• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Ben de hissediyorum, içimde baloncuklar gibi hareketler oluyor eminim bebeğim olduğuna 😍 ahh ben de 62yle hamile kaldım bu sefer inşallah çok fazla kilo almayız 🤦‍♀️
ilk hamileliğimi 56-69 ile bitirmiştim
şimdi de 60 la kaldım herhalde 73-75 ile biter diye ümit ediyorum
inşallah çok almayız ya
vermesi zor oluyor sonra

Ben tutuyorum ama doktoruma sormadim.
Baska oruc tutan var mi kizlar
ben tutmayı denemedim bile, gün içinde çok fazla bulantım oluyor atıştırarark bastırıyorum
bide her sabah istisnasız öğürüyorum
allah kabul etsin

Evet canım çok şükür sağlıkla kolaylıkla devam edelim inşallah 🤲❤️ Sen nasılsın 2. Bebiş geliyor maşallah 🧿
Amin canım🤲🏻Benimde süpriz bebek beklemediğimiz anda geldi çok şükür şimdi iğne fitille devam

Amin canım🤲🏻Benimde süpriz bebek beklemediğimiz anda geldi çok şükür şimdi iğne fitille devam
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallah 🤲 bende iğne ilaç kullanıyorum yeterki sağlıklı olsunlar 🙏❤️

İnşallah canım evet sezeryan canım
Anladım kuzum sezeryan olanları görünce mutlu oluyorum yoksa doktorum başta korkuttu beni hatta aldıra bilirsiniz dedi dikişlerin açıla bilir amaliyat zor gece bilir

herkese selamlar, 12. Haftayı bitirdik çok şükür ama bu hafta ben pek iyi değilim. Şiddetli kabizlik yaşıyorum, karnım kocaman 5 aylık hamile gibi. Ama hiç bisey yiyemiyorum bu şişkinlikten su bile… karnım patlayacak gibi. Böyle sorunlar yaşayan var mı ? Kabizlik için ne yapabilirim bir fikir lütfen 🙏🏻
Bende çok şiddetli kabızlık yaşıyordum hatta defalarca lekelenme görüp acile gittim zorlanmadan dolayı. Şimdi çok rahatım şükür kuru erik tüket sabah aç karına 3 tane ben akşamları da yiyorum prebiyotik yoğurt veya kayısılı activia tüket çok rahat edeceksin inan.

Anladım kuzum sezeryan olanları görünce mutlu oluyorum yoksa doktorum başta korkuttu beni hatta aldıra bilirsiniz dedi dikişlerin açıla bilir amaliyat zor gece bilir
Aa ciddimisin biliyorsun ben daha kayra 9 aylıkken hamile kalmıştım doktorum dikişlerime baktı gayet güzel dedi ve hiç riskten falan bahsetmedi daha erken hamile kalanlar var Allahın izniyle bişey olmaz doktorun korkutmuş seni

herkese selamlar, 12. Haftayı bitirdik çok şükür ama bu hafta ben pek iyi değilim. Şiddetli kabizlik yaşıyorum, karnım kocaman 5 aylık hamile gibi. Ama hiç bisey yiyemiyorum bu şişkinlikten su bile… karnım patlayacak gibi. Böyle sorunlar yaşayan var mı ? Kabizlik için ne yapabilirim bir fikir lütfen 🙏🏻
kuru kayısı denedin mi ?
hamile olmasak yeşil çay derdim ama hamileyken içilmez.
erik hoşafı denediniz mi? bide şey sabahları aç karnı zeytinyağı içmekte yumuşaatıo r

bende ilkinde hissetmiştim şimdi ayırt edemiyorum

normalde şuan sadece yaylanıyor, ellerini kollarını hareket ettiriroyr diye biliyorum
ileride zaten dışarıdan bile farkediliyor

ilk gebelikte kilo sorunu yoksa daha çabuk hissediliyormuş
ben kızımda 56 kg ile hamile kalmıştım. karnım dümdüzdü ahh ahhh şimdi oldum 62 :(
50 kiloyla hamile kaldım. Geçen hafta tartıldığımda 52ydim. Bence bu hafta 1 kilo daha aldım diye düşünüyorum 13. haftada birden büyüyor bebek karnım 1 haftada çıktı, yarın 14. haftama gireceğim. Dün akşam ilk defa hafif bir dürtü hissettim, bağırsakmı bebekmi bilemedim ama çok garip oldum☺️

Kilo almamak için ne yapıyorsunuz? Korkmaya başladım doğumdan sonra veremem diye.

50 kiloyla hamile kaldım. Geçen hafta tartıldığımda 52ydim. Bence bu hafta 1 kilo daha aldım diye düşünüyorum 13. haftada birden büyüyor bebek karnım 1 haftada çıktı, yarın 14. haftama gireceğim. Dün akşam ilk defa hafif bir dürtü hissettim, bağırsakmı bebekmi bilemedim ama çok garip oldum☺️

Kilo almamak için ne yapıyorsunuz? Korkmaya başladım doğumdan sonra veremem diye.
Şuan bi şey yapmıyorum :) henüz çok iştahım açılmadı. son haftalar kilo alınıyor diyorlar. bence yaza denk geleceği için zaten çok istesek de yiyemeyiz.
verirsin ya zaten zayıf kalmışsın
ben 69 dan emzirmeydi, ödem atmaydı filan derken 58 e kadar düşmüştüm
sadece ekmek, makarna, pilavı abartmamaya çalışıyorum. bide fast food tan uzak durmaya çalışıyorum hem sağlıklı değiller

Teşekkür ederim canım 🤗 Benim adet tarihim belli değil kürtaj olmuştum hiç adet olmadım doktorum tahmini 21 ocak diyelim dedi
yaaa maşallah
bende düşük yapmıştım üzerine 1 regl geçti çok şükür hamile kaldım.
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Back