Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bulantıya nasıl çözüm buluyrsnz sabah bulantıyla uyanıyorum akşama kadar devam ediyor hiç bişey yiyemyrm şikayet etmiyorum ama bayılıp kalıcam bi yerde korkuyorum
Ben kesin gidicem diyetisyene kaçarım yok. 76 kg ile başladım ki ikiz gebelik bir de. Yani boyum 170 aşırı kilolu gözükmüyorum ama sonunda devasa bir şeye dönüşebilirim
kızlar bende fazla kilo ile kaldım , off birde iştahım öyle bir açıldı ki sürekli açıkıyorum sanırım benımde bir diyetisyen kontrolüne girmem gerekecek
Benim de 24 saat geçmeyen asla yemek yedirtmeyen su bile icemedigim bulantim var. Zaten zayifim 2 kilo verdim bu yüzden. Bir ara gözlerim karardı hastanede kaldım bir gece. Ama ben başından beri bulantı ilacı kullanıyorum ona rağmen böyle oldum. Son çare olarak ağır bir ilaç verdi dr. Bebeğim bir iki hafta daha büyüyene kadar is raporum bitene kadar içmemeye calisicam. Ama sonra mecbur artık...
Yaa gerçekten mi çok sevinmştm geçti diye.. hemen galeta yedim midem boş kalmasın dedim yoksa ozamanda bulanıyo.. yapcak bişey yok sanırım bebeklerimz ben burdayım diyor
benim doktorum toplamda en fazla 8 kilo almam gerektiğini söyledi. listeme uyarsan zaten en fazla 5-6 alırsın dedi. güldüm bebektir suyudur bilmem nesidir zaten 4-5 kilo olmaz mı işte tamam sadece bebek alsın dedi.
pek inanmıyorum tabii buna ama hayırlısı bakalım :)