- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
- 158
Anladım canım 1 gün var aramızda da ondan merak ettimyanlis olmus canim. ben daha gormedim bebegi. diger arkadasa yazacaktin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım 1 gün var aramızda da ondan merak ettimyanlis olmus canim. ben daha gormedim bebegi. diger arkadasa yazacaktin![]()
Benim randevum yarın 10.15te senin kaçta? Kız senin değer iyiymiş benim Salı akşam 174tür iki katı falan artsa ancak 600 olmuştur kese görmesi zor ama belki ufak nokta bir şey görür diye umut ediyorum :)Kuzum sadece kan verdim 650 çıktı ilk randevum benim degünlerimiz aynı 1 gün farkla 4+4 bugün yarın da 4+5 olacak inşallah
![]()
Hadi insallah patirtilarda bir an önce geliroh masallah. gelsin pitirtilar...
yok canim. biraz his biraz da yine rahimde solda olmasindanoglumda soldaydi. hos 4 bebegimin hepsi de solumdaydi...
gorunmez canim.
Günümüz ayni görüyor bende bugun gittim kesem ve bebegim göründü ama kalp atisi başlamamis dedi. 20 sinde haftaya persembe çagırdı hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin rabbim .Kızlar bugün muayene oldum çok şükür keseyi gördük. 29 aralıkta tekrar gidicem kalp atışı için
Amin insallahhhHadi insallah patirtilarda bir an önce gelir
Benim de 9.10 da randevuBenim randevum yarın 10.15te senin kaçta? Kız senin değer iyiymiş benim Salı akşam 174tür iki katı falan artsa ancak 600 olmuştur kese görmesi zor ama belki ufak nokta bir şey görür diye umut ediyorum :)
Amin hepimizinkiniPeki kusura bakmayın o zaman. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun baya net çıkmış. Son adet tarihin ne zamandı canimKızlar bende galibaaa ağustos olucak az önce test yaptımm iki çizgi cok net ama ynede korkuyorum
Fornutel marka kulanan varmıydı
Acilde bakarlar sanırımİnşallah kızlar yarın kan vericem cumartesi ama çıkar değil mi hemen şimdi gitsem gece bakmazlar sanırım
Acilde verirsen 1 saate çıkıyoİnşallah kızlar yarın kan vericem cumartesi ama çıkar değil mi hemen şimdi gitsem gece bakmazlar sanırım
Canım gece acilde baktıranlar varİnşallah kızlar yarın kan vericem cumartesi ama çıkar değil mi hemen şimdi gitsem gece bakmazlar sanırım
Amin insallah pit pitGünümüz ayni görüyor bende bugun gittim kesem ve bebegim göründü ama kalp atisi başlamamis dedi. 20 sinde haftaya persembe çagırdı hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin rabbim .
Bende insallah sabirla bekliyecegiz.Amin insallah pit pitseslerini bi an önce duymak istiyorum
Canım senin değer yüksek sen keseyi görürsün :)Benim de 9.10 da randevubiraz korkuyorum değer kaç olmuştur acaba gebelik testinde kontrol ettim koyulaşmış ama yine de rahat edemiyorum
inşallah ben de görürüm küçükte olsa bişeyler
çok heyecanlı hemen sabah olsun
İnşallah canım ya çok iyi olurCanım senin değer yüksek sen keseyi görürsün :)
Sağlıkla kucağına al inşallah. Çok sevindimKızlar şoktayım. İkizmiş benim yavrularım. Allah benden 1 yavru aldı 2 yavru veriyor şükür Allaha. İkisinin de kalp atışlarını duydum. Darısı tüm isteyenlere, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Acile git canım bir saatte çıkıyorİnşallah kızlar yarın kan vericem cumartesi ama çıkar değil mi hemen şimdi gitsem gece bakmazlar sanırım
Müthiş bir haber:) sağlıkla gelsinler inşallahKızlar şoktayım. İkizmiş benim yavrularım. Allah benden 1 yavru aldı 2 yavru veriyor şükür Allaha. İkisinin de kalp atışlarını duydum. Darısı tüm isteyenlere, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.