• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gordum gordum yazdim bende:)
Hepizinkini bagislasin Rabbim.. guzel gunlerini gostersin..
Aynen belirtiler heyecanlandiriyor.. bel ve sirt agrilarim gogus dolgunlugum arada kasik agrisi, agiz kurulugu.. bir de kaşimla gözum arasinda bir sivilce cikti canimi yakiyor.. bakalim.var mi yok mu
Sende ne belirtiler var?
Bende en bariz belirti,daha doğrusu önceden karşılaşmadığım değişiklik sivilceler oldu.
Geçen hafta yani ovulasyonun birkaç gün sonrası başladı.
Bir de mide kazınması, aniden açlık, bunlar bana çok farklı geldi.
Yedikten sonra ve akşamları bulantı da oluyor ama bulantı bana çok yabancı değil, migrenim de olduğu için zaman zaman bulantı yaşarım.
Göğüs dolgunluğu aşırı değil ama uçlarında acıma var.
Ayrıca yumurtlama akıntısına benzer uzayan akıntı geçen hafta boyunca vardı, bu kadar uzun sürmezdi normalde, bu hafta azaldı

Bende en bariz belirti,daha doğrusu önceden karşılaşmadığım değişiklik sivilceler oldu.
Geçen hafta yani ovulasyonun birkaç gün sonrası başladı.
Bir de mide kazınması, aniden açlık, bunlar bana çok farklı geldi.
Yedikten sonra ve akşamları bulantı da oluyor ama bulantı bana çok yabancı değil, migrenim de olduğu için zaman zaman bulantı yaşarım.
Göğüs dolgunluğu aşırı değil ama uçlarında acıma var.
Ayrıca yumurtlama akıntısına benzer uzayan akıntı geçen hafta boyunca vardı, bu kadar uzun sürmezdi normalde, bu hafta azaldı
Gebelik hesaplamaya baktigimda 22 agustos gosteriyor bakalim hayirlisi bir haftaya belli olur sanirim :KK51::KK73:

Eşimin hiç istemediğini söylemiştim.
Bu ay tam ovulasyon zamanı, (tabi eşim bunu bilmiyordu:)) eşim dedi ki tam korunamadım, inşaallah hamile kalmazsın, öyle birşey olursa aldırırız.(Ben asla böyle birşeye izin vermem tabi)
Belki de bu yüzden ben kendimde belirti bulmaya başladım, yani eşim aklıma soktu bu ay bunu.
Ama sivilce ve ani aşırı açlık durumunu bariz yaşadım.
Bakalım hayırlısı olsun.
Ha bir de, hamilelikte ilk zaman belki de hormon değişimden uzun uzun çeşitli rüyalar görme oluyormuş.
Tabi bariz bir belirti değil bu ama 10 gündür görmediğim akraba, yiyecek, çiçek kalmadı:)
Geçen gece açık pembe bir gül aldım elime o kadar canlıydı ki gerçek gibiydi.
Her gece dolu dolu rüyalar görüyorum :)

Aynen benim de öyle canım 22 Ağustos.
Hatta okullar açılana kadar biraz toparlanmış olurum diyorum:) kendimi hamile ilan ettim bile:halay:
Digerleri normal mi dogdu
Et canimm kime ne zararin var ben de gecen ay takvim yaptimdi totem:işsiz:elimiz bos kaldi:KK48:
Insallah hayirlisiyla bu ay olmustur.
Senin oglanlar kac yasinda sen kac yasindasin nerde ikamet ediyorsun..?:KK25:

Et canimm kime ne zararin var ben de gecen ay takvim yaptimdi totem:işsiz:elimiz bos kaldi:KK48:
Benim yaşım biraz büyük canım:KK45:
39 yaşındayım ama bir kızım olmasını çok istiyorum.
Büyük oğlum 19, küçük 11 yaşında:)
Küçük oğlum 3 yaşındayken o bahsettiğim kimyasal gebeliği geçirdim.
O ana kadar hiç aklımda yoktu.
Üstüne de 3 yıl içinde 2 tane gebelik kaybı yaşadım.
Erken anne oldum ben, yaşıtlarımdan yeni bebek sahibi olan hatta 2 tane yeni evlenen arkadaşım var.
Eski sınıf arkadaşlarımızla telde grup kurduk görüşüyoruz, 3.'ye yeni doğum yapanlar da var.
Yani bdn ben de heves ediyorum, eşimin istemenesine rağmen:KK9:

Evlendiğimde ilk 14 yıl İstanbul'da oturduk, son 6 yıldır da memleketimiz olan Edirne'ye yerleştik, şu anda burda oturuyoruz, sen nerdesin?

Benim yaşım biraz büyük canım:KK45:
39 yaşındayım ama bir kızım olmasını çok istiyorum.
Büyük oğlum 19, küçük 11 yaşında:)
Küçük oğlum 3 yaşındayken o bahsettiğim kimyasal gebeliği geçirdim.
O ana kadar hiç aklımda yoktu.
Üstüne de 3 yıl içinde 2 tane gebelik kaybı yaşadım.
Erken anne oldum ben, yaşıtlarımdan yeni bebek sahibi olan hatta 2 tane yeni evlenen arkadaşım var.
Eski sınıf arkadaşlarımızla telde grup kurduk görüşüyoruz, 3.'ye yeni doğum yapanlar da var.
Yani bdn ben de heves ediyorum, eşimin istemenesine rağmen:KK9:
Yasitizz o zaman :KK5:
Ben erken evlendim fakat kizim 7 sene sonra oldu evledigimde yapsaydim su an 16 falan olurdu:KK75:
Ben ankaradayim..
Ayni durumdayiz esim de cok istekli degil napican bebegi diyorrr olsa benden cok sevecek ilgilencek beni begenmicek eminim:confused:
Sevindim ayni yasta olmamiza 79 mayis benimki 15i :KK37:

Doğumlarım normal oldu, hiçbir sorun, kanama falan yaşamadım.
Sadece küçük oğluma hamile kalmak istediğimde bir düşüğüm oldu, sonrasında adet görmeden hemen yine hamile kaldım ve küçük oğlum doğdu.
Doktor, spiral sonrası böyle erken düşüklerin normal olduğunu söylemişti.
Rahim gebeliğe çok yabancı oluyor demişti.
Sonra da son yıllardaki o düşüklerim oldu işte canım ama iki oğlumun gebeliğinde de doğumunda da hiç sıkıntım olmadı

Ben erken evlendim fakat kizim 7 sene sonra oldu evledigimde yapsaydim su an 16 falan olurdu:KK75:
Ben ankaradayim..
Ayni durumdayiz esim de cok istekli degil napican bebegi diyorrr olsa benden cok sevecek ilgilencek beni begenmicek eminim:confused:
Bdn 79 kasım canım:)
Evet aynı veya yakın yaşlarda olunca insan birbirini daha iyi anlar:halay:

Ben ankaradayim..
Aynı şekilde ikinci oğlumu da eşim baştan hiç istememişti, büyük oğlum 8 yaşındayken hamile kaldım.
Bunu büyüttük, napıcaksın tekrar bebeği diyordu.
Ama şimdi diyor ki bunu ben istemiştim:KK70:
11 yaşında oldu oğlum, eşim hala kucağından indirmiyor.
Yere eğilip hav hav falan diye çocukla oynamaya çalışıyor, oğlum da baba ben büyüdüm artık, bu tür oyunlar için kendine yeni bebek almalısın diyor:)
Gelgelelim başka çocuk istemiyor eşim:)
Aslında bir bebekle oynayası var yani:KK70:

Bdn 79 kasım canım:)
Evet aynı veya yakın yaşlarda olunca insan birbirini daha iyi anlar:halay:
Aynen oyle yaslari kucuk olup olgun olanlara saygim var fakat geneli kucuk bizlerden:)) ileri yaslarda dogal yolla gebelik dusunenler grubu var oraya bakiyorum ben..
Burda olur muyum bilmiyorum 2. Nasip mi onu da bilmiyorum canim.. hayirla gelsinler insallah sana bana saglikli bir kiz nasip etsin Rabbim ve tabi isteyen herkese.

Eki Görüntüle 2213462
Sabırlısın sen demek, ben iki test yaptım, tabi ikisinde de belirgin birşey yok:110:
İlki saatler sonra hafif göründü, ikincisi de bugün yarım saat sonra sadece gölge şeklinde, yani gebelik olsa bile henüz testin algılayacağı bir hormon seviyesi yok, bu da negatif demek oluyor, gölgeyi görebildin mi:)
golge degil net gorunuyor. insallah sabaha daha hizli cikar ;)

Yazdım sonradan canım, erken değil normal test.
3 tanesini 15 liraya aldım:)
Kısmetten ötesi yok biliyorum da özellikle son günler yaklaşınca bi de insan kendinde belirti buldukça heyecanlanıyor.
Allah bağışlasın kızını, ben de bi kız istiyorum nasipte varsa
İnşaallah ikimiz de güzel haberi veririz:anneadayı:
ben de ineternetten kargo dahil 10 tanesini 16tl ye almistim. omced mi omca mi oyle bir marka.

Aynen oyle yaslari kucuk olup olgun olanlara saygim var fakat geneli kucuk bizlerden:)) ileri yaslarda dogal yolla gebelik dusunenler grubu var oraya bakiyorum ben..
Burda olur muyum bilmiyorum 2. Nasip mi onu da bilmiyorum canim.. hayirla gelsinler insallah sana bana saglikli bir kiz nasip etsin Rabbim ve tabi isteyen herkese.
Bu forumda mı, dediğin grup , ben de bakayım

Back