Merhaba kızlar. Bugün kan verdim Allah’a çok şükür pozitif çıktı. Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin . Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşAllah sorunsuz ilerler, Allahım evlatlarımız sana emanet SSaryamarya
çok sevindim süper bir haber.
İkiz için genelde, genetik olarak anne tarafında varsa şans artıyor deniyor, senin var mı aile büyüklerinde? Benim ananeminde ikizleri varmış. Bi kuzenimizin ikizi oldu. Belki ikiz kotasını kuzenim kullanmış olabilir:) ben de çok isterdim. Bi anda 3 çocuğum olurdu:)
Kızlar herbirinizin iyi dilekleri için çok teşekkürler. Tedavi görmedim, klomen kullanmadım, işin garibi ailemde ikiz de yok. Tamamen sürpriz. Çift yumurta ikizi. Değerimi hiç bilmiyorum ilk kez doktora gittim. Bir arkadaşımızın da ikizmiş galiba kesenleri görmüş darısı kalp atışına diyelim. Hep birlikte sağlıcakla doğuma kadar gidelim inşallah.
Bir de evet 2 gün önce rüyamda görmüştüm ikiz hamile olduğumu. Allah ım hala düşündükçe içim pır pır ediyor. Her ikisine de sağlıkla kavuşalım kızlar, ne olur bana da dua edin.
Arkadaşlar afedersiniz ama benim kuyruk sokumu olan tarafimda ağrım çok fazla oluyor karın ağrım mide agrimda çok fazla resmen iki büklüm yürüyorum uzanınca kendime geliyorum. Cok tedirgin oluyorum normalmi daha 5+6 yim
Arkadaşlar afedersiniz ama benim kuyruk sokumu olan tarafimda ağrım çok fazla oluyor karın ağrım mide agrimda çok fazla resmen iki büklüm yürüyorum uzanınca kendime geliyorum. Cok tedirgin oluyorum normalmi daha 5+6 yim
İnşallah birazdan gidixem keseyi göreyim rahatlıyım uyuyamadm bgn asıl olay çift çizgiden sonra başlıyor bütün gece dış gebelik okudum durdum internetten inşallah sağlıklıdır cok pinpirikliyimm yandımm valla
İnşallah birazdan gidixem keseyi göreyim rahatlıyım uyuyamadm bgn asıl olay çift çizgiden sonra başlıyor bütün gece dış gebelik okudum durdum internetten inşallah sağlıklıdır cok pinpirikliyimm yandımm valla
Canım benimde evimde bir köpek ve bir kedi var. Bahsettiğin şey kedi kumundan, çiğ et salam sosis, yukanmamış sebzelerden geçiyor. Fakat çoğu insanın buna bağışıklığı oluyor çünkü vucuda bunlar birkez girmiş oluyor. Sende hastalık olarakmı çıktı yoksa bağışıklığında mı pozitif çıktı
Valla benide korkuttunuz şimdi baktım mesajlara kızlar bendede kedi var. kumu eşim temizliyor. ben zamanı gelince tümünü temizleyip kumu yeniliyordum sadece şimdi bebek den sebep eşim yapıyor hepsini.
Benim de 9.10 da randevu biraz korkuyorum değer kaç olmuştur acaba gebelik testinde kontrol ettim koyulaşmış ama yine de rahat edemiyorum inşallah ben de görürüm küçükte olsa bişeyler çok heyecanlı hemen sabah olsun
Kız nasıl geçti randevu görebildin mi keseyi :) benim değerim az olduğu için henüz göremedik rahim duvarı kalınlaşmam iyiymiş :) Çarşamba gel keseye bakalım eğer göremezsek tekrar kan bakarız tekrar kan vermene gerek Yok dedi.
Canım ben öğrendim öğreneli aynı şekildeyim sürekli dış gebelik araştırıyordum olacağı varsa zaten olur KuZum canını sıkma tadını çıkar doktor bana öyle dedi ben öyle yapcam mesela sen zaten o değerle keseyi görürsün merak etme annesi :)
Valla benide korkuttunuz şimdi baktım mesajlara kızlar bendede kedi var. kumu eşim temizliyor. ben zamanı gelince tümünü temizleyip kumu yeniliyordum sadece şimdi bebek den sebep eşim yapıyor hepsini.
KuZum benim de kedim var hayatım boyunca kedim oldu kedi baktım yani bende doktora belirticem toksoplazma baksın ben bağışıklık kazandığımı sanıyorum çünkü hayatım kedi ile geçti ama öğrendim öğreneli kumu eşim temizliyor benim de :)