2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evlat tabu brnimde kanamam oldu iki gün önce bizde elimizde yuregimizde bekliyoruz. Bizim kide sürpriz yumurta
Saglikla kucaginida alin insallah. Allah ogluma uzun omir verir insallah. Ben yuregimi hayatimi acmistim.bu bebek icinde ama nasibi yokmus

herkese merhaba arkadaşlar. bugün kontrolum vardı. doktor iyi şeyler söylemedi. kesem düzensizmiş ve geçen haftaya göre yeteri kadar büyümemiş dedi. kanama alanları var. sağlıklı bir gebelik değil dedi. pazartesiye kadar bekleyeceğiz ama muhtemelen kürtaj olacağım. doktorum çok ümitli konuşmadı.
Canım çok geçmiş olsun önemli olan senin sağlığın hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Günaydın kızlarrr biz bugün doktora gittik. Kesemiz büyümüş. İçinde yavruşumuzu gördük. 1 cm kadar :) Pıt pıt kalp atışını duyduk. İnanılmaz bir duyguydu. İnşallah sağlıkla sıhhatle büyür hepimizin yavruşları.:) Hesaplamalarım doğruymuş normalde 7+1 sata göre 7+4 doktor değiştirmeye gerek görmedi :)

Canım ismini mi degstrdn yok benim değerlerim hep sinirlardydi. Kalp atışı duydun mu ne dedi doktor. Ben de cok merakliyim salı günü ne olck diye :KK66:
Geçen Cuma Günü gittik, kalp atışını da duyduk şükür, Rabbim tamamına erdirsin hepimizin bebişlerini inş:) hcg değerleri birazcık ipucu veriyor sanki ikiz konusunda , çok yüksek çıkıyormuş, benimde normal seyrinde gitmişti.

Buyuk sehirde yasamak her anlamda cok masrafli. Allah yardim etsin.
ilk iki bebegimi kaybettim. oglumu igne ilacla yatarak dogurabildim. ben riskli gebe oldugum icin mecburen iyi dr pesinde kosmaya canim. o yuzden gozumuzu kararttik aldik paketi.

Cabim bende pinar hanim icin paket alacagimda suan sadece kredi kartindan provizyon mu alıyorlar?birde paketten ekle çıkar yapiyirlar mı?
cnm ertan ve aylin dr sgk ve tamamlayici bir sigortayi kabul etmiyr. o yuzden 7500tl. digerleri 6750tl ama provizyon nasil biliyorum. onu konusman lazim. bir de bu 2018 fiyati idi. 2019 ne olacak bilemiyorum.
pakette ekleme cikarma da yapmiyorlar.

Koru hastanesi 6500-7000 civarı paket ama ben henüz almadım. Doktora da karar vermedim . Bakalım 1-2 ay sonra netleştircem inşallah
insallah icine sinen yer olsun canim.

herkese merhaba arkadaşlar. bugün kontrolum vardı. doktor iyi şeyler söylemedi. kesem düzensizmiş ve geçen haftaya göre yeteri kadar büyümemiş dedi. kanama alanları var. sağlıklı bir gebelik değil dedi. pazartesiye kadar bekleyeceğiz ama muhtemelen kürtaj olacağım. doktorum çok ümitli konuşmadı.
baska bir doktordan fikir almadan kurtaja girme derim canim.

ben de simdi geldim doktordan. sık kontrole gidiyorum. 2 hafta sonra bir daha gidecegim. kismet olursa sonrasinda ayda 1 e dönecek...

bebegim 7+4. buyumus. kalbi 169 atiyor ;) kanama alanlari buyuk degilmis. miniciklermis. her gebede olur dedi. bol istirahet dedi. puroluton depot igne, progestan hap, enox igneye devam..

kbb ye de ugradim mecbur. ust solunum yolu enf olmus. ates 37.5 uzerine cikarsa parol alabilimisim sadece. yoksa ihlamur kefir yogurt vs devam.

ilk iki bebegimi kaybettim. oglumu igne ilacla yatarak dogurabildim. ben riskli gebe oldugum icin mecburen iyi dr pesinde kosmaya canim. o yuzden gozumuzu kararttik aldik paketi.
Basin sagolsun canim. Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini.

cnm ertan ve aylin dr sgk ve tamamlayici bir sigortayi kabul etmiyr. o yuzden 7500tl. digerleri 6750tl ama provizyon nasil biliyorum. onu konusman lazim. bir de bu 2018 fiyati idi. 2019 ne olacak bilemiyorum.
pakette ekleme cikarma da yapmiyorlar.

insallah icine sinen yer olsun canim.

hanimlar meraba, 7+5 teyim bugun.
iki hafta once doktor randevumuz vardi ama kan degerlerime bakilmadi. ona ocakta bakalim denildi. kesemiz gorundu, icinde minnagimiz gorundu, hersey guzel saglikli gorunuyor dedi doktor, kalktik evimize geldik ardindan.
ocak 25te randevumuz, ozaman 11 haftalik olacagiz. simdi o gun baska bir plan yapmam gerekiyor randevuyu bir hafta one mi alsam, sonraya mi? mantikli olan sizce nedir? 12inci hafta mi 10uncu hafta mi?

12inci haftada uc aylik oluyoruz, bayagi ilerlemis oluyor hamilelik. cinsiyeti bile gorunebilir, kiz erkek cokta umrumuzda degil, bi sonraki randevuyu gayet rahat bekleyebilirim ogrenmesem de olur. ama kan degerlerimde bi sorun varmi yokmu, tiroid im yavas calisiyordu, kullandigim hap onu duzeltti mi hic bir fikrim yok mesela. ne dersiniz, randevuyu nezamana alayim? 10. haftaya mi 12. haftaya mi?

iki hafta once doktor randevumuz vardi ama kan degerlerime bakilmadi. ona ocakta bakalim denildi. kesemiz gorundu, icinde minnagimiz gorundu, hersey guzel saglikli gorunuyor dedi doktor, kalktik evimize geldik ardindan.
ocak 25te randevumuz, ozaman 11 haftalik olacagiz. simdi o gun baska bir plan yapmam gerekiyor randevuyu bir hafta one mi alsam, sonraya mi? mantikli olan sizce nedir? 12inci hafta mi 10uncu hafta mi?

12inci haftada uc aylik oluyoruz, bayagi ilerlemis oluyor hamilelik. cinsiyeti bile gorunebilir, kiz erkek cokta umrumuzda degil, bi sonraki randevuyu gayet rahat bekleyebilirim ogrenmesem de olur. ama kan degerlerimde bi sorun varmi yokmu, tiroid im yavas calisiyordu, kullandigim hap onu duzeltti mi hic bir fikrim yok mesela. ne dersiniz, randevuyu nezamana alayim? 10. haftaya mi 12. haftaya mi?
Merhabalar benimde 7 haftalik doktor 12. Haftada gel dedi bana

Merhaba :) biz de bugün 7+1 olduk. Bugün bebişi de kalp atışını da duyduk bir sonraki randevumuz 10.haftada. Bugün biz tüm kan tahlillerini vs yaptık.

Merhaba :) biz de bugün 7+1 olduk. Bugün bebişi de kalp atışını da duyduk bir sonraki randevumuz 10.haftada. Bugün biz tüm kan tahlillerini vs yaptık.
okadar sik doktora gidince de gunler gecmek bilmez haha, ama haklisiniz, randevuyu 10uncu haftaya alacagim. kan tahlillerimi merak ediyorum.

Saglik ocaginda bile bakilir. Bence o kadar bekleyemin. Hormonlar seker vs bakilmasi gereken seyler var. Yarin sabah baktir zamanın varsa. Aç git tiroit ve seker icin sabahtan

Saglik ocaginda bile bakilir. Bence o kadar bekleyemin. Hormonlar seker vs bakilmasi gereken seyler var. Yarin sabah baktir zamanın varsa. Aç git tiroit ve seker icin sabahtan
tatlim almanya da saglik ocagi filan yok, burda dogum doktorunda kontrol altinda oluyosun. o yuzden randevumu bekleme durumundayim. bir hafta erkene alacagim ama.

tatlim almanya da saglik ocagi filan yok, burda dogum doktorunda kontrol altinda oluyosun. o yuzden randevumu bekleme durumundayim. bir hafta erkene alacagim ama.
Yurt dışında olduğunu bilmiyordum. En azindan hormonlar icin ayrica gorusebilecegin bir branşa gitsen ? Tsh 2.5 altinda olmasi gereken bir hormon. Yavaşlık vardi demissin doz artirimi gerekebilir

Yurt dışında olduğunu bilmiyordum. En azindan hormonlar icin ayrica gorusebilecegin bir branşa gitsen ? Tsh 2.5 altinda olmasi gereken bir hormon. Yavaşlık vardi demissin doz artirimi gerekebilir
haklisin, o yuzden hafif bir tereddutum var aslinda. doktora gittigimizde soyledim, haplarini icmeye devam et dedi. kan degerlerimi bilmiyorum belki hala yavastir dedigimde, bi sonraki geldiginde bakalim dedi. bende cok seyapamadim artik. iyi dusuneyim iyi olsun diye seyapmamaya calisiyorum bende:)

doktorunuzla konusarak ayarlayin randevunuzu derim. cunk o hafta eger kabul edeceksiniz ikili tarama testi yapiliyor diye hatirliyorum. yani onemli bir hafta.

haklisin, o yuzden hafif bir tereddutum var aslinda. doktora gittigimizde soyledim, haplarini icmeye devam et dedi. kan degerlerimi bilmiyorum belki hala yavastir dedigimde, bi sonraki geldiginde bakalim dedi. bende cok seyapamadim artik. iyi dusuneyim iyi olsun diye seyapmamaya calisiyorum bende:)
tiroid hapi icinde, her ay kandan tsh ve t4 duzeyine bakiliyor. hapiniz yeni ayarlandiysa sorun olmaz. zaten ilacin etkisinin gorulmesi 21 gunu buluyor. ben senelerdir kullaniyorum ordan baya antremanliyim.

tiroid hapi icinde, her ay kandan tsh ve t4 duzeyine bakiliyor. hapiniz yeni ayarlandiysa sorun olmaz. zaten ilacin etkisinin gorulmesi 21 gunu buluyor. ben senelerdir kullaniyorum ordan baya antremanliyim.
hapi su anda asagi yukari 3 aydir kullaniyorum. ama iste degerler ne oldu hic bilmiyorum. icime kurt dustu simdi. bir arayayim doktoru, onun diyecegine bakip ona gore randevuyu yapayim bari. tesekkur ederim!

Back
X