2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar iki gündür midem biraz iyiydi pek bulanmıyordu .Biraz önce açtım, tam yemek yiyim dedim hafif koku alınca başladım öğürmeye ve sarı su kustum resmen .İçinde de kan vardı.Sebebi ne olablr sizce? :KK43:
Canım işin içine kan girince acile gitmekte fayda var bence bisey yoktur belki ama için rahat etsin

Kızlar iki gündür midem biraz iyiydi pek bulanmıyordu .Biraz önce açtım, tam yemek yiyim dedim hafif koku alınca başladım öğürmeye ve sarı su kustum resmen .İçinde de kan vardı.Sebebi ne olablr sizce? :KK43:
Canım boğazın yıprandığı için öğürürken ondan kanamış olabilir bazen yıpratınca boğazı oluyo başka bişey olduğunu sanmam korkma canım

İnşAllah kötü bşy yoktur canım ya.Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah.
Emin ol yoktur içini ferah tut baslarndyz ya hamilelgn vucudmz farklı tepkiler verebiliyor benim de bulantim başladı bugün. Belki de boğazın agriyordr tahriş olup kanamstr

Canım bacak ağrısı D vitamini magnezyum kalsiyum eksikliklerinden olabilir sağlık ocağında bi baktır istersen yakınlarda doktor randevun yoksa. Benim sağ bacağım da aynı şekilde ağrır D vitaminim eksikmiş. Şimdi bebek de alıyor onları eksilmiş olabilir senin de.
sağol canm 10 ocakta randevum var doktora sorarm artk

Kızlar bana hastanede de saglik ocaginda da D vitaminine bakilmamis. Yarin saglik ocagina gidecegim . Tsh seker icinde bir kontrol amacli. D vitaminine saglik ocagi bakabiliyor degil mi ?

Merhaba arkadaslar.umarim ben de agustos annesi olacagim.Fakat karaciger enzimlerim hafif yuksek.takibe alindim.yukselmeye devam ederse 10.hafta gibi gebelik sonlandirilmasi bile dusunulebilir.bu cuma kalp atisini dinlemeye gidecegiz.ama haftalardir korku endise icindeyim.sevinemiyorum bile.sagolsun ilk gittigim dr butun felaket senaryolarini onume koydu.yeni bir dr dan randevu aldim.umarim o icimi rahatlatacak bir seyler soyler

Merhaba arkadaslar.umarim ben de agustos annesi olacagim.Fakat karaciger enzimlerim hafif yuksek.takibe alindim.yukselmeye devam ederse 10.hafta gibi gebelik sonlandirilmasi bile dusunulebilir.bu cuma kalp atisini dinlemeye gidecegiz.ama haftalardir korku endise icindeyim.sevinemiyorum bile.sagolsun ilk gittigim dr butun felaket senaryolarini onume koydu.yeni bir dr dan randevu aldim.umarim o icimi rahatlatacak bir seyler soyler
Insallah hersey saglikla devam eder. Karaciğer enzimlerindeki deger yuksekligi neye sebep oluyor hamilelikte ?
Gebelikte ki rutin testlerde mi ogrendiniz

Medical park ile ne kadar anlaştın canım
Neler var içinde hangi şehirde ve ilçede ?
ankara.
7500tl.
10muayene. kan testleri. oda susleme. dogum. babaya mini check up. 1 psikolog gorusmesi. emzirme egitimi.

Kızlar bana hastanede de saglik ocaginda da D vitaminine bakilmamis. Yarin saglik ocagina gidecegim . Tsh seker icinde bir kontrol amacli. D vitaminine saglik ocagi bakabiliyor degil mi ?
burada saglik ocagi d vit bakmiyor.

Arkadaslar ben ilk gebeligimde kalp atislarini altinci haftada duymustum ama bunda doktor sekizinci hafta cagirdi. Siz kacinci haftada duydunuz bebginizin kalp atislarini? Sekizinci haftaya kadar beklemeye gerek var mi? Merak ediyorum cok.
6+2 de karından baktı ve kalp atışını duyduk çok şükür.doktor garanti olsun diye 8. hafta gel demiştir.çünkü 6. haftada duyulmayabilir demişti doktor

Gebelik kolestazi denen durumdan kaynaklaniyor ise cok tehlikeli.genelde 6 aydan sonra cikiyor ve bebek 37 .haftaya geldiyse hemen doguma aliniyor sezeryanla.ama erken donemde oldugundan benim enzimlerim yukselmeye devam ederse o haftalara gelemeden benim karaciger biter ve hayati riske girerim.ya da bebek dayanamaz vs.
Insallah hersey saglikla devam eder. Karaciğer enzimlerindeki deger yuksekligi neye sebep oluyor hamilelikte ?
Gebelikte ki rutin testlerde mi ogrendiniz

Back
X