2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam. ben insüline bağımlı diyabetim. o yüzden son 10 yıldır hayatım diyet ile geçiyor :) kilom yok zayıfım ama o diyetime uymak zorundayım.

olan diyetime ek bir şeyler yazdı. saatlerine çok dikkat ediyorum. şekerimi düşürmemeye çıkarmamaya çalışıyorum.
Gecmis olsun Allah yardimcin olsun canim
Ben kesin gidicem diyetisyene kaçarım yok. 76 kg ile başladım ki ikiz gebelik bir de. Yani boyum 170 aşırı kilolu gözükmüyorum ama sonunda devasa bir şeye dönüşebilirim :KK43:
Boyuna göre kilon iyi cnm
Selam kızlar doktordan çıktım ben de.keseyi gördük şükür.1 cm boyu kalp atışı için 27sine verdi randevuyu kesin görünmesi için.
Hadi gozun aydin
 
Kızlar 2 kez kan artışı varmı die bakıldı bugun kese için bakacak tekrar kan istermi acba ac gidiyorum belki başka tahlil de ister diye
 
Benim de 24 saat geçmeyen asla yemek yedirtmeyen su bile icemedigim bulantim var. Zaten zayifim 2 kilo verdim bu yüzden. Bir ara gözlerim karardı hastanede kaldım bir gece. Ama ben başından beri bulantı ilacı kullanıyorum ona rağmen böyle oldum. Son çare olarak ağır bir ilaç verdi dr. Bebeğim bir iki hafta daha büyüyene kadar is raporum bitene kadar içmemeye calisicam. Ama sonra mecbur artık...
Canım ben çözümü buldum sanırım kustum rahatladım biraz çok şükür.. benm normalde de bulantım olunca elimin ayağımın gücü kalmaz yine öyle oluyorum..
 
benim doktorum toplamda en fazla 8 kilo almam gerektiğini söyledi. listeme uyarsan zaten en fazla 5-6 alırsın dedi. güldüm bebektir suyudur bilmem nesidir zaten 4-5 kilo olmaz mı işte tamam sadece bebek alsın dedi.

pek inanmıyorum tabii buna ama hayırlısı bakalım :)
 
X