• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    12
Kızlar malum ramazan ve ben hurmayı çok seviyorum oruç tutamıyorum ama eşim iftarda hurma ile oruç açarken çok canım çekiyor günde 1 hurmanın zararı olur mu :(
Hurmanın zararlı olduğunu bilmiyordum . Ben arada atıyorum ağzıma . Şimdi korktum açıkçası 😢

Kızlar meme hassasiyetim kaybolmaya başladı. Hamileliğimi öğrendiğimden beri çok ağlıyordu. Acaba yarın doktoruma mı gitsem her şey yolunda mı diye

Kızlar meme hassasiyetim kaybolmaya başladı. Hamileliğimi öğrendiğimden beri çok ağlıyordu. Acaba yarın doktoruma mı gitsem her şey yolunda mı diye
Gitmene gerek yok canım hassasiyetler arada gelir gider. Hatta bazen giden gelmiyor yerine başka şeyler başlıyor korkmana gerek yok 🫶

Benimde meme hassasiyetim geçti ama böyle arada regli olacakmış hissi geliyor 6+3 gündeyim bugün. Mide bulantım ve halsizlik var kahvaltı bile yapamıyorum

Kızlar arada kanamam oluyor ve rahmine baskı oluyor dün doktora gittin plesenta asagıda olabilir bu da kanama yapabilir çok dikkat et dedi sürekli dinlen dedi ve sanırım ikizlerde sık karşılanan bir durummmuş. Üstüne kabızım ve bir haftadır herseyi deniyorum ilaçlarda içtim çıkamıyorum çok ağrım oluyor

Kızlar arada kanamam oluyor ve rahmine baskı oluyor dün doktora gittin plesenta asagıda olabilir bu da kanama yapabilir çok dikkat et dedi sürekli dinlen dedi ve sanırım ikizlerde sık karşılanan bir durummmuş. Üstüne kabızım ve bir haftadır herseyi deniyorum ilaçlarda içtim çıkamıyorum çok ağrım oluyor
Oğlumda aşağıdaydı plasenta. 20. Haftada düzsliyo genelde 🙏

Benim 3.2 çıktı ama doktor sorun yok dedi🙄
4,2 nin altı referans aralığında oluyor o yüzden belki de sorun yoktur. Benim tam 4,2 çıkmıştı doktorum da gebelerde 2,5 altı olmasını istiyoruz. TSH az olmasının bebege zararı yok ama fazla olması zeka geriliği yapıyor demisti. İlaca başladım

4,2 nin altı referans aralığında oluyor o yüzden belki de sorun yoktur. Benim tam 4,2 çıkmıştı doktorum da gebelerde 2,5 altı olmasını istiyoruz. TSH az olmasının bebege zararı yok ama fazla olması zeka geriliği yapıyor demisti. İlaca başladım
Evet ben de bunu öğrendiğim için endişelendim açıkcası devlet hastanesinden başka hastane de yok burada. Dahiliyeye gitsem ilaç yazar mı acaba ya

3.5 cıktı ama neden benım doktorum bunu hıc onemsemedı anlamadım. Beklemeyıp baska doktoramı gitsem acaba ilaca hemen baslamak ıcın
Bence hızlıca baslasaniz iyi olabilir, bebeğin zekası açısından. Sağlık olarak bir sıkıntı oluşturmaz herhalde o kadar yüksek değil değeriniz. Korkulacak bir değer degil, bazı gebelerde 9-10 bile oluyor.

Kızlar 6+5 oldum bugün. Cumartesiden beri boğaz ağrım vardı geçti. Dün akşama doğru gribim arttı. Şimdi uyandım işe gideceğim ama gözlerim bile ağrıyor. Sizce acile falan gitmeli miyim? Bir ilaç verebiliyorlar mı? Sizin başınıza geldiğinde neler yaptınız 🌸
bı haftadır başımda hıc ılac kullanmadım bogazımı sıcak tuttum sıcak ıcecekler ıcerek. tuzlu suyla gargara ve odayı buhar makınesıyle nemlı tutma benım yaptıklarım bunlar

Benimde vardi hamileligimi daha bilmiyodum bu şekilde anladım bugun 10 haftalık oldum dunden beri cok az hasasiyet kaldi ama normal bunyemiz alışıyo 9 ay boyunca hep belirti olamaz,iki kizim var benim 3 hamileyim ve iki kizimda da hic bir ağrı,sızı,mide bulantısı falan hic biseyim yoktu hamileliğe dair hic bir belirtim.yoktu😁 Rabbime sukur hic bir sorun yoktu Evlatlarım cok sağlıklı dogdu❤️ bu bebegimde bazi belirtiler var ama dediğim gibi belirti yok diye yada belirtiler geçti diye bi sorun var anlamina gelmiyo

Bence hızlıca baslasaniz iyi olabilir, bebeğin zekası açısından. Sağlık olarak bir sıkıntı oluşturmaz herhalde o kadar yüksek değil değeriniz. Korkulacak bir değer degil, bazı gebelerde 9-10 bile oluyor.
evet canım bende öyle dusunuyorum tesekkür ederim

Bazı gunler olmuyo mesela 3 gun olmadı dun gece ağrım oldu bu sabaha kadar vardi simdi yine yok ama doktor dediğim gibi normal diyo bazen de 2,3 gun surekli oluyo cok şidetli degil ama rahatsız edici🫤 bi doktoruna danıs derim canim inşallah hersey yolunda dir❤️bende cok korkuyom doktorun normal demesine rağmen kendim icin değil bebeğim icin ama Rabbim buyuk
aynen canım benımde öyle. Annelik zaten hep bi endişeli ruh hali napalım sağlıklı olsunlarda

Hurmanın zararlı olduğunu bilmiyordum . Ben arada atıyorum ağzıma . Şimdi korktum açıkçası 😢
Ben de çok severim burada birkaç arkadaştan okuyunca internete yazayım dedim dünya kadar tezat bilgi çıktı kafam karıştı açıkçası en iyisi doktora sormak sanırım 👌🏻

Arkadaşlar merhaba, benim bulantı sorunumun yanında ağzımın içi sürekli zehir gibi, acı, ne yiyeceğimi bilmiyorum, ne yesem işe yaramıyor, var mı böyle bir durumu olan? Neler yapıyorsunuz🌸

Arkadaşlar merhaba, benim bulantı sorunumun yanında ağzımın içi sürekli zehir gibi, acı, ne yiyeceğimi bilmiyorum, ne yesem işe yaramıyor, var mı böyle bir durumu olan? Neler yapıyorsunuz🌸
Ayva ustüne limon sıkıp yiyirm o mide bulantısını bastırıyor benimde ağız içim hep kuru sürekli su içsemde hiç içmemiş gibiyim . Agız acılığı mide ekşimesinden kaynaklı oluyor bend3 sade soda içiyorum onun için

Back