- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.961
Teşekkür ederm cvp içincanım benim doktorum perşembe gel bakarız eğer kese görünmezse yaparız kan testi demişti
2katına cıkıyor mı die bakıyorlar ya oO ne icin kan artisi nasil oluyo
İnşallah cnm görürümmmAmin canım inşallah.keseyi görünce bile nasıl seviniyor insan.
Anladim cnmTeşekkür ederm cvp için
2katına cıkıyor mı die bakıyorlar ya o
İnşallah cnm görürümmm
benimde 4. tüp bebek denemem çok şükür değerler güzel arttı 4+6 dayım benide 28 kasımda çağırdı korkuyorum ya birşeyler ters giderse ya dış gebelik geçirirsem ya ya derken kaygılar bitmiyor. zor olduğu için daha çok kaygılıız sanırımGünaydın. 5. Tüp bebek denememdi. Ilk defa gebelik oluştu. 5. Haftada kese göründü 6. Haftada kalp atışını duyduk tabiki alttan muayene ile. Kalp atışını duymadan 3 gün önce kanama başladı. 5 gün hastanede yattım. Bu arada kanda pıhtılaşma sorunum olduğu için hap ve igne oluyordum. Onlari kestiler ve bir ay evde istirahat verdiler. Şimdi progeston hormonu içeren iğne oluyorum kalçadan. Biraz meşakatli bir yol oldu bizim için. Hala korku var. Haftaya tekrar muayene olucam. Hepimiz için hayırlısı olsun.
evt cnm ben tüp bebek yapan dr umla devam edecem.Ya tüp bebekle hamile kalanlara bir şey soracağım. Siz tüp bebek için gittiğiniz doktorla mı devam edeceksiniz? Ben daha konuşmadım bu mevzuyu doktorla haftaya kalp atışı için gittiğim de soracağım. Aslında normalde gittiğim bir kadın doğumcum vardı senelik kontroller için. Kararsız kaldım.
Ohhh afiyet bal olsun miniğimize yarasınAynen yaaa ama asiri yemedim simit süt zeytin peynir bir yumurta bide kaysi receli
benimde 4. tüp bebek denemem çok şükür değerler güzel arttı 4+6 dayım benide 28 kasımda çağırdı korkuyorum ya birşeyler ters giderse ya dış gebelik geçirirsem ya ya derken kaygılar bitmiyor. zor olduğu için daha çok kaygılıız sanırım
Öyle gerçekten normal hemen olan birine göre daha cok korkumuz var sarnm ya buna bişey olur birdaha olmazsa korkusu yaşamayan bilmez ya o misalbenimde 4. tüp bebek denemem çok şükür değerler güzel arttı 4+6 dayım benide 28 kasımda çağırdı korkuyorum ya birşeyler ters giderse ya dış gebelik geçirirsem ya ya derken kaygılar bitmiyor. zor olduğu için daha çok kaygılıız sanırım
Öyle gerçekten normal hemen olan birine göre daha cok korkumuz var sarnm ya buna bişey olur birdaha olmazsa korkusu yaşamayan bilmez ya o misal
kızlar sizlere birşey soracağım.
ultrasonda kesenin görünmesinde idrara sıkışık olma durumunun bir etkisi var mı ?
canım inşallah hayırlı haberle gel ben pazartesi günü gittim kan tahlili istmedi. SAT tarihlerimiz aynı sanırım minik keseyi görmüştük 8mm'di sende görürsün inşallahKızlar 2 kez kan artışı varmı die bakıldı bugun kese için bakacak tekrar kan istermi acba ac gidiyorum belki başka tahlil de ister diye
Bekliyormcanım gittin mi doktora ?
kese boyunuz ne kadardıMerhaba ben kesemi bundan tam bir hafta önce kontrolde gördüm. Muayeneye girmeden hemen önce dayanamadığımdan tuvalete girmiştim. Tamamen idrar kesem boştu yani.
kızlar sizlere birşey soracağım.
ultrasonda kesenin görünmesinde idrara sıkışık olma durumunun bir etkisi var mı ?
Merhaba ben kesemi bundan tam bir hafta önce kontrolde gördüm. Muayeneye girmeden hemen önce dayanamadığımdan tuvalete girmiştim. Tamamen idrar kesem boştu yani.
haberlerini bekliyoruz canmBekliyorm
Ben sıkışık olmam gerektiğini bilmiyordum doktordan önce tuvalete girdim sonra söylediler. Hemen 2 bardak su içtim ama pek yeterli olmadı tabi. Keselerimi gördüm ama doktor daha sıkışık olsaydın daha net görüntü alırdık dedi. İlk 3 ay boyunca her ultrason öncesi sıkışık olmam gerekecekmiş.kızlar sizlere birşey soracağım.
Canim arada kesilir arada gelir korkmaKızlar benım kasık ağrısı belırtım gıttıı çok korkuyorum
Sagolasin analarimiz basimizin taciOhhh afiyet bal olsun miniğimize yarasınbende bir yumurta yedim sadece bu sabah annemi çağırdım hemen biletini aldım pazartesiye bana gel bak sağlıklı yemekler yap diye
kiz bn gittim idrara sikisik dr idrar torban dolu dedi utandim yani bosmu olmasi gerekiyirduki gerci cok sik cikiyorum idrarakızlar sizlere birşey soracağım.
benimde geçti gibi canım ama göğüslerim çok şişKızlar benım kasık ağrısı belırtım gıttıı çok korkuyorum
Hayret yaaa ne baglanti var acepBen sıkışık olmam gerektiğini bilmiyordum doktordan önce tuvalete girdim sonra söylediler. Hemen 2 bardak su içtim ama pek yeterli olmadı tabi. Keselerimi gördüm ama doktor daha sıkışık olsaydın daha net görüntü alırdık dedi. İlk 3 ay boyunca her ultrason öncesi sıkışık olmam gerekecekmiş.