- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
- Konu Sahibi ayprensesii
Vajinalin zarari yok ilk ordan bakiliyor zatenVajinal yaptırmam sanrm korkuyorum ondan düşük yaparım diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vajinalin zarari yok ilk ordan bakiliyor zatenVajinal yaptırmam sanrm korkuyorum ondan düşük yaparım diye
Vajinalin zarari yok ilk ordan bakiliyor zaten
Hakkında hayırlısı olsun canım galiba sat 1 ekim seninle ayniyizBugün ilk doktor randevuna gittim 5+1’im. Keseyi gördüm karnımdan baktı içi de dolu dedi, 2 hafta sonra gel kalp için dedi. Bekle dur şimdi 2 hafta. Ayrıca iki kese gördü. İkizlerin olcak inşallah. Tabi doktor daha çok başı iki başlayıp 1 devam edebilir dedi. Sersem gibiyim.
Benim satta 28 eylül :)) 23 ekim regl günümdü, 24ünde kan verdim hcg 340 çıktı:) 28 ekimde keseyi gördük, 4 kasım da gittim kese, yolk, embriyo gördük, 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi. Hepsi çok heyecanlıydı.
Vajinal ultrasonda görüldü ilk kese sen karından mu baktırmıştın görünmedi?
Hayir canim olmaz esinlede beraber oluyorsun ultrason zarar vermezDüşüğe neden oluyormus die duydym ama ben
Benim sat 1 ekim canım karnımdan görülmedi ama vajinal ultrasyonda ancak gorebildik inşallah görebilirsinBnm kese görünürmü acba kızlar sat 9 ekimdi bat a 1gün kala kan 156.6 cıktı yarın gidicem kontrle
Hayirlisi insAallahMerhaba kızlar bugün doktora gittim karnimdan baktı keseyi göremedi kan tahlili yaptık degerim 3162 çıktı progesteron düşük çıktı.Alttan bakalım dedi ve baktı çok şükür keseyi gördük.bebeği göremedik.Bir hafta on gün sonra tekrar gel kalp atışını görelim dedi.Folik asit ve progesteron hapı verdi.Bu arada dün akşam çok çok az bir kahverengi kanamam oldu bugün sabahta sadece bir damla kadar oldu ama başka olmadı slizce yerleşmë kanaması olabilir mi
Olabilir ayaklarini tepeye dik yat dinlen bol bolMerhaba kızlar bugün doktora gittim karnimdan baktı keseyi göremedi kan tahlili yaptık degerim 3162 çıktı progesteron düşük çıktı.Alttan bakalım dedi ve baktı çok şükür keseyi gördük.bebeği göremedik.Bir hafta on gün sonra tekrar gel kalp atışını görelim dedi.Folik asit ve progesteron hapı verdi.Bu arada dün akşam çok çok az bir kahverengi kanamam oldu bugün sabahta sadece bir damla kadar oldu ama başka olmadı sizce yerleşmë kanaması olabilir mi
Hakkında hayırlısı olsun canım galiba sat 1 ekim seninle ayniyiz
Hayirlisi olsun ailede varmiBugün ilk doktor randevuna gittim 5+1’im. Keseyi gördüm karnımdan baktı içi de dolu dedi, 2 hafta sonra gel kalp için dedi. Bekle dur şimdi 2 hafta. Ayrıca iki kese gördü. İkizlerin olcak inşallah. Tabi doktor daha çok başı iki başlayıp 1 devam edebilir dedi. Sersem gibiyim.
Evet canım karından baktı. Ama bi önceki gün kanda 196çıkmıştı değerim daha çok küçük görülmez dedi. 1500ü geçmeden kese görülmez dedi. Hep alttan mı baktı canım senin?ozaman da duyulmadı mı kalp atışı? Ayy bu beklemeler bizi çatlatıcak daha başındayız bide :))
Ilk son derken iki kesemiİlk kese alttan görüldü, son kese yolk fln karından görüldü.
Evet bende 2 hafta nasıl beklicem bilmiyorum senin de ilk gebeliğin galiba dimi?
Vajinal yaptırmam sanrm korkuyorum ondan düşük yaparım diye
Ilk son derken iki kesemi
MasAllah4. Haftada ilk doktor kontrolumde gördüğüm 2 mm lik kese vajinal ultrasonda, 5+2 de son 14 mm olan ise karından görüldü
Benim tüp bebek iki tane yerleştirildi ikisi de tutundu. Ama ailem de çok ikiz var. Teyzemler, kuzenler doğal yolla ikizler. Ailenin kadınlarının çatıları ikize müsaitmiş. Benim de öyle mi bilmiyorum ama.Hayirlisi olsun ailede varmi
Bizimde kki tarafli ikizler var ablam kizkardesimde ikize kaldi hamileBenim tüp bebek iki tane yerleştirildi ikisi de tutundu. Ama ailem de çok ikiz var. Teyzemler, kuzenler doğal yolla ikizler. Ailenin kadınlarının çatıları ikize müsaitmiş. Benim de öyle mi bilmiyorum ama.
İlk kese alttan görüldü, son kese yolk fln karından görüldü.
Evet bende 2 hafta nasıl beklicem bilmiyorum senin de ilk gebeliğin galiba dimi?