hormonlar işte sağlıklı olsunda gerisi mühim değil diyorum ,Geçen haftaya kadar olmayınca oo ne guzel hep öyle gececk sanmstm bende ama 1 pirinç tanesi kadar büyüklüğü yaptgna bak diyorum içimden guluyrm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hormonlar işte sağlıklı olsunda gerisi mühim değil diyorum ,Geçen haftaya kadar olmayınca oo ne guzel hep öyle gececk sanmstm bende ama 1 pirinç tanesi kadar büyüklüğü yaptgna bak diyorum içimden guluyrm![]()
Canim iyi haberlerini bekliyorum insallah guzel olcak olumlu dusunelim olumlu olsunbende yarın son kez dr a gideceğim bir umut kalp atışı için. içimde bir umut var atacak gibi geliyo nedense. olmazsa yine bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum. kürtajdan korkuyorum nasıl birsey bilmiyorum. ama olmak içimden gelmiyor. 10. haftaya kadar sürem varmış zehirlemezmiş hemen. sonuna kadar gitmeyi planlıyorum
Gözün aydın canım her şey yolunda gider inşallahben de simdi geldim doktordan. sık kontrole gidiyorum. 2 hafta sonra bir daha gidecegim. kismet olursa sonrasinda ayda 1 e dönecek...
bebegim 7+4. buyumus. kalbi 169 atiyorkanama alanlari buyuk degilmis. miniciklermis. her gebede olur dedi. bol istirahet dedi. puroluton depot igne, progestan hap, enox igneye devam..
kbb ye de ugradim mecbur. ust solunum yolu enf olmus. ates 37.5 uzerine cikarsa parol alabilimisim sadece. yoksa ihlamur kefir yogurt vs devam.
hanimlar meraba, 7+5 teyim bugun.
iki hafta once doktor randevumuz vardi ama kan degerlerime bakilmadi. ona ocakta bakalim denildi. kesemiz gorundu, icinde minnagimiz gorundu, hersey guzel saglikli gorunuyor dedi doktor, kalktik evimize geldik ardindan.
ocak 25te randevumuz, ozaman 11 haftalik olacagiz. simdi o gun baska bir plan yapmam gerekiyor randevuyu bir hafta one mi alsam, sonraya mi? mantikli olan sizce nedir? 12inci hafta mi 10uncu hafta mi?
12inci haftada uc aylik oluyoruz, bayagi ilerlemis oluyor hamilelik. cinsiyeti bile gorunebilir, kiz erkek cokta umrumuzda degil, bi sonraki randevuyu gayet rahat bekleyebilirim ogrenmesem de olur. ama kan degerlerimde bi sorun varmi yokmu, tiroid im yavas calisiyordu, kullandigim hap onu duzeltti mi hic bir fikrim yok mesela. ne dersiniz, randevuyu nezamana alayim? 10. haftaya mi 12. haftaya mi . 12. Hafta git canım hem 2li testini de yaptırırsın çünkü 10. Hafta da yapmazlar
amin. cok tesekkur ederim.Gözün aydın canım her şey yolunda gider inşallah
Bu hafta kalp atışını duyarsak sorayım bizimki kaçmışanne karnindaki bebegin bu haftalardaki kalp atim hizina gore (teorik tabi) cinsiyet tahmini yapmislar.... bakalim dogru cikacak mi?
140 ve altinda ise erkek, ustunde ise kiz bebek deniyor...
oglumda 8.ci hafta icindeyken kalp atimi 140ti gercekten. hic bir zamanda 140i gecmedi...
simdiki minnosun 169acaba kiz mi diyorum
hos cinsiyet asla fark etmez ama biraz da eglenelim degil mi ama![]()
İlk defa duydum eskilere bi bakayımanne karnindaki bebegin bu haftalardaki kalp atim hizina gore (teorik tabi) cinsiyet tahmini yapmislar.... bakalim dogru cikacak mi?
oglumda 8.ci hafta icindeyken kalp atimi 140ti gercekten. hic bir zamanda 140i gecmedi...
Bunu bir doktorun videosunda duydum ama kesin degil yine de dedi. Bakalim sizinki ile sağlama yapalımanne karnindaki bebegin bu haftalardaki kalp atim hizina gore (teorik tabi) cinsiyet tahmini yapmislar.... bakalim dogru cikacak mi?
verdikleri ultrason görüntüsünde yazıyormu?anne karnindaki bebegin bu haftalardaki kalp atim hizina gore (teorik tabi) cinsiyet tahmini yapmislar.... bakalim dogru cikacak mi?
Benim de dün bugün hassasiyet biraz azaldı gibi. Dolgunluk var ama hassas değil. Normal bir durum merak etmeyin.Kızlar selam
Bende 6 haftalık hamileyim inşallah kucağımıza almak nasip olur size bişey sormak istiyorum daha önce ki haftalara göre göğüs hassasiyetim azaldı sanki daha önce dokunmak mümkün değilken şimdi bastırınca hissediyorum endişelenmeli miyim benzer şeyler yaşayanlar var mı
Canm hakkında hayırlısı olsun. İnşAllah güzel haberler ile gelirsin. Çıkınca yaz bize de.bende yarın son kez dr a gideceğim bir umut kalp atışı için. içimde bir umut var atacak gibi geliyo nedense. olmazsa yine bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum. kürtajdan korkuyorum nasıl birsey bilmiyorum. ama olmak içimden gelmiyor. 10. haftaya kadar sürem varmış zehirlemezmiş hemen. sonuna kadar gitmeyi planlıyorum
sor canim. eglenceli bekleyelim birazBu hafta kalp atışını duyarsak sorayım bizimki kaçmış![]()
bak canim. benim oglum tuttu bakalim. seninkiler nasil?İlk defa duydum eskilere bi bakayımYarın ne çıkacak bakalım kontrolüm var
evet canim. teori sadece. oglum da tuttuBunu bir doktorun videosunda duydum ama kesin degil yine de dedi. Bakalim sizinki ile sağlama yapalım![]()
yazmaz canim.verdikleri ultrason görüntüsünde yazıyormu?
ohhh masallah vallahi supermis haberler..Merhaba kızlar.
Benim de dün bugün hassasiyet biraz azaldı gibi. Dolgunluk var ama hassas değil. Normal bir durum merak etmeyin.
Canm hakkında hayırlısı olsun. İnşAllah güzel haberler ile gelirsin. Çıkınca yaz bize de.
@Rzg14 canm gözünaydın. Çok sevindim Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. İnşAllah bu kez sağlıkla kavuşacağız yavrularımıza
Ben bugün rapor almak için başka hastaneye gideceğim demiştim ya. Gittik muayene ücreti 240 tl miş. Neyse dedim madem muayene parası veriyorum bebişimi de göreyim. Doktor çok güzel ilgilendi. Hatta 2 hafta sonraya kontrole çağırdı. Durduk yere 2-3 hafta 2 doktorla ilerleyeceğim. Baktık bebek 3mm olmuş kalbi atıyor kesen güzel herşey yolunda dedi. Video ya çekti eşim açıp açıp izliyorum. Çok mutlu oldum.
Allah’ım hep böyle devam eder inşAllah. Kanama alanı var yarın proluton vurdurcam dedim. Kanama alanı yok kapanmış olmalı kese çevresi temiz ama istersen yarın ki dozunu vurdur dedi. 3 iğnem var dedim.
Sonrakilere kanama olmaz sa gerek yok dedi. Kendi doktorum kanama alanı görmüştü. Şuan çok şükür leke kanama kesildi. 2 dozu yaptırmayı düşünüyorum son dozdan önce doktorumda randevum var zaten ona sorarım gerek var mı diye. Biz de haberler böyle.![]()
Bunu yeni duydum doğruluk ihtimali de tuhaf geldi :) ama olabilir tabi ki :) 8+3 de 166anne karnindaki bebegin bu haftalardaki kalp atim hizina gore (teorik tabi) cinsiyet tahmini yapmislar.... bakalim dogru cikacak mi?
Canım bir kaç doktora gttn mi fakülte hastanelerin özel muayane yerleri var orayı da dene.bende yarın son kez dr a gideceğim bir umut kalp atışı için. içimde bir umut var atacak gibi geliyo nedense. olmazsa yine bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum. kürtajdan korkuyorum nasıl birsey bilmiyorum. ama olmak içimden gelmiyor. 10. haftaya kadar sürem varmış zehirlemezmiş hemen. sonuna kadar gitmeyi planlıyorum
Canım geçmiş olsn inşallah kısa zamanda geçer bulantmz ve daha da artmazKızlar merhaba, bende durumlar fena 20lik dişlerimle savaşıyorum. Böyle bir ağrı yok. Yılbaşı gecesi ölüyorum sandım. Bugün daha iyiyim diş ağrısı konusunda çok şükür.
Mide bulantım devam ediyor hatta öğürme ve kusmalarda başladı. Vee sürekli yatmak istiyorum hiçbişeye dermanım yook.
Bende durumlar böyle kızlar. İlk hamilelik ilk tecrübe olunca insan bir afallamıyor değil. Alışmaya çalışıyorum.
Bebekler sağlıklı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım da bu zorluklar unutulur gider Allahın izniyle.
ben de yeni duydum. duymusken hemen paylastimBunu yeni duydum doğruluk ihtimali de tuhaf geldi :) ama olabilir tabi ki :) 8+3 de 166
7+2 de 137 idi :)
bilgim yok canim.Kizlar merhaba 8 haftalik hamileyim alt 180 ast 68 cikti dr.um yarn hemen gel yazmiş korkuyorum. Bu durumu daha once yaşayan var mi
Dis mi olaamaaazz bi de onu düşünemiyorum bolbol kalsiyum almaya calis canim gecmis olsun.. halsizligin normal bende ayniyim abartisiz 1 aydir yatiyorum tansiyon oynayinca bas donmesi bulanti ve kusma pespese geliyor oyuzden yataktan kalkiyom yastigimi salona koyuyom koltuga devriliyorumKızlar merhaba, bende durumlar fena 20lik dişlerimle savaşıyorum. Böyle bir ağrı yok. Yılbaşı gecesi ölüyorum sandım. Bugün daha iyiyim diş ağrısı konusunda çok şükür.
Mide bulantım devam ediyor hatta öğürme ve kusmalarda başladı. Vee sürekli yatmak istiyorum hiçbişeye dermanım yook.
Bende durumlar böyle kızlar. İlk hamilelik ilk tecrübe olunca insan bir afallamıyor değil. Alışmaya çalışıyorum.
Bebekler sağlıklı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım da bu zorluklar unutulur gider Allahın izniyle.