• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar.Ben 19 Ocakta 5 haftalık ,7 Eylülde 6 haftalık düşük yaşadım.Yapılan tahlilde bişey çıkmamıştı.7 Eylülde dr bana coraspirinle folbiol vermişti.Ben de o zamandan beri içiyorum.Sat: 2 Kasım.
Bat:30 Kasım. Pzt test yaptım silik çizgi çıktı.Bu sabah tekrar yaptım yine çizgi var pzt ye göre koyu ama çok koyu değil.Henüz ne dr a gitmeyi ne de kan aldırmayı düşünmüyorum.Bu haftayı atlatabilirsem önümüzdeki hafta giderim inşallah.Allah'a emanet ettim sadece.Hesaplamaya göre bugün 5+1 beklemedeyim. İnşallah bu sefer tutunur.Bu arada 15 yaşında kızım var.

Kızlar günaydın bugun benim İnternet hesabıma göre 6+1 doktora göre 6+3 müş. Kalp atışını duyduk:) rabbim herkese nasip etsin cok mutluyum :anneadayı::KK200: sancılarım da normalmiş bazı kadınlarda olabilirmiş progestoron yükselmesinden dolayı..
Ne güzel bir haber bu canım :KK68: Darısı başımıza :))

Kızlar günaydın bugun benim İnternet hesabıma göre 6+1 doktora göre 6+3 müş. Kalp atışını duyduk:) rabbim herkese nasip etsin cok mutluyum :anneadayı::KK200: sancılarım da normalmiş bazı kadınlarda olabilirmiş progestoron yükselmesinden dolayı..
masallah ona. ben de oglum 6+3te gorup kalbini duymustum ;)
darisi simdikilere ;)

Kızlar bebeğimi malesef kaybettim
gecmis olsun. Allah sabir versin.

Canım bende sivilcelerden şüphelenmiştim yüzümün saçma sapan yerlerınde hıc olmadık yerlerde sivilcelerim çıktı bata 5 kala öğrenmiştim ben 2 kala ya kadar takıp ettim 2 gün kala da kanla netlestırdım
Benim sat 15 Kasım, bat 12 veya 13 Aralık diye düşünüyorum.
Bugün 5 gün var yani daha, dün negatif çıktı, saatler sonra fotoğrafta görünecek kadar ince bir çizgi çıktı ama o da geçerli değil biliyorum.
Bugün de gece geç vakit yemek yediğim ve çok su içtiğim için idrarım çok açıktı.
Yaptım yine de ama yarım saat sonunda sadece bir karaltı çıktı:110:
Henüz erken deyip bekliyorum bakalım:işsiz:
Senin bata 5 gün kala çıkan testin nasıldı, çok belirgin miydi ve çabuk mu çıktı?

Benim sat 15 Kasım, bat 12 veya 13 Aralık diye düşünüyorum.
Bugün 5 gün var yani daha, dün negatif çıktı, saatler sonra fotoğrafta görünecek kadar ince bir çizgi çıktı ama o da geçerli değil biliyorum.
Bugün de gece geç vakit yemek yediğim ve çok su içtiğim için idrarım çok açıktı.
Yaptım yine de ama yarım saat sonunda sadece bir karaltı çıktı:110:
Henüz erken deyip bekliyorum bakalım:işsiz:
Senin bata 5 gün kala çıkan testin nasıldı, çok belirgin miydi ve çabuk mu çıktı?
Benim de sat 15 kasim varsa ayni gidecek insallah :KK200: bende 14u gibi bekliyorum..:110:

Kızlar adet oldum malesef ağustos annesi olamayacağım allah hepinize kuzucuklarinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar ins
Hakkında hayırlısı olsun Allah en yakın zaman da nasip eder inşAllah.:dua:
Kızlar bebeğimi malesef kaybettim
çok geçmiş olsun, Allah en yakın zaman da sağlıkla yeniden nasip etsin.
Çok sevindim.Allah sağlık sıhhat versin. Gözünaydın darısı başımıza:dua:

Benim de sat 15 kasim varsa ayni gidecek insallah :KK200: bende 14u gibi bekliyorum..:110:
Zaten test markaları beklenen adet günü olarak tam 30 günü baz alıyormuş.
Yani erken gebelik testleri 6 gün öncesi sonuç verir yazıyor ya, onlar sat tarihinden tam 30 gün sonrasını bat olarak düşünüp, 30 günün 6 öncesine kadar sonuç verir demek istiyormuş.
Ona bakarsak 15 kasım benim sat, bat da 15 aralık dersek daha 7 gün var demek oluyor:işsiz:

Zaten test markaları beklenen adet günü olarak tam 30 günü baz alıyormuş.
Yani erken gebelik testleri 6 gün öncesi sonuç verir yazıyor ya, onlar sat tarihinden tam 30 gün sonrasını bat olarak düşünüp, 30 günün 6 öncesine kadar sonuç verir demek istiyormuş.
Ona bakarsak 15 kasım benim sat, bat da 15 aralık dersek daha 7 gün var demek oluyor:işsiz:
Yok henuz bir girisimde bulunmadim.. belirtilerimi takip ediyorum.. gelmezse 14unde test yaparim diyorum. Erken gebelik testini de tutmuyorum ben pek normal testler daha iyi gibi.
Hayirlisi olsun belki o ay bu aydir:)

CE6AC293-4026-4AEC-A205-CF7615242F53.jpeg
Yok henuz bir girisimde bulunmadim.. belirtilerimi takip ediyorum.. gelmezse 14unde test yaparim diyorum. Erken gebelik testini de tutmuyorum ben pek normal testler daha iyi gibi.
Hayirlisi olsun belki o ay bu aydir:)
Sabırlısın sen demek, ben iki test yaptım, tabi ikisinde de belirgin birşey yok:110:
İlki saatler sonra hafif göründü, ikincisi de bugün yarım saat sonra sadece gölge şeklinde, yani gebelik olsa bile henüz testin algılayacağı bir hormon seviyesi yok, bu da negatif demek oluyor, gölgeyi görebildin mi:)

Eki Görüntüle 2213462
Sabırlısın sen demek, ben iki test yaptım, tabi ikisinde de belirgin birşey yok:110:
İlki saatler sonra hafif göründü, ikincisi de bugün yarım saat sonra sadece gölge şeklinde, yani gebelik olsa bile henüz testin algılayacağı bir hormon seviyesi yok, bu da negatif demek oluyor, gölgeyi görebildin mi:)
Ehh canim hayat ogretiyor sabri...
Bu erken gebelik mi? Gordum ben bariz yani... hadi insallah tutunur bebiss... baska var mi senin?

Ehh canim hayat ogretiyor sabri...
Bu erken gebelik mi? Gordum ben bariz yani... hadi insallah tutunur bebiss... baska var mi senin?
Aa bariz demen bi hoşuma gitti, iki oğlum var ama ben tekrar çok istedim, eşim hiç istemiyor.
Bir defa anlamadan hamile kalmıştım, hatta adetim 10 gün geçince bi test yapayım dedim, çıktı ama kimyasal oldu.
İşte o andan itibaren ben çok istemeye başladım, üstüne iki defa daha hamile kaldım, biri boş kese, biri de 8. Haftada kalbi durdu.
6+3'de kalp atışını görmüştük hatta doktor, artık riskli zamanı geçtin demişti ama olmayacaksa kalp atışı duyulduktan sonra da olmuyormuş:KK1:
Sadece en son kalp atışı duran hamileliğimde kürtaj oldum, diğerleri kendi düştü.
Şimdi de umutlandım işte bu ay durduk yere:dua:

Aa bariz demen bi hoşuma gitti, iki oğlum var ama ben tekrar çok istedim, eşim hiç istemiyor.
Bir defa anlamadan hamile kalmıştım, hatta adetim 10 gün geçince bi test yapayım dedim, çıktı ama kimyasal oldu.
İşte o andan itibaren ben çok istemeye başladım, üstüne iki defa daha hamile kaldım, biri boş kese, biri de 8. Haftada kalbi durdu.
6+3'de kalp atışını görmüştük hatta doktor, artık riskli zamanı geçtin demişti ama olmayacaksa kalp atışı duyulduktan sonra da olmuyormuş:KK1:
Sadece en son kalp atışı duran hamileliğimde kürtaj oldum, diğerleri kendi düştü.
Şimdi de umutlandım işte bu ay durduk yere:dua:
Albi erken gebelik mi normal test mi canim onu dememisin:))
Kayiplar kotu bir tecrube maalesef.. gecmis olsun. Bir kizim var benim de 9 yasinda.. bir istiyoruz bir istemiyoruz..
Benim de kayiplarim var en son mayista idi.. kader kismet gercekten Rabbim yazdiysa olur.. insallah vardir ve sagliklidir...:))

Albi erken gebelik mi normal test ki canim onu dememisin:))
Kayiplar kotu bir tecrube maalesef.. gecmis olsun. Bir kizim var benim de 9 yasinda.. bir istiyoruz bir istemiyoruz..
Benim de kayiplarim var en son mayista idi.. kader kismet gercekten Rabbim yazdiysa olur.. insallah vardir ve sagliklidir...:))
Yazdım sonradan canım, erken değil normal test.
3 tanesini 15 liraya aldım:)
Kısmetten ötesi yok biliyorum da özellikle son günler yaklaşınca bi de insan kendinde belirti buldukça heyecanlanıyor.
Allah bağışlasın kızını, ben de bi kız istiyorum nasipte varsa
İnşaallah ikimiz de güzel haberi veririz:anneadayı:

Yazdım sonradan canım, erken değil normal test.
3 tanesini 15 liraya aldım:)
Kısmetten ötesi yok biliyorum da özellikle son günler yaklaşınca bi de insan kendinde belirti buldukça heyecanlanıyor.
Allah bağışlasın kızını, ben de bi kız istiyorum nasipte varsa
İnşaallah ikimiz de güzel haberi veririz:anneadayı:
Gordum gordum yazdim bende:)
Hepizinkini bagislasin Rabbim.. guzel gunlerini gostersin..
Aynen belirtiler heyecanlandiriyor.. bel ve sirt agrilarim gogus dolgunlugum arada kasik agrisi, agiz kurulugu.. bir de kaşimla gözum arasinda bir sivilce cikti canimi yakiyor.. bakalim.var mi yok mu
Sende ne belirtiler var?

Back