2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kuzum sadece kan verdim 650 çıktı ilk randevum benim de günlerimiz aynı 1 gün farkla 4+4 bugün yarın da 4+5 olacak inşallah
Benim randevum yarın 10.15te senin kaçta? Kız senin değer iyiymiş benim Salı akşam 174tür iki katı falan artsa ancak 600 olmuştur kese görmesi zor ama belki ufak nokta bir şey görür diye umut ediyorum :)

İnşallah kızlar yarın kan vericem cumartesi ama çıkar değil mi hemen şimdi gitsem gece bakmazlar sanırım

Kızlar bugün muayene oldum çok şükür keseyi gördük. 29 aralıkta tekrar gidicem kalp atışı için
Günümüz ayni görüyor bende bugun gittim kesem ve bebegim göründü ama kalp atisi başlamamis dedi. 20 sinde haftaya persembe çagırdı hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin rabbim .

Benim randevum yarın 10.15te senin kaçta? Kız senin değer iyiymiş benim Salı akşam 174tür iki katı falan artsa ancak 600 olmuştur kese görmesi zor ama belki ufak nokta bir şey görür diye umut ediyorum :)
Benim de 9.10 da randevu biraz korkuyorum değer kaç olmuştur acaba gebelik testinde kontrol ettim koyulaşmış ama yine de rahat edemiyorum inşallah ben de görürüm küçükte olsa bişeyler çok heyecanlı hemen sabah olsun

Sağlıkla kucağına al inşallah. Çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…