- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi ayprensesii
canim ne yaptin test yaptinmi yada regl oldunmubenim adetime 8 gün var olurda hamileysem temuz annesi olucam inşşşşşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim ne yaptin test yaptinmi yada regl oldunmubenim adetime 8 gün var olurda hamileysem temuz annesi olucam inşşşşşşş
gebeligin saglikli ilerledigine isarettirpeki kan değerinin artışını kontrol ettirmek gerekli mi?
hayirli haberle gel insAllahMerhabalar kızlar bende yeni hamileyim.Sat :1 Ekim.Cumartesi günü idrar testiyle öğrendim yarın ilk Dr. kontrolüm var inşallah keseyi görür ve degerlerim iyi çıkar.Hepimiz için sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik olsun inşallah
hayirli haberle gel canimBen de Temmuz annesi olacağım inşallah. :) Satım 1 Ekim. 6 Kasım Pazartesi doktor çağırdı çok heyecanlıyım.
hayirli olsun kacinci haftada gittigine bagli dra 6 haftalikken giderken hepsini birden görursün kese embriyo ve kalb atisi
Test yapmadinmi evdeSelamlar benim de adetim 3 gün gecikti. Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum.
Belirtilarin varmiSelamlar benim de adetim 3 gün gecikti. Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum.
Yaptım silik çıktı tam anlayamadım. Kasığımda ağrı var ilk gebeliğimde de aynı ağrı vardı o yüzden hamileliğe yoruyorum :)Test yapmadinmi evde
Hoşgelidnizzz
hayırlısı olsun inşallahYaptım silik çıktı tam anlayamadım. Kasığımda ağrı var ilk gebeliğimde de aynı ağrı vardı o yüzden hamileliğe yoruyorum :)
cnm sen bi defa mı kan verdin ?
Ben haftasonu keseyi de gördüm, embriyoyu da :) 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor miniğimin
Gözün aydın cnm inşallah onuda duyarsın darısı bizim başımıza
Merhabalar, bende ikiz bebek bekliyorum, geçen cuma keseleri gördük.
İnşallah güzel haberlerini alırsınız sizde
Evet byuuyen rahmin isaretleri belirtileri bunlarYaptım silik çıktı tam anlayamadım. Kasığımda ağrı var ilk gebeliğimde de aynı ağrı vardı o yüzden hamileliğe yoruyorum :)