- Konu Sahibi ayprensesii
- #1.941
Gel de yeme de kilo alma dimi :))Oluyor dar attim mutfaga kendimi yemek icin simdide midem agriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel de yeme de kilo alma dimi :))Oluyor dar attim mutfaga kendimi yemek icin simdide midem agriyor
Selam kızlar doktordan çıktım ben de.keseyi gördük şükür.1 cm boyu kalp atışı için 27sine verdi randevuyu kesin görünmesi için.
Aynen yaaa ama asiri yemedim simit süt zeytin peynir bir yumurta bide kaysi receliGel de yeme de kilo alma dimi :))
Uzan cnm cok hareket etmeKızlar bulantıya nasıl çözüm buluyrsnz sabah bulantıyla uyanıyorum akşama kadar devam ediyor hiç bişey yiyemyrm şikayet etmiyorum ama bayılıp kalıcam bi yerde korkuyorum
Gecmis olsun Allah yardimcin olsun canimSelam. ben insüline bağımlı diyabetim. o yüzden son 10 yıldır hayatım diyet ile geçiyor :) kilom yok zayıfım ama o diyetime uymak zorundayım.
olan diyetime ek bir şeyler yazdı. saatlerine çok dikkat ediyorum. şekerimi düşürmemeye çıkarmamaya çalışıyorum.
Boyuna göre kilon iyi cnmBen kesin gidicem diyetisyene kaçarım yok. 76 kg ile başladım ki ikiz gebelik bir de. Yani boyum 170 aşırı kilolu gözükmüyorum ama sonunda devasa bir şeye dönüşebilirim
Hadi gozun aydinSelam kızlar doktordan çıktım ben de.keseyi gördük şükür.1 cm boyu kalp atışı için 27sine verdi randevuyu kesin görünmesi için.
Canım kesenin resmî varsa atar mısıncnm daha yeni gördüm kusura bakma, kese 5 mm di kan testi de yaptırmıştım Yarın yine gidcem kalp atışı için
Aynen yaaa ama asiri yemedim simit süt zeytin peynir bir yumurta bide kaysi receli
Canım kesenin resminin atar mısınSelam kızlar doktordan çıktım ben de.keseyi gördük şükür.1 cm boyu kalp atışı için 27sine verdi randevuyu kesin görünmesi için.
Selam kızlar doktordan çıktım ben de.keseyi gördük şükür.1 cm boyu kalp atışı için 27sine verdi randevuyu kesin görünmesi için.
Kızlar 2 kez kan artışı varmı die bakıldı bugun kese için bakacak tekrar kan istermi acba ac gidiyorum belki başka tahlil de ister diye
Canım ben çözümü buldum sanırım kustum rahatladım biraz çok şükür.. benm normalde de bulantım olunca elimin ayağımın gücü kalmaz yine öyle oluyorum..Benim de 24 saat geçmeyen asla yemek yedirtmeyen su bile icemedigim bulantim var. Zaten zayifim 2 kilo verdim bu yüzden. Bir ara gözlerim karardı hastanede kaldım bir gece. Ama ben başından beri bulantı ilacı kullanıyorum ona rağmen böyle oldum. Son çare olarak ağır bir ilaç verdi dr. Bebeğim bir iki hafta daha büyüyene kadar is raporum bitene kadar içmemeye calisicam. Ama sonra mecbur artık...
O ne icin kan artisi nasil oluyoKızlar 2 kez kan artışı varmı die bakıldı bugun kese için bakacak tekrar kan istermi acba ac gidiyorum belki başka tahlil de ister diye
Kusmak bı yarım saat rahatlatıyor da sonrası yine aynı. İnşallah senin daha uzun sürerCanım ben çözümü buldum sanırım kustum rahatladım biraz çok şükür.. benm normalde de bulantım olunca elimin ayağımın gücü kalmaz yine öyle oluyorum..
Yaa gerçekten mi çok sevinmştm geçti diye.. hemen galeta yedim midem boş kalmasın dedim yoksa ozamanda bulanıyo.. yapcak bişey yok sanırım bebeklerimz ben burdayım diyorKusmak bı yarım saat rahatlatıyor da sonrası yine aynı. İnşallah senin daha uzun sürer
Amin canım inşallah.keseyi görünce bile nasıl seviniyor insan.En güzeli cnm kilo olmayı durdurusn en azındn 12.haftadan sonra mecbur alıcaz fakat en zor günler başlarda anlamıyorsun ne olduğunu bile
Gözün aydın..Darısı başıma inşallah bnde görürüm inşllah
1 cm mişcanım seninle satlarımız aynı. kese kaç cm di onu söyledimi doktor
Ayy canim inşallah yaaa :)kimbilir belki miniğin bir süpriz yapar duyarsın pıt pıt atan kalbini