sag olasin canim.
Sikayet ettim, uretici firmanin kurucusu aradi.
İşte her turlu elimizden ne gelirse telafi edelim falan dedi, yarim saat ozur diledi de yasadigimiz olayin hicbir sekilde telafisi yok dedim, ayrica sizin hicbir seyinize de ihtiyacimiz yok, bu olayi korkuyu yasadik daha geri donusu olamaz ve her yerde de soyleyecegim bu markayi kullanmayin diye dedim.
aslinda tamamen urun kusurlu, sinirimden onu gormeye dayanamadigim icin attim o nefretle. aslinda atmasaydim mahkemeye tasiyabilirdim de neyse... Bir de once tepsi yere dustu, ardindan oglum dustu, ya tepsinin uzerine duşseydi ya bu kadar ucuz atlatmasaydi, ki hala korkuyor garibim. Onu guldurmek tek amacimiz oldu, bir unutsa...
İkeaninkini de siparis verdim, size sordum, her yerden yorumlari okudum, bir daha asla once yorumlari/sikayetleri okumadan çop bile almam cocuga. Her yere de kemeriyle bagliyordum zaten artik mama sandalyesine de istisnasiz baglayacagim, tabi oturursa. Cunku ondan da korkabilir ama oyuncakla, sevdigi seylerle falan kafasini dagitmaya calisacagim. Sandalyesiz de olmuyor ki...