2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
hapi su anda asagi yukari 3 aydir kullaniyorum. ama iste degerler ne oldu hic bilmiyorum. icime kurt dustu simdi. bir arayayim doktoru, onun diyecegine bakip ona gore randevuyu yapayim bari. tesekkur ederim!
ulke farki oldugu icin bilemiyorum orayi. turkiye de her ay kandan tiroid takibi yapiliyor mutlaka.

Çok fazla değil mi ben Ege şehirde görüştüm 2600 TL .. Medicalpark bana uzak zaten ama bu fiyata verecek durumda değiliz . Tamam doktor anlayışlı iyi olsun fakat bu fiyatlarda çok fazla

Son düzenleme:
Merhabalar kızlar.
Ben de geçen hafta ilk doktor kontrolünde kan, idrar vermiştim.
Sonuçları az önce aldım da idrar tahlilinde bazı sıkıntılar var galiba.
Bakalım Cumartesi 6+2 de hem kalp atışı için gideceğiz hem tahlilleri göstereceğiz.
Bir de benim oldukça fazla beyaz veya sarı, koyu kıvamlı akıntım var.
Sizlerde de var mı aynı durum?

Canım hayirli olsum saglikla dunyaya gelsin insallah bebekllerimiz bende tup bebek ile hamile kaldim 6+2 gibi gittigimde.kalp atisini duymustuk sende 10 gun sonra gittiğinde buyuk olasılıkla duyarsin.. tavsiyem yiyebildigini ye canim bol kalsiyum protein depola bulanti baslarsa zor oluyor

Ay hadi inşallah. Şimdilik bulantım çok yok ama halsizlik had safhada. Kalp atışını duyalım da, herşeye değer...

bnde aynı o şekildeyim 3 saat aç kalin çok acıkıyorum ve elim ayağım titriyor diğer hamileliğimde şeker vardı umarım bunda çıkmaz
Ne zaman başladı sende bu acıkmalar? Ben daha çok başındayım, bu kadar erken başlar mı diyorum...

Çok fazla değil mi ben Ege şehirde görüştüm 2600 TL .. Medicalpark bana uzak zaten ama bu fiyata verecek durumda değiliz . Tamam doktor anlayışlı iyi olsun fakat bu fiyatlarda çok fazla
bence de ucuz degil ama kaybedecek bir can daha yok ben arkadasim. iki can kaybettim zaten. riskli gebeyim ben. o yuzden doktor pesinde kosmak zorundayim. doktorun anlayisli olmasin da degil tecrubesindeyim ben.

Kızlar selam
Bende 6 haftalık hamileyim inşallah kucağımıza almak nasip olur size bişey sormak istiyorum daha önce ki haftalara göre göğüs hassasiyetim azaldı sanki daha önce dokunmak mümkün değilken şimdi bastırınca hissediyorum endişelenmeli miyim benzer şeyler yaşayanlar var mı

Kızlar selam
Bende 6 haftalık hamileyim inşallah kucağımıza almak nasip olur size bişey sormak istiyorum daha önce ki haftalara göre göğüs hassasiyetim azaldı sanki daha önce dokunmak mümkün değilken şimdi bastırınca hissediyorum endişelenmeli miyim benzer şeyler yaşayanlar var mı
Benimde aynı canım

Benimde hissettiğim hep ikizdi başından beri ama tekmiş bebeşim:) inş senin ki ikizdir, hcg değerlerin yüksekmiydi.
Canım PiaLeon PiaLeon arkadaş benden bahsediyor ikiz diye. Benim değerlerim normalinden çok yüksek çıktı hep kese boyutumda öyle. Oyüzden ikiz diye tahmin ediyoruz. Tek yumurta ikizi olabilir olursa iki kesem yok çünkü

Canım PiaLeon PiaLeon arkadaş benden bahsediyor ikiz diye. Benim değerlerim normalinden çok yüksek çıktı hep kese boyutumda öyle. Oyüzden ikiz diye tahmin ediyoruz. Tek yumurta ikizi olabilir olursa iki kesem yok çünkü
Canım bende isim degstrdn sandim dün hatta ;) sonuç alinca beni etiketle. Midem hala kötü böyle sanki taş yemişim gibi bir his ogurme yok ama inşallah hep sürmez hicbirmzn.

Geçen Cuma Günü gittik, kalp atışını da duyduk şükür, Rabbim tamamına erdirsin hepimizin bebişlerini inş:) hcg değerleri birazcık ipucu veriyor sanki ikiz konusunda , çok yüksek çıkıyormuş, benimde normal seyrinde gitmişti.
Canım ben B Bluemom44 sandım seni ;) ama inşallah sağlıkla kucagmza aliriz insallah bebeklerimizi. Senin miden nasıl

bende yarın son kez dr a gideceğim bir umut kalp atışı için. içimde bir umut var atacak gibi geliyo nedense. olmazsa yine bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum. kürtajdan korkuyorum nasıl birsey bilmiyorum. ama olmak içimden gelmiyor. 10. haftaya kadar sürem varmış zehirlemezmiş hemen. sonuna kadar gitmeyi planlıyorum

bence de ucuz degil ama kaybedecek bir can daha yok ben arkadasim. iki can kaybettim zaten. riskli gebeyim ben. o yuzden doktor pesinde kosmak zorundayim. doktorun anlayisli olmasin da degil tecrubesindeyim ben.
Rabbim bir daha acı yaşatmasin sağ salim kucağına almayı Rabbimden dilerim özür dilerim bizler para konuşuyoruz senin derdin farklı bu şekilde düşünmeden cevap verdim üzgünüm .

bende yarın son kez dr a gideceğim bir umut kalp atışı için. içimde bir umut var atacak gibi geliyo nedense. olmazsa yine bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum. kürtajdan korkuyorum nasıl birsey bilmiyorum. ama olmak içimden gelmiyor. 10. haftaya kadar sürem varmış zehirlemezmiş hemen. sonuna kadar gitmeyi planlıyorum
Allahim mutlu haber aldirsin sana. ama kurtaj oncesi baska dr mutlaka mutlaka gorsun canim. dilerim allahtan gerek kalmayacak insallah....

Rabbim bir daha acı yaşatmasin sağ salim kucağına almayı Rabbimden dilerim özür dilerim bizler para konuşuyoruz senin derdin farklı bu şekilde düşünmeden cevap verdim üzgünüm .
estagfurullah. hepimizin hassas donemi. bazen oluyor ;)
aminnnnnn diyorum guzel duan icin. hepimiz saglikla kavusalim insallah ;)

Back
X