- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.101
Mamayla islatiyorum mama içmediği için. Yoğurda da katabilirsinKizlar evde bebe biskuvisi yapsam neyle islatabilirim, ihlamur olabilir, baska neler denediniz
Neye zam gelmedi ki zaten yaa,Kizlar konu disi ama, kedi ve kopek mamalarina cok zam gelmis. Esim bugun kedi mamasi almaya gitti zamlandigini soylemisler. Daha eve gelmeden beni aradi kediyi sahiplendir dedi.kara kara dusunmekteyim.
Öyle kumlarda pahalandı. Benim kıl kediler her mamayıda yemiyor. Her şey bende ikişer battık resmen. Senin kedi alıştı mı? Benim kızlar deliriyor sevmek için. Kedilerin ise umrumda değil. İnternettki kedili bebekli videolar bir yalanmış.Kizlar konu disi ama, kedi ve kopek mamalarina cok zam gelmis. Esim bugun kedi mamasi almaya gitti zamlandigini soylemisler. Daha eve gelmeden beni aradi kediyi sahiplendir dedi.kara kara dusunmekteyim.
Yok cnm içiriyoruz. Böyle toz şeker gibi bişey. Parmağını ıslatıp paketteki granül değdiriyorsun sonra diş erlerine masaj yapıyorsun, sanırım tadı da güzel bizimkisi yalanıyorNasıl bir şey canım iciriyor muyuz her bebek kullanabilir mi ? Yarın Dr randevumuz var kansızlığına da bakılacak yarın bi danisayim bakalım bizimki ne diyecek
Evet cnm 2.5 yildir bizimle 2 kedimiz vardi anlasamadilar diger kediyi mecburen sahiplendirdik. Ama hic gozum arkada degil cok iyi bir yerde cok iyi bakiliyor. Bu kediyi sahiplendirme taraftari degilim cnm sikintili bir kedi cunku. Cok siddet gormus o yuzden vermek istemiyorum.Neye zam gelmedi ki zaten yaa,uzun zamandır sizinle miydi
Evet cnm kumlarda pahalandi, benim kedide yemiyor her mamayi sabit royal canin kisirlastirilmis. Senin durum daha vahim. Benim kedi yaklasmiyor cnm butun gun mutfakta yatiyor. Ilerde nasil olur bilmiyorum.Öyle kumlarda pahalandı. Benim kıl kediler her mamayıda yemiyor. Her şey bende ikişer battık resmen. Senin kedi alıştı mı? Benim kızlar deliriyor sevmek için. Kedilerin ise umrumda değil. İnternettki kedili bebekli videolar bir yalanmış.
Çocuklarda çorap çıkarma sorunu çok yaşanır ama daha büyük yaşlarda seninki erken başlamış canımOğlum Sindirella'nın erkek versiyonu arkasında hep 1 çift çorap ballı ayaklar da böyle cıbıldak
ekteki yazi, bizi takip eden cocuk doktorumuzun ek gidayla ilgili yazisi. Bize de buradan okumamizi onermisti.Merhaba temmuz anneleri ben eylül. Annesiyim.ek gıdaya yeni başladık var mı tavsiyesi olan bu süreçte ilk.bebeğim ve tecrübesiz bir anneyimher türlü tavsiye açığım
Cok tesekkur ederim. Çok. Açıklayıcı bilgiler vermisekteki yazi, bizi takip eden cocuk doktorumuzun ek gidayla ilgili yazisi. Bize de buradan okumamizi onermisti.
Kizlar evde bebe biskuvisi yapsam neyle islatabilirim, ihlamur olabilir, baska neler denediniz
Bebekler kolay unutuyor canım bide üzerine sevdiği oyuncağı falan koyarsan kolay alışır diye düşünüyorum. Allah korusun bebekleri benimde aklım düşüverirse diye gidiyor. Hatta bu akşam koltuktan düşme üzereydi nasıl yakaladıysam nerdeyse parmağım gözüne giricekti. Bi yerden sakatlanmasın derken başka yerden gidiyordu az dahasag olasin canim.
Sikayet ettim, uretici firmanin kurucusu aradi.
İşte her turlu elimizden ne gelirse telafi edelim falan dedi, yarim saat ozur diledi de yasadigimiz olayin hicbir sekilde telafisi yok dedim, ayrica sizin hicbir seyinize de ihtiyacimiz yok, bu olayi korkuyu yasadik daha geri donusu olamaz ve her yerde de soyleyecegim bu markayi kullanmayin diye dedim.
aslinda tamamen urun kusurlu, sinirimden onu gormeye dayanamadigim icin attim o nefretle. aslinda atmasaydim mahkemeye tasiyabilirdim de neyse... Bir de once tepsi yere dustu, ardindan oglum dustu, ya tepsinin uzerine duşseydi ya bu kadar ucuz atlatmasaydi, ki hala korkuyor garibim. Onu guldurmek tek amacimiz oldu, bir unutsa...
İkeaninkini de siparis verdim, size sordum, her yerden yorumlari okudum, bir daha asla once yorumlari/sikayetleri okumadan çop bile almam cocuga. Her yere de kemeriyle bagliyordum zaten artik mama sandalyesine de istisnasiz baglayacagim, tabi oturursa. Cunku ondan da korkabilir ama oyuncakla, sevdigi seylerle falan kafasini dagitmaya calisacagim. Sandalyesiz de olmuyor ki...
Bizimki şişerle çok oynadı ama sıkıldı sanırım ondanda. 2 gündür hiç bişeyle oynamıyor. Bugün 5 dk oyun halısının piyanosuyla oynadı. Sonra pili bitti şansıma. Pil bitti diye ağladı :)su sisesi, kumanda, cep telefonuen cok da siseyi seviyor. Ust uste dizilen kupleri seviyor ama kartondan almistim, onlari kemirip yemeye basladi, veremiyorum eline
Yaa aslında bizim çok oyuncağımız yok 2-3 çıngırak var fisher price kumanda var amigurumi oyuncaklar var hiç ilgilenmedi. Bide halka dizmeli bi oyuncak var onuda sadece yiyor. Benimde almam lazım sanırım.Ben de ebebek Şubat indiriminde oyuncaklar almıştım ilk gördüğünde bi dakka ilgilendi sonrasında asla ilgisini çekmedi hepsini kaldırdım şehirdışında ananesine gittik eve geldiğimizde daha ilgiliydi bi de beyin gelişimleri koşa sürede çok farkediyor şimdi ilgilenmiyorsa birkaç ay sonra tekrar dene bence
Canım bizim çok oyuncağımız yok ne alsam bilmiyorum ki. Tavsiyen nedir?Canim ben oyuncakları önüne dökmüyorum.3 4 parca veriyorum. 3 5 gun sonra değiştiriyorum ozlemis oluyor. Ama benimki de memlekette kucak ve bahce sefasina alıştığı icin 10 dk bile oyalanmiyor.Az once durduramadim komsuya götürdüm 1 saatligine .Mutfak esyalarina bayiliyor .Silikon eldiven saklama kutusuyla filan oynuyor genelde ben yemek yaparken.
Vakumlu mama sandalyesi oyuncaklarindan alabilirsin .Onunla ozdeslestirip kötü anilarini daha kolay unutur bence.
Kayisi suyu kullaniyorum ben .
Sağol canım bi bakayım.Ben gecenlerde e bebekten egitici tirtil ve radyo almistim baya bir ilgisini cekti oynuyor. Ozellikle tirtilla cok oynuyor tirtil sarki soyluyor anne ari gibi seyler soyluyor onunda hosuna gidiyor.
Yaa benim arkadaşımın kedisi bebeğine aşırı bağlı canım. Bebek naparsa yapsın kedi kaçmıyor. Bebek kediye bakıyor kedi yanına geliyor. Vuruyor kuyruğunu tutmaya çalışıyor tüylerini yakalamaya çalışıyor hiç kaçmıyor çok hoşuma gidiyor onları görünce. Kedinin karakteriyle ilgilidir birazda sanırım.Öyle kumlarda pahalandı. Benim kıl kediler her mamayıda yemiyor. Her şey bende ikişer battık resmen. Senin kedi alıştı mı? Benim kızlar deliriyor sevmek için. Kedilerin ise umrumda değil. İnternettki kedili bebekli videolar bir yalanmış.
Okudugunuz icin ben tesekkur ederim. Bebisinize afiyet olsun simdiden.Cok tesekkur ederim. Çok. Açıklayıcı bilgiler vermis
ya ben yerim onu yerim, benim icin öp bir kere uyanincaPil bitti diye ağladı :
Gunaydin cnm bi kac gundur bizde oyleyiz gece surekli uyanmalar aglamalar. Erkekler konusunda katiloyorum sana, gercekten benciller. Zaten yoruluyoruz evdi cocuktu vs halimiz kalmiyor. Birde isimiz yokmus gibi onlara ilgi gosterecegiz. Insan yatip uyuyup dinlenmek istiyor.Günaydın kizlar,
Atak nirvanaya mi ulasti, disi mi agriyor, dusmenin etkisi mi bilmiyorum, tek bildigim iki gecedir yarim saatte bir veya saat basi uyaniyor oldugu... Ayrica arada 1 kere bagirip sustugu da oluyor.
Bir noktadan sonra uyuyamadim, kalktim nohut yapiyorum, 3 gun yeriz omrumuz varsasac bas ust bas rezil haldeyim. Sasirdigim sey de bu sartlarda hala esimin benden ozel ilgi beklemesi. Anladiniz siz onu. Benim kendime hayrim yok bir de senle mi ugrasacagim dedim. Yanlis bir yaklasim belki ama kendimi zorlamak da bana haksizlik olur... Erkekler cok bencil, yeri geldiginde kadinlar da bencil olmali...
Bizim bu ara favorimiz hayvan sesleri çıkaran piyanoBebekler kolay unutuyor canım bide üzerine sevdiği oyuncağı falan koyarsan kolay alışır diye düşünüyorum. Allah korusun bebekleri benimde aklım düşüverirse diye gidiyor. Hatta bu akşam koltuktan düşme üzereydi nasıl yakaladıysam nerdeyse parmağım gözüne giricekti. Bi yerden sakatlanmasın derken başka yerden gidiyordu az daha
Bizimki şişerle çok oynadı ama sıkıldı sanırım ondanda. 2 gündür hiç bişeyle oynamıyor. Bugün 5 dk oyun halısının piyanosuyla oynadı. Sonra pili bitti şansıma. Pil bitti diye ağladı :)
Yaa aslında bizim çok oyuncağımız yok 2-3 çıngırak var fisher price kumanda var amigurumi oyuncaklar var hiç ilgilenmedi. Bide halka dizmeli bi oyuncak var onuda sadece yiyor. Benimde almam lazım sanırım.
Canım bizim çok oyuncağımız yok ne alsam bilmiyorum ki. Tavsiyen nedir?
2-3 çıngırak fisher price kumanda var oynadığı bide halka dizme. Onun dışında amigurumi vs oyuncaklar var ama hiç ilgilenmedi ses çıkaran şeyler istiyor. O yüzden saklayıp önüne 3-4 parça ayırıp veremiyorum zaten az 3-5 parça :) biZimde silikon kek kalıplarım ve huniyle çok oynuyor. Hatta silikon huni favorisi diş kaşıyor :) ben çocuğa bol bol hışırtılı kitap minik resimli kitap müzikli kitap almışım zeka kartı almışım sanki hemen okuycak ilgilencek onlarla :))
Sağol canım bi bakayım.
Yaa benim arkadaşımın kedisi bebeğine aşırı bağlı canım. Bebek naparsa yapsın kedi kaçmıyor. Bebek kediye bakıyor kedi yanına geliyor. Vuruyor kuyruğunu tutmaya çalışıyor tüylerini yakalamaya çalışıyor hiç kaçmıyor çok hoşuma gidiyor onları görünce. Kedinin karakteriyle ilgilidir birazda sanırım.
Bizi calismaya başlayınca düşünemiyorum .Insallah bazi seyler gibi uyku da duzelir .Günaydın kizlar,
Atak nirvanaya mi ulasti, disi mi agriyor, dusmenin etkisi mi bilmiyorum, tek bildigim iki gecedir yarim saatte bir veya saat basi uyaniyor oldugu... Ayrica arada 1 kere bagirip sustugu da oluyor.
Bir noktadan sonra uyuyamadim, kalktim nohut yapiyorum, 3 gun yeriz omrumuz varsasac bas ust bas rezil haldeyim. Sasirdigim sey de bu sartlarda hala esimin benden ozel ilgi beklemesi. Anladiniz siz onu. Benim kendime hayrim yok bir de senle mi ugrasacagim dedim. Yanlis bir yaklasim belki ama kendimi zorlamak da bana haksizlik olur... Erkekler cok bencil, yeri geldiginde kadinlar da bencil olmali...
Kendimizi zorlamak, yanlış yaklaşım olarak görmüyorum ben, karşılıklı olmalı ve anlayış... aylardır kendi rahatımızı bir kenara bıraktık onların bizi hoş tutması lazım :)Günaydın kizlar,
yine gaz kaka probleminden mi canim. Sen eylulde mi baslayacaksin işe?Bizi calismaya başlayınca düşünemiyorum .Insallah bazi seyler gibi uyku da duzelir .
Of of .Benimki bu gece cok az uyandi. 5 kez .Cunku sabahladik .O kadar cok agladi ki babasi kalkip evin icinde gezdirdi. Normalde duymaz bile .
1 den 7 ye kadar uyaniktik .Sonra yarim saat uyudu inleye inleye .Daha da uyanik.