• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yok ya o kadar büyük bir şey değil. Allah nasip ederse abimin nişanı olacak. Fotoğraf çekilecekler dış çekim. bizde onlarla gidicez. orada hem resmimz hem videomuz çekilir güzelde giymiş olucaz güzel bir hatıra kalır :KK68: bir kutunun içine idrar testimi kan sonuçlarımı koyup bekle babacım ben geliyorum yazacağım. Birde onun bir fuardan alıp geldiği süs bir bebek ayakkabısı vardı onu da içine koyacağım. işte doktora gidebilsem ultrason kağıdına bekle ben geliyorum babacım diye yazacaktım ama bakılamadım maalesef. nişan pazar günü. :KK22: bu ayda mı olmadı diye üzülmüştü çok şaşıracak :KK28:
Güzel düşünmüşsün fotoğrafçıyla konuş tam söylerken fotoğraf veya video çeksin súper olur:KK73:

Evet oluyor canim. Adet agriso gibi agri bende biraz azaldı gibi ama aniden kalkinca falan kasik agrim oluyor. Ve ayakta cok durunca
Aynen ayakta çok kalınca oluyor

benim bat tan beri ağrıyor canı ara ara dün hatta biraz evde iş yaptım çok ağrıdı yatıp dinlenince geçiyor.. doktora sormuştum normal demişti.

Ay sevindim canım :)

Benim de oluyor. Benim de ilk hamileliğimde olmayan ne varsa bunda oluyor. Kayın validem farklı cinsiyet de ondan böyle oluyor gör bak dedi :deli: bakalım hayırlısı

Senin ilk kızmıydı canım. Benim kızım var buda kız olsun istiyoruz nasip bakalım :)

benimde kasık ağrılarım oluyor bazen. ben daha eşime bile söylemedim önce doktora gidip bir göreyim istemiştim ama oda nasip olmadı ya :110: ama bir keseyi felan göreyim sağlıklı mı değil mi diye sonra eşime söyleyeyim istiyorum :KK22: Sizler eşinize ne zaman söylediniz acaba? beklemekte çok zor yaaaa :KK51:
kasık ağrısı normal zamanla geçer fazla yorma kendini.
Benim eşim benden önce öğrendi hamile olduğumu:-)gerçi ikimizede süpriz oldu

Aaa nasıl oldu kii:emir_bebek:
Aslında uzun hikaye ama özet geceyim ben:)
adet düzensizliği için doktara gittim muayene etti kan testi falan yaptı ama kan testi hafta sonu olduğu icin hemen çıkmadı pazartrsiye kaldı doktor rahim duvarı çok kalınlaşmıs dedi orayı temizlemem gerek dedi birnevi kürtaj olacaktım narkozu verdi ben gittim o arada kan tahlillerini istemiş bakmış btahcg pozitif ben uyanmadan eşime ve kvye söylemiş uyanınca benimde haberim oldu

Sizin karnınız ağrıyor mu kızlar. Benim ayakta çok kalınca bide gece yatmaya yakın adet ağrısı gibi hafif ağrılarım oluyor. İlk hamileliğim de olmamıştı. Dr a hemen gitmek istemiyorum ama gitsem mi ki
Canım çok normalmiş , 7.haftaya kadar devam etti benim daha yeni kesildi ağrılarım. Endişelenme sakın dinlenmeye çalış

adet düzensizliği için doktara gittim muayene etti kan testi falan yaptı ama kan testi hafta sonu olduğu icin hemen çıkmadı pazartrsiye kaldı doktor rahim duvarı çok kalınlaşmıs dedi orayı temizlemem gerek dedi birnevi kürtaj olacaktım narkozu verdi ben gittim o arada kan tahlillerini istemiş bakmış btahcg pozitif ben uyanmadan eşime ve kvye söylemiş uyanınca benimde haberim oldu
Hımm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Sna güzel süpriz olmuş :anneadayı:

Kızlar bugün yavrumla kavuşma günüm. 7+2yim ama henüz doktora gitmemiştim korkudan. 3 ay önce düşük yapmıştım. Umarım yavrum iyidir ve kalp atışı da duyabilirim. Randevum 16.00 da. Kızım da gelecek o da çok heyecanlı :anne::anneadayı:
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor.
Naptınız acaba merak ettim :KK24:

Ben biraz gözlerim doldu yani doktor neden hemen kürtaja girişmiş ki?:( bebiş gelmek istemiş de gelmiş resmen,hoşgelsin inşallah

Kızlar nasılsınızzz kasık ağrısı olan var mı Benim arada sağ kasığım ağrıyor çok rahatsız eden bir ağrı olmasa da ağrı hissediyorum. Salı kan değerim 174.99 çıkmıştı normalde önümüzdeki hafta doktora gidecektim değer küçük bir şey gözükmez diye ama bugün zor bir gün geçirdim ve dış gebelik vs gibi bir şey varsa geç kalmak istemedim en azından doktor beni yönlendirir yarına randevu aldım. Bakalım nasıl olacak

Kızlar nasılsınızzz kasık ağrısı olan var mı Benim arada sağ kasığım ağrıyor çok rahatsız eden bir ağrı olmasa da ağrı hissediyorum. Salı kan değerim 174.99 çıkmıştı normalde önümüzdeki hafta doktora gidecektim değer küçük bir şey gözükmez diye ama bugün zor bir gün geçirdim ve dış gebelik vs gibi bir şey varsa geç kalmak istemedim en azından doktor beni yönlendirir yarına randevu aldım. Bakalım nasıl olacak
Canım bende aynıyım. Sürekli olamamakla birlikte ağrım var yarın ki randevuyu bekliyorum dört gözle. Normalde adet dönemlerim de ağrılı geçerdi belki ondandır diye saçma saçma bağlantılar kuruyorum :işsiz:

Canım benim de aniden ayağa kalktığım da oluyor bazen

Canım yerlesmdn dolayı olablr benimde sağ kasigim çok hafif bir şekilde ağrıma değil de hisstryr bana ordayim diye sanki. Baktrmadan da için rahat etan diye fayda var. Ben de pazartsi 2. Kan tahlili yaptrp 7. Hafta gitmeyi dusunyrm doktora aslnda.

Bizde doktordaydik bugun vajinal ultrasyonla bakildik ilk defa kesemiz var icinde bebisimde var kalp atisi yok henuz haftaya gel dedi 5 tüp kan ve idara tetkikide verdim. Hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim herkeze
oh masallah. gelsin pitirtilar...
nerde biliyorsun belirtilerden mi :KK49:
yok canim. biraz his biraz da yine rahimde solda olmasindan ;) oglumda soldaydi. hos 4 bebegimin hepsi de solumdaydi...
Herkese merhaba bende hamileliğimi 2 gün önce öğrendim ilk beta hcg değerim 356.12 çıktı 18 saat sonraki değerim de 598.09 çıktı. Yarın ultrason için doktora gidicem inşallah. Sizce karından ultrasonda görünürmü :anneadayı:
gorunmez canim.

Keseyi kastetmistim canım karın ultrason la gördün yani ne guzel
evet canim cok sukur 4+5 te gordum keseyi haftaya carsamba yine gidecegim. riskli gebeyim ben cunku. sık kontrol oluyor benim baslarda ve doguma yakin..
Benim de oluyor. Benim de ilk hamileliğimde olmayan ne varsa bunda oluyor. Kayın validem farklı cinsiyet de ondan böyle oluyor gör bak dedi :deli: bakalım hayırlısı

Çok geçmiş olsun

tBen testi yapar yapmaz söyledim:anneadayı:

6 tüp çok değil mi birşeyler yeseydin hemen. Geçmiş olsun. Bebişi gördün mü

Maşallahhhh.

Karından görünmez bence. Sen hazırlıklı git vajinal usg bakabilşr:anneadayı:
yok canim gormedim dun 4+5ti. karin usg ile 2.2mm keseyi gordum ;)

Back