2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
keşke bende öyle olabilsem ne güzel ama malesef her konuda sabırsızım.. Merak ettim süprizinii şimdi adama kriz geçirttirme de

keşke bende öyle olabilsem ne güzel ama malesef her konuda sabırsızım.. Merak ettim süprizinii şimdi adama kriz geçirttirme de

yok ya o kadar büyük bir şey değil. Allah nasip ederse abimin nişanı olacak. Fotoğraf çekilecekler dış çekim. bizde onlarla gidicez. orada hem resmimz hem videomuz çekilir güzelde giymiş olucaz güzel bir hatıra kalır bir kutunun içine idrar testimi kan sonuçlarımı koyup bekle babacım ben geliyorum yazacağım. Birde onun bir fuardan alıp geldiği süs bir bebek ayakkabısı vardı onu da içine koyacağım. işte doktora gidebilsem ultrason kağıdına bekle ben geliyorum babacım diye yazacaktım ama bakılamadım maalesef. nişan pazar günü. bu ayda mı olmadı diye üzülmüştü çok şaşıracak

Kan so

Kan sonucumu 781 ciktç:)
Cok guzel canim hayirli olsun
Benimkindede kiz cikiyor rabbim hayirli evlatlar nasip eylesin bencok merak etmiyorum saglikli olalimda kiz erkek farketmez.benimde karnim midem şiş bulantimda basladi geceleri cok fena oluyorum ya gunduz hic yok

Benmde öyle oldu ya neden şimdiden böyle oldu anlamıyorum vücudumun şekli değişti ben 4 aya kadar hiç bi fark olmaz diyodum ama şimdiden büyük fark var
Bendede malesef kilo vermek istedikce şişiyorum galiba
Benimde 2 gune kadar yoktu yavas yavas oluyor canim hcg degerine gore yani arttikca kese buyudukce belirtiler cok artiyo benim de degerim yukseldi bulanti 1 gun sonra basladi endiselenme
bu nasıl bir sabır ben testi yaptım ağlayarak yanına gittim
Ben pazar gununden cuma gecesine kadar dayandim cok sukur esim sehir disindaydi telefonda soylemek istemedim yuzyuze o mutlulugu kendi gozlerimle gormek istedim evdekilerin haberi vardi bir soyleyecek benden duymayacak diye cok kortum strese girdim ama sukur ki guzel haberi ben kendim verdim

kaç artı kaç canım doktorun hesabıyla hayırlı olsun burarada kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benden 1 tüp kan aldılar bütün tahliller çıktı .
Heycandan ne kese boyutunu sordum nede haftami onlari haftaya sorarim artik ben sacede keseyi beklerken bebegide icinde görünce cok mutlu oldum benim sat a göre5+5 ama doktora göre bilmiyorum. Cümlemize kucagimiza almayi nasip etsin amin insallah

vayy gerçekten çok güzel bir süpriz eminim çok duygulanır eşinde, ilk hamileliğin mi canım?

vayy gerçekten çok güzel bir süpriz eminim çok duygulanır eşinde, ilk hamileliğin mi canım?

teşekkür ederim canım. İnşallah hoşuna gider eşiminde Evet canım ilk hamileliğim. 2 yıldır evliyiz 3 aydır bebiş istiyoruz. 3. ayda rabbim nasip etti çok şükür

teşekkür ederim canım. İnşallah hoşuna gider eşiminde Evet canım ilk hamileliğim. 2 yıldır evliyiz 3 aydır bebiş istiyoruz. 3. ayda rabbim nasip etti çok şükür
ne güzel canımm Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Canım benimde evimde bir köpek ve bir kedi var. Bahsettiğin şey kedi kumundan, çiğ et salam sosis, yukanmamış sebzelerden geçiyor. Fakat çoğu insanın buna bağışıklığı oluyor çünkü vucuda bunlar birkez girmiş oluyor. Sende hastalık olarakmı çıktı yoksa bağışıklığında mı pozitif çıktı

ya şimdi farkettim sanki kader.. 6 kasım 2014 de siteye üye olmuşum. 6 kasım 2016 da evlendim. 6 kasım 2018 de hamileymişimm nasıl tesadüff
büyük tesadüf gerçekten, bende 9 aralık 2012 de üye olmuşum 9 aralık da hamile olduğumu kesinleştirmiştim bir de ben 9 mayıs eşim 9 temmuz doğumlu evlilik tarihim 9 eylül hep 9 gidiyor bizdede

Benim de oluyor. Benim de ilk hamileliğimde olmayan ne varsa bunda oluyor. Kayın validem farklı cinsiyet de ondan böyle oluyor gör bak dedi bakalım hayırlısı

Çok geçmiş olsun
tBen testi yapar yapmaz söyledim

6 tüp çok değil mi birşeyler yeseydin hemen. Geçmiş olsun. Bebişi gördün mü

Bizde doktordaydik bugun vajinal ultrasyonla bakildik ilk defa kesemiz var icinde bebisimde var kalp atisi yok henuz haftaya gel dedi 5 tüp kan ve idara tetkikide verdim. Hayirlisiyla saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim herkeze
Maşallahhhh.

Karından görünmez bence. Sen hazırlıklı git vajinal usg bakabilşr

Kızlar bugün yavrumla kavuşma günüm. 7+2yim ama henüz doktora gitmemiştim korkudan. 3 ay önce düşük yapmıştım. Umarım yavrum iyidir ve kalp atışı da duyabilirim. Randevum 16.00 da. Kızım da gelecek o da çok heyecanlı
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor.

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…