- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi ayprensesii
Kazasiz kavus miniklerine ilk miMerhabalar, bende ikiz bebek bekliyorum, geçen cuma keseleri gördük.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazasiz kavus miniklerine ilk miMerhabalar, bende ikiz bebek bekliyorum, geçen cuma keseleri gördük.
Teşekkür ederim, ilk hamileliğim ve 2. tüp bebek denememdi. Benim şimdiden midem bulanıyor ve uyku sersemliğim var sanırım ikiz gebeliklerde belirtiler daha şiddetli oluyormuş. Sizin nasıl geçiyor?Kazasiz kavus miniklerine ilk mi
Maşallah allah kucağına almayı nasip etsin
Ben haftasonu keseyi de gördüm, embriyoyu da :) 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor miniğimin
Merhabalar, bende ikiz bebek bekliyorum, geçen cuma keseleri gördük.
Canım hayırlı olsun:)) bnde çarşamba gidicem 6+0 olucam o gün. Senin ne kadardı tam?kalp atışını gördün mü peki duyamasanda hareket eden pıt pıt diye bişey görünüyormuş :)
Bn bu haftaları anlmaıyorum cnm ya 6 + 0 nasıl oluyor 7 mi başlayacak 6 +1 mi kaça kdr dvm ediyo acba
Bnde bilmiyordum da gün gün gebelik diye bi program var onu indirdim telefona. Sende bak istersen canım. Gün gün hangi gelişmeler olacak filan herşey yazıyor. Bide op.dr.banu çiftçi nin programı var o da hafta hafta videoyla anlatıyor herşeyi onu da indirebilirsin. 6+0 6.haftamın gittiği gün oluyor canım. Sonra +1,+2 diye gidiyo. +6 dan sonra diğer haftaya geçiyor. Aynı yaşın biter de gün alırsın ya onun gibi. Ama programda herşey çok net anlatılıyor
Anladım cnm cok saol bnm adet takvimim var ama onda bişy yazmıyo sdce haftaları gösteriyo
Rabbim tamamin erdirsinTeşekkür ederim, ilk hamileliğim ve 2. tüp bebek denememdi. Benim şimdiden midem bulanıyor ve uyku sersemliğim var sanırım ikiz gebeliklerde belirtiler daha şiddetli oluyormuş. Sizin nasıl geçiyor?
Sen benim dediğim gibi bi program indir canım çok güzel o. Herşeyi yazıyor. Bak bugünkü yazıyı atıyorum. Bu şekilde her günü haftayı görüyorsun.
Teşekkür ederim, ilk hamileliğim ve 2. tüp bebek denememdi. Benim şimdiden midem bulanıyor ve uyku sersemliğim var sanırım ikiz gebeliklerde belirtiler daha şiddetli oluyormuş. Sizin nasıl geçiyor?
Aaaa günlerimiz aynı seni topik lerden hatırladım hayırlı olsunİnşallah sizin de bebişiniz tutunur hepimiz temmuzda miniklerimizi kucağımıza alırız
Senin yakınmış randevu. Benim 13 kasımda. Sağlık odağındaki doktor folik asit kullan demişti aldım eczaneden b12 eksikliği olanlar kullanmasın yazıyordu o yüzden başlamadım. Çarşamba gün endokrinoloji randevum var benim de tiroid değerlerim sıkıntılı. İnşallah bi sorun çıkmazbenim randevum carsamba gunu
benim randevum carsamba gunu
Merhaba kızlar. Nasıl gidiyor hamilelik. Ben de sabah bulantıları başladı. Umarım bu seviyede kalır. Oğlumda bulantıdan çok çekmiştim. Sürekli serum takılıyordu. İkinci bebiş de daha rahat olacak galiba folik asit kullanmaya başladınız mı?
Başlamak gerekli sağlık sıhhat olsun bebişine. Bi doktora gidebilirsem başlayacağım bende. Benim b12, fosfor, folat değerlerim düşük. Ona göre bi ilaç başlaması lazım. Bakalım hayırlısı.Ben öğrendiğimde başladım canım geçen hafta.