2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktor klamoks bıd 100ml antibiyotk verdi boğaz iltihap var dedi brazda ateş var aranızda o antbyotği kullanmş olan var mı kaç ölçek verceğmide blmyorm
Canım biz klamer diye bir antibiyotik kullanmıştık içinde şikeden çekmeye de yarayan ölçekli şırınga vardı çocuğun kilosuna göre de ölçek vardı öyle çekip veriyordum

Kv üzüldü görünce ama üzüntü düzeltmiyor bazı şeyleri.
Yok canım hiç yürüten almadık elimizle destek verip ayakta tutuyoruz ama hep parmak ucuna basıyor
Canım çorapsız yürütmeyi denediniz mi acaba? Çorapsız olunca hem ayağıyla yeri hisseder hem de dengede durabilmek için parmaklarını açıyormuş bebekler.
Kızlar oğlumun ayaklarınin üstü tombul olduğu için ayakkabı olmuyor. Olanlar öne doğru çok uzun kalıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Canım benimkinin ayağının üstü de bombeli ama ayakkabı olmayacak gibi değil. Eğer illaki ayakkabı giydireceksen bez ayakkabı giydir ki rahatsız etmesin. Kokopatik instagram sayfasına bakabilirsin ara ara kampanyası oluyor

Kızlar oğlumun ayaklarınin üstü tombul olduğu için ayakkabı olmuyor. Olanlar öne doğru çok uzun kalıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Canım bizim henüz ayakkabımız yok ama benimkilerinde ayaklarının üzeri tombik yani demek istediğini anladım sanki bende giydirsem öyle olur gibi geldi.

Canım bizim henüz ayakkabımız yok ama benimkilerinde ayaklarının üzeri tombik yani demek istediğini anladım sanki bende giydirsem öyle olur gibi geldi.
bu sorun benim yeğenimde de var maalesef. 4 yaşında hala etli ayağının üzeri. dibini ölçüyorum normalde olması gereken ayakkabıyı ayağna geçiremiyorum bile. henüz bizim de ayakkabımız yok çoraplı dolaşıyor dışarda :)

shealemon parmak ucunda yürüme oğlumda da var ama tam tersi yürüteçte normal basıp biz yukarıdan tutunca parmak ucunda basıyor. tam bas diye diretince ben tam basıyor ayağını. böyle bir akrabamın kızı vardı evde bile ayakkabı giydiriyorlardı parmak ucunda yürümesin diye. şimdilik normaldir muhtemelen endişelenmek için erken sanki

Kızlar ust diş ne zaman cıkıor ya 6ayda alttakı ıkı dısı bırden cıkardık 8ay olduk hala ust dısler yok 36.hafta atagındayız o mu dıs mı anlam weremedım gorunurde de ne gelen war ne gıden

Ben de henüz ayakkabı almadım ama panduf veya ince tabanlı patik gibi birşey giydiriyorum ayağı üşümesin diye lcw den bakmıştım

Kızlar ust diş ne zaman cıkıor ya 6ayda alttakı ıkı dısı bırden cıkardık 8ay olduk hala ust dısler yok 36.hafta atagındayız o mu dıs mı anlam weremedım gorunurde de ne gelen war ne gıden
Üst dişler bir aydır çıkacak cıkamadı kabarmışlar ama bir patlasalar da rahatlasak, geçen günlerde biz de garip zamanlar geçirdik

Benim oğlumunda ayaklarının etli kısmı çok tombul canım hatta cırtlı denedik cırtlar ucundan yapışabiliyor anca çook komik lastikli patik tarz olanlardan giyiyor şimdilik yürüyünce deneyerek en iyi seçeneği bulacağız artık

Gecmis olsun canim. Ciğerlerine inmeden götür bence cok hızlı ilerliyor .

Bizim Doktor Calgel diye bir jel verdi. Işe yarıyor mu bilmiyorum ama bazen kullanıyorum
Bizimkinin de ağrısı olduğunu hissediyorum gerçekten yarım tatlı kaşığı bile versem o gün daha rahat uyuyor. Bir de düştükten sonra uykusu iyice bozuldu inan dün gece sabaha kadar emdi hiç uyumadım
Geçmiş olsun canım bu aydaki bebeğe evde ne kullanılır bilmiyorum ama arkadaşların dediği gibi prospan veriyorlar

Bizim Doktor Calgel diye bir jel verdi. Işe yarıyor mu bilmiyorum ama bazen kullanıyorum
Eskiden kızımda kullanmıştım ondan pek bir işe yaramamıştı , dün gece mecbur calpol verdim o da ise yaramadı , ablası da böyleydi uykusu için ne denersem etki etmezdi ama şimdi top atsan uyanmaz öğlene kadar uyuyor zor uyandiriyoruz oğlum da biraz büyüyüp ablası gibi olsaydi rahat ederdim ben de

Sonunda ikinci kızımında dişleri çıktı. Bu haftasonu diş buğdayı yapıcam. Ben işte aileden bir kaç kişi, bir kaç arkadaş diye düşünürken ananem saolsun dıdısının dıdısınıda çağırmış. Sanırım evim en kalabalık gününü yaşayacak. Geçen gün kuzenim geldiğinde 2 saat ağlayan bebeler napacak bakalım.

İnstagramda şöyle bakayım dedim insanlar ne kadar çok abartmışlar. Daha bunun doğum günleri var. Hiç sevmiyorum böyle şeyleri doğum odamıda süslermemiştim hiç. Umarım kızlarda bana çeker ilerde beklentileri yüksek olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…