamile olduğumugerçi ikimizede süpriz oldu

Aaa nasıl oldu kii
Aslında uzun hikaye ama özet geceyim ben:)
adet düzensizliği için doktara gittim muayene etti kan testi falan yaptı ama kan testi hafta sonu olduğu icin hemen çıkmadı pazartrsiye kaldı doktor rahim duvarı çok kalınlaşmıs dedi orayı temizlemem gerek dedi birnevi kürtaj olacaktım narkozu verdi ben gittim o arada kan tahlillerini istemiş bakmış btahcg pozitif ben uyanmadan eşime ve kvye söylemiş uyanınca benimde haberim oldu

Canım çok normalmiş , 7.haftaya kadar devam etti benim daha yeni kesildi ağrılarım. Endişelenme sakın dinlenmeye çalış

Hımm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Sna güzel süpriz olmuş

Naptınız acaba merak ettim

Ben biraz gözlerim doldu yani doktor neden hemen kürtaja girişmiş ki? bebiş gelmek istemiş de gelmiş resmen,hoşgelsin inşallah

Kızlar nasılsınızzz kasık ağrısı olan var mı Benim arada sağ kasığım ağrıyor çok rahatsız eden bir ağrı olmasa da ağrı hissediyorum. Salı kan değerim 174.99 çıkmıştı normalde önümüzdeki hafta doktora gidecektim değer küçük bir şey gözükmez diye ama bugün zor bir gün geçirdim ve dış gebelik vs gibi bir şey varsa geç kalmak istemedim en azından doktor beni yönlendirir yarına randevu aldım. Bakalım nasıl olacak

Canım bende aynıyım. Sürekli olamamakla birlikte ağrım var yarın ki randevuyu bekliyorum dört gözle. Normalde adet dönemlerim de ağrılı geçerdi belki ondandır diye saçma saçma bağlantılar kuruyorum

Canım benim de aniden ayağa kalktığım da oluyor bazen

Canım yerlesmdn dolayı olablr benimde sağ kasigim çok hafif bir şekilde ağrıma değil de hisstryr bana ordayim diye sanki. Baktrmadan da için rahat etan diye fayda var. Ben de pazartsi 2. Kan tahlili yaptrp 7. Hafta gitmeyi dusunyrm doktora aslnda.

Bizde doktordaydik bugun vajinal ultrasyonla bakildik ilk defa kesemiz var icinde bebisimde var kalp atisi yok henuz haftaya gel dedi 5 tüp kan ve idara tetkikide verdim. Hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim herkeze
oh masallah. gelsin pitirtilar...
nerde biliyorsun belirtilerden mi
yok canim. biraz his biraz da yine rahimde solda olmasindan oglumda soldaydi. hos 4 bebegimin hepsi de solumdaydi...
gorunmez canim.

Keseyi kastetmistim canım karın ultrason la gördün yani ne guzel
evet canim cok sukur 4+5 te gordum keseyi haftaya carsamba yine gidecegim. riskli gebeyim ben cunku. sık kontrol oluyor benim baslarda ve doguma yakin..
yok canim gormedim dun 4+5ti. karin usg ile 2.2mm keseyi gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…