- 14 Aralık 2017
- 789
- 1.251
- 39
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.061
Canım biz klamer diye bir antibiyotik kullanmıştık içinde şikeden çekmeye de yarayan ölçekli şırınga vardı çocuğun kilosuna göre de ölçek vardı öyle çekip veriyordumKızlar doktor klamoks bıd 100ml antibiyotk verdi boğaz iltihap var dedi brazda ateş var aranızda o antbyotği kullanmş olan var mı kaç ölçek verceğmide blmyorm
Kv üzüldü görünce ama üzüntü düzeltmiyor bazı şeyleri.Evet canim
Yaaa cok gecmis olsun .Allah esirgemis .Ben Joie kullaniyorum tepsisini takmadım. Kemerlerini bağlıyorum. Oldukca saglam sallanmiyor yerinde .
Sen de güzel kilo vermişsin masallah .Hamileyken 23 kilo aldim .Simdiye kadar 25 kg verdim .Sadece göbek kismim biraz var .Firsat bulsam spor yapcam da bazen dislerimi fırçalamıyorum .
Yok artik yaa fotoyu da gordum. Bu neyin bilinçaltı yansıması
Keske soyleseydin annesine. Bi bardak degil ki kirilan cani sagolsun desen. Ayrica senin mağduriyetin bir yana bu çocuğun içindeki canavar öldürülmeli. Misafirlikte bunlari yapan baska yerde neler yapmaz. Kv biliyor mu Misafiri sana yıktığı gibi besigi de yenilese keske.
Canim vergi vs bilmiyorum. Yegenim burda üni okuyor. Bazi haftasonları bizde kaliyor .O gelince ben beğeniyorum o söylüyor su cok satılmış alabiliriz ,bu saticinin puanı az vs .Ben tmm diyip geciyorum :)
Canım çorapsız yürütmeyi denediniz mi acaba? Çorapsız olunca hem ayağıyla yeri hisseder hem de dengede durabilmek için parmaklarını açıyormuş bebekler.Yok canım hiç yürüten almadık elimizle destek verip ayakta tutuyoruz ama hep parmak ucuna basıyor
Canım benimkinin ayağının üstü de bombeli ama ayakkabı olmayacak gibi değil. Eğer illaki ayakkabı giydireceksen bez ayakkabı giydir ki rahatsız etmesin. Kokopatik instagram sayfasına bakabilirsin ara ara kampanyası oluyorKızlar oğlumun ayaklarınin üstü tombul olduğu için ayakkabı olmuyor. Olanlar öne doğru çok uzun kalıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Canım bizim henüz ayakkabımız yok ama benimkilerinde ayaklarının üzeri tombik yani demek istediğini anladım sanki bende giydirsem öyle olur gibi geldi.Kızlar oğlumun ayaklarınin üstü tombul olduğu için ayakkabı olmuyor. Olanlar öne doğru çok uzun kalıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
bu sorun benim yeğenimde de var maalesef. 4 yaşında hala etli ayağının üzeri. dibini ölçüyorum normalde olması gereken ayakkabıyı ayağna geçiremiyorum bile. henüz bizim de ayakkabımız yok çoraplı dolaşıyor dışarda :)Canım bizim henüz ayakkabımız yok ama benimkilerinde ayaklarının üzeri tombik yani demek istediğini anladım sanki bende giydirsem öyle olur gibi geldi.
Ben de henüz ayakkabı almadım ama panduf veya ince tabanlı patik gibi birşey giydiriyorum ayağı üşümesin diye lcw den bakmıştımbu sorun benim yeğenimde de var maalesef. 4 yaşında hala etli ayağının üzeri. dibini ölçüyorum normalde olması gereken ayakkabıyı ayağna geçiremiyorum bile. henüz bizim de ayakkabımız yok çoraplı dolaşıyor dışarda :)
Üst dişler bir aydır çıkacak cıkamadı kabarmışlar ama bir patlasalar da rahatlasak, geçen günlerde biz de garip zamanlar geçirdikKızlar ust diş ne zaman cıkıor ya 6ayda alttakı ıkı dısı bırden cıkardık 8ay olduk hala ust dısler yok 36.hafta atagındayız o mu dıs mı anlam weremedım gorunurde de ne gelen war ne gıden
Benim oğlumunda ayaklarının etli kısmı çok tombul canım hatta cırtlı denedik cırtlar ucundan yapışabiliyor anca çook komikKızlar oğlumun ayaklarınin üstü tombul olduğu için ayakkabı olmuyor. Olanlar öne doğru çok uzun kalıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Bizimde durum aynı kabarıklar hatta yanlarındakı ıkı dıs de kabarmıs ama hıcbırı uc wermemısÜst dişler bir aydır çıkacak cıkamadı kabarmışlar ama bir patlasalar da rahatlasak, geçen günlerde biz de garip zamanlar geçirdik
Aynen canım vazgeçtim kullanmycamCanım baya ağır bir amtibiyotik başka danışabileceğin doktor varsa birkaç görüş al bence. Gereksiz yükleme olmasın
Benim oğlanında öyle canm ve asla ayakkabı gydirmeme izin vermyo ayak parmaklarını içe doğru kıvıryoKızlar oğlumun ayaklarınin üstü tombul olduğu için ayakkabı olmuyor. Olanlar öne doğru çok uzun kalıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Sevindim cnm, benim kizimda iyi cok sukur.Önceki zamanlara göre daha iyi cnm, bir karışım bir pankek, omlet şeklinde değiştiriyorum, öğünleri bitirirken uzun sürüyor ama idare eder, senin kızın nasıl cnm
Gecmis olsun canim. Ciğerlerine inmeden götür bence cok hızlı ilerliyor .Kızlar benim bebelerden biri üşüttü sanırım sabah gözleri çapak içindeydi burnu dolu ve öksürüyor. Öksürüğü için yapılabilecek birşey bilen varmı aksama iyiye gitmezse yarın dr.a götüreceğim.
Bizim Doktor Calgel diye bir jel verdi. Işe yarıyor mu bilmiyorum ama bazen kullanıyorumKızlar nasılsınız bebişler nasıl ? İnternette diş ağrısı konusunu araştırıyordum bir doktor karanfil yağı ağrıyı alır dedi hafif masaj yapar gibi bebeğin diş etine sürmek lazım açısı geçiyormuş hem de doğal diye de önerdi , kullanan var mı aranızda ya da bu konuda fikriniz nedir , gece boyunca gözü kapalı şekilde ağlıyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor agridan haliyle ben de uyuyamıyorum bedenim stop edicek yakında uykusuzluğa dayanamıyorum
Bizimkinin de ağrısı olduğunu hissediyorum gerçekten yarım tatlı kaşığı bile versem o gün daha rahat uyuyor. Bir de düştükten sonra uykusu iyice bozuldu inan dün gece sabaha kadar emdi hiç uyumadımKızlar her okuduğum çarpı ikiyim ne anlatsam boş yani, Allah hepimize yardım etsin.
Cumartesi eşim kuzeninin nişanına gitti bende arkadaşımla gece 12 e kadar bütün günü geçirdim.
Doğumdan beri böyle birgün hiç olmamıştı. Hem ateş, hem diş, hem iştahsızlık, hem de yabancılama derken ikiside benim kucağımda çığlıklarla ağladılar. Eşim eve geldi ve hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam ettiler.
Neyse onu atlattık derken pazar günü ben bebelere yemek yaparken eşim ikisinide çamaşır sepetlerine koymuş oynatıyordu bir ara telefonuna dalmış ve bir tanesi düştü çığlık kıyamet ona koştuk derken kaşla göz arasında diğerine düştü ve işte ikinci cumartesi vakası da böylece gelmiş oldu.
Neyseki bugün sadece diş ağrımız var ama hergün calpol vermezsem uyuyamıyor ağrıdan.
Yarım ölçek ama yinede içim içimi yiyor.
Geçmiş olsun canım bu aydaki bebeğe evde ne kullanılır bilmiyorum ama arkadaşların dediği gibi prospan veriyorlarKızlar benim bebelerden biri üşüttü sanırım sabah gözleri çapak içindeydi burnu dolu ve öksürüyor. Öksürüğü için yapılabilecek birşey bilen varmı aksama iyiye gitmezse yarın dr.a götüreceğim.
Eskiden kızımda kullanmıştım ondan pek bir işe yaramamıştı , dün gece mecbur calpol verdim o da ise yaramadı , ablası da böyleydi uykusu için ne denersem etki etmezdi ama şimdi top atsan uyanmaz öğlene kadar uyuyor zor uyandiriyoruz oğlum da biraz büyüyüp ablası gibi olsaydi rahat ederdim ben deBizim Doktor Calgel diye bir jel verdi. Işe yarıyor mu bilmiyorum ama bazen kullanıyorum