• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    12
kızlar benim ilk haftadan beri sürekli kahverengi lekeler/kanamalar oluyordu neredeyse her lavaboya gittiğimde. 2 saat önce mutfakta ayaktayken lönk diye inanılmaz bir kanamam oldu. Avuç içi kadar büyüklükte pıhtı geldi bir anda döküldü. Nasıl bir andı anlatamam…
bir şekilde acil jinekolojik muayene bulduk ve gittik. Muayene sırasında bile adet kanaması gibi yoğun kanama varken bebeğin kalp atışlarını duyduk 🥲 inanamıyorum…
Canım sen yine de her ihtimale karşı çok yorma kendini, uzan dinlen ayakta pek kalmamaya çalış. Maşallah kalp atışını da duymuşsunuz çok güzel olmuş o telaşın üstüne ilaç gibi gelmiştir 😍

Kızlar 6+5 oldum bugün. Cumartesiden beri boğaz ağrım vardı geçti. Dün akşama doğru gribim arttı. Şimdi uyandım işe gideceğim ama gözlerim bile ağrıyor. Sizce acile falan gitmeli miyim? Bir ilaç verebiliyorlar mı? Sizin başınıza geldiğinde neler yaptınız 🌸
Rapor talep edip biraz dinlenmeyi denesen mümkünse eğer? Çünkü ilaç seçeneklerimiz de kısıtlı diye biliyorum. dinlenmek en iyisi olur aslında

Bende bulantı olayı artarak devam ediyor kızlar siz nasılsınız prilamda hicbir işe yaramıyor napcam bilmiyorum

ınsallah normaldir canım ara ara oluyordu evet ama dun aksamdan berı bıraz fazla ben bıraz dıkkat etmedım heralde diye dusunuyorum. akıntıda var ama beyaz veya renksiz. senın agrın sürekli devam ediyormu ara sıramı giriyor kısa süreli
Bazı gunler olmuyo mesela 3 gun olmadı dun gece ağrım oldu bu sabaha kadar vardi simdi yine yok ama doktor dediğim gibi normal diyo bazen de 2,3 gun surekli oluyo cok şidetli degil ama rahatsız edici🫤 bi doktoruna danıs derim canim inşallah hersey yolunda dir❤️bende cok korkuyom doktorun normal demesine rağmen kendim icin değil bebeğim icin ama Rabbim buyuk

Kızlar ben bugun 10+2deyım ama dun aksamdan berı adet sancısı gibi sancım var biraz korkutuyo acıkcası:( Insallah bısey olmaz. beyaz akıntımda var enfeksiyonmu var ne var anlamadım. Dahiliye randevum var haftaya bı sorayım tiroid icin ilac yazcaktı. Hala baslamadım malum ilaca ınsan korkuyo dusuk yaparım diye. Ama doktorumda hıc kasmadı bu tiroid mevzusunu onuda anlamadım.
Ben 20 yıldır kullanırım o ilacı, gebeliklerimde bir tık dozu da artırılır hatta. İlaç gibi de düşünmeyin dışardan hormon alıyorsunuz be ertelemeyin de düzenlensin bir an önce çok önemli bir ilaç.

Benim de hasimato troitim var 2.80 çıkmıştı en son doktorum yükseltti ilacımı gebelikte 2.5 altı olması gerekli gebelik ilerledikçe dahada yükselebilir

Benim de hasimato troitim var 2.80 çıkmıştı en son doktorum yükseltti ilacımı gebelikte 2.5 altı olması gerekli gebelik ilerledikçe dahada yükselebilir
Benim gebelikten önce 2.4 tü ama şimdi 3.2 doktor sorun yok dedi ama korktum yorumları okuyunca😞 burası da küçük bir şehir başka hastane yok ne yapsam acaba endişelendim

Kızlar malum ramazan ve ben hurmayı çok seviyorum oruç tutamıyorum ama eşim iftarda hurma ile oruç açarken çok canım çekiyor günde 1 hurmanın zararı olur mu :(

Kızlar 6+5 oldum bugün. Cumartesiden beri boğaz ağrım vardı geçti. Dün akşama doğru gribim arttı. Şimdi uyandım işe gideceğim ama gözlerim bile ağrıyor. Sizce acile falan gitmeli miyim? Bir ilaç verebiliyorlar mı? Sizin başınıza geldiğinde neler yaptınız 🌸
Ben influenza olmuştum o zaman mecbur antibiyotik verdi ama grip vs için ilaç veremeyeceğini söylemişti acil doktoru

Bende bulantı olayı artarak devam ediyor kızlar siz nasılsınız prilamda hicbir işe yaramıyor napcam bilmiyorum
Ben başka bi ilaç içiyorum. Prilam vana da fayda etmiyor :( benim içtiğimi de her doktor vermiyor neden bilmiyorum. Ama 2 hamileliğimde de içtim şükür bi sıkıntı olmadı

Kızlar malum ramazan ve ben hurmayı çok seviyorum oruç tutamıyorum ama eşim iftarda hurma ile oruç açarken çok canım çekiyor günde 1 hurmanın zararı olur mu :(
Her şeyin fazlası zarar değil mi ya. 1 hurmadan ne olabilir ki

Her şeyin fazlası zarar değil mi ya. 1 hurmadan ne olabilir ki
Ben de aynı şekilde düşünüyorum internette tam bir bilgi karmaşası var kuru meyveler çok faydalıdır aslında doktora sorayım bir sonraki randevumda bu olayı bir netleştirelim artık :(

Back