- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.021
pes valla cok kotu olmus canim. Annesiyle konusmak gerek ama boyle olmaz sonucta 1 yasinda bebek degil ki bu... Davranis bozuklugu yani, icinde ters giden bir seyleri disa vuruyor belli ki.Günaydın Kızlar, dün kayınvalidemin misafirleri bendeydi. (Onun evi küçük sığmazlar diye bana geldiler) 5-6 yaşlarında bi kız vardı oğlumun odasında takılıyordu bizim oğlanın beşiğini parçalamış. Korumalıklarını kırıp atmışnasıl üzüldüm anlatamam daha çocuk içine yeni yeni alışmaya başlamıştı bir kaç kez yatmıştı. Oyun halısını da parçalamış odaya girdiğimde kırııılll kırılll diye sinirle piyanonun üzerinde zıplarken gördüm ve dilim bağlandı o manzarayı görünce hiçbirşey diyemedim şok oldum. Fotoğraf yüklemeyi çok isterim ama acayip ifşa olurum diye yüklemiyorum. Velhasıl kelam beşik için nasıl bir çözüm bulabilirim acaba? Korumalığın çubuklarından yan yana 3 tanesinkırılmış sonraki ikisi de kırılmaya ramak kalmış. Oğlum oralara tutunup kalkıyordu. İçine de koyamam şimdi
o uyku sayfalarini cikarmasaydim kafayi yerdim, uyumayan cocukla... Ne yapayim, herkes cocugunu oldugu gibi kabul etmeli bence. Kimisi az uyuyor kimisi az yiyor, kiyasladikca zararli oluyor. Muhendisi de takip edince ruh hastasina donusuyorum ben, eyvah prima zararli mi, o sampuan bu bilmem ne... Kaygi artiriyorlar.Uyku koclarini çıkardım zaten sadece baldan anne duruyor. Doktorları çıkardım. Aktivite annelerini çıkardım. Ek gidacilari da cikarcam çok yakında. Gerçek momlar IN instamomlar OUT
Muhendisinoglunu da çıkardım o da tanıtım ve reklam yapıyor bence
aaa bir yaşıma daha girdim bir şey demedin mi annesine madem çocuğunun öyle huyu var kadın niye çocuğun peşinde dolanmıyor ay çok sinirlendim ben olsam annesine baya laf ederdim , beşiğin çubukları kırılmış mi çıkmış mi bizimki de çıkmıştı eşim yapıştırdı onları , ya da beşiği aldığınız yere sorun ordan yedek parça veriyorlar benim kızımın beşiğinin sallanma parçası 2-3 defa kırıldı hepsinde de bedavadan verdiler o parçayı aldığımız yer
Ay canım çok sinir bozucu bir durum gösterdin mi marifetini büyüklerine neyse olan olmuş ne yapılabilir onlara bakmaz lazım korumalılardı sen kendin tamir etmeye çalışırsan yeterince sağlam olmayabilir açana marangoz ya da mobilyacı gibi bir şeyden mi istesen
Valla şoktayım desem ınan nasıl bir ruh hali var çocukta ailesine deseydin ya keşke belki evde yanlış bir şey yapıyorlar farkında olmadan gerci bunun farkında olmamak için kör olmak lazım da neyse
Geçmiş olsun
Kızlar o an şoka girdim ve dilim bağlandı resmen hiçbirşey diyemedim. Evime gelmişler hiç tanımıyorum kadına söyleyince utanır eder diye düşündüm o an. Sonra düşününce o kıza bir kötülük de ben yaptım kendisini ve ailesini uyarmayarak sonuçta yaptığı normal bir davranış değil. Ya çok şımarmış ya çok yalnız ve ilgisiz bilemedim yani. İnşallah yavrularımıza doğru yolu gösterip eğitebiliriz. İnşallah hiç böyle davranışlarıyla karşılaşmayız. İnsan çok mahcup olur ne yapacağını bilemez o an ne bileyim.pes valla cok kotu olmus canim. Annesiyle konusmak gerek ama boyle olmaz sonucta 1 yasinda bebek degil ki bu... Davranis bozuklugu yani, icinde ters giden bir seyleri disa vuruyor belli ki.
Hay Allah ya, tamiri yapilabilecek bir seydir muhtemelen. Bu sekilde de tehlikeli olmus tabi. Uzuldum canim, dedigin gibi cocuklarimizda boyle ofke birikmesi olmaz insallahKızlar o an şoka girdim ve dilim bağlandı resmen hiçbirşey diyemedim. Evime gelmişler hiç tanımıyorum kadına söyleyince utanır eder diye düşündüm o an. Sonra düşününce o kıza bir kötülük de ben yaptım kendisini ve ailesini uyarmayarak sonuçta yaptığı normal bir davranış değil. Ya çok şımarmış ya çok yalnız ve ilgisiz bilemedim yani. İnşallah yavrularımıza doğru yolu gösterip eğitebiliriz. İnşallah hiç böyle davranışlarıyla karşılaşmayız. İnsan çok mahcup olur ne yapacağını bilemez o an ne bileyim.
Parçalar çıkık değil bu arada kırık eşim yerine sokuşturmaya çalıştı ama olmadı çivilerim falan dedi ama güvenli olmaz bence zaten sabah benimki beşiğe tutunup kalkmak istedi yerine tutturduğumuz parça elinde kaldı öyle olunca bi heyecanla öbürküleri çekiştirmek istedi falan. Sanırım ön parçayı komple değiştirmek gerekecek. İşin kötüsü aldığımız yer de dükkanı kapattı eşim de böyle şeylerle hiç ilgilenmez yani öyle kalır büyük ihtimalle.
Cnm kargo ne zaman geldi. Siparişte veya kargo geldiğinde ek ücret ödedim mi. Bi arkadaş ekstra vergi ödemiş çünkü. Albayrak vergi koyucaz diyordu, hemen devreye girdi mi acaba? Benim de siparişlerim var ama şu vergi olayını çözemedimKizlar Çin den oyuncak aldik yine .
Geldi cok beğendik hayvan figürlü piyano. Benim kolananin inek ve kuzu sempatisi var .Basıp basip gülüyo mö diyor .Melodi calinca kafasini salliyor
o uyku sayfalarini cikarmasaydim kafayi yerdim, uyumayan cocukla... Ne yapayim, herkes cocugunu oldugu gibi kabul etmeli bence. Kimisi az uyuyor kimisi az yiyor, kiyasladikca zararli oluyor. Muhendisi de takip edince ruh hastasina donusuyorum ben, eyvah prima zararli mi, o sampuan bu bilmem ne... Kaygi artiriyorlar.
Uyku koclarini çıkardım zaten sadece baldan anne duruyor. Doktorları çıkardım. Aktivite annelerini çıkardım. Ek gidacilari da cikarcam çok yakında. Gerçek momlar IN instamomlar OUT
Muhendisinoglunu da çıkardım o da tanıtım ve reklam yapıyor bence
Ben de sipariş verdim beklemedeyim ama 5 küsür lira vergi var diye biliyorumCnm kargo ne zaman geldi. Siparişte veya kargo geldiğinde ek ücret ödedim mi. Bi arkadaş ekstra vergi ödemiş çünkü. Albayrak vergi koyucaz diyordu, hemen devreye girdi mi acaba? Benim de siparişlerim var ama şu vergi olayını çözemedim
Evet sosyal ağlar çok etkiliyor, bazen gaza da getiriyor, iyi veya kötüKızlar aynı şeyi eşimle biz konuştuk yeni ddm böyle böyle anneler var işte mühendisinoğlu yok hesabınıbilenanne habire reklam peşindeler falan diye ve bende oturdum hesaplarını ve hatta reklam yapıp takip ettirdikleri sayfalar dahil hepsini sildim dün. O uyku eğitimcilerini ve doktorları da. Onlarda reklam peşinde. İnsana kendini yetersiz hissettiriyorlar. En çok da neye şaşırıyorum hepimizin kalbi bir hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz. Acaba beraber konuşa konuşa birbirimize mi benzedik
Ben yavaştan başladım bırakmaya. Çok ütopik geliyor yazdıkları vicdan yapıyorum sonra. Süper sağlıklı, organik yaşayanlarıda bırakmaya başladım öfff ben çöp yaşamayı seviyorum sinirim bozuluyor hem özeniyorum hem yapamıyorum.Instagram anneleri endiselendiren ve yetersiz hissettiren bir yer haline geldi tamamen. İnsta doktorlarıni takipten cikarcam
Gündüzleri hareketli olan kızım için kullanıyorum ve memnunum ama gece hiç denemedim. Ya ben hala 3 numara kullanıyorum 7,5 kg falanlar. 5 numara büyük değil mi?Külot bez kullanan var mı? Gece sızdırması yada gün içinde performansı nasıl. Kız bezini değiştirmem için izin vermiyor. 5 numaraya geçeceğim stok eridikten sonra külot bezmi kullansam acaba
Evet canimCanım aliexpresstenmi aldınız
Yaaa cok gecmis olsun .Allah esirgemis .Ben Joie kullaniyorum tepsisini takmadım. Kemerlerini bağlıyorum. Oldukca saglam sallanmiyor yerinde .Kızlar Günaydın
İlk olarak IKEA mama sandalyesi kullananlar memnun mu acaba? Hatırladığım kadarıya @nevesta81 ve galiba @oinone27 mi kullanıyordu acaba? Bebekler hareketlendi artık, sizce düşme tehlikesi falan olur mu? Kemeriyle bağlayınca sağlam oluyor mu? (etiketledim ama olmuyor galiba)
Neden soruyorum, çünkü dün ben mutfakta yemek yaparken gözlerimin önünde önce mama sandalyesinin tepsisi kırıldı ve yere düştü, ardından da oğlum yüzüstü yere kapaklandı... Acilde travma doktoruna götürdük, 2 saat gözlemledi, uyumasına yemesine karışmıyorlar sadece ilk uykusunda 30 dk sonra uyandırıp kontrol ediliyor. Fiziksel olarak alnı mosmor oldu ama ailecek psikolojik travmayı zor atlatacağız gibi
Sen de güzel kilo vermişsin masallah .Hamileyken 23 kilo aldim .Simdiye kadar 25 kg verdim .Sadece göbek kismim biraz var .Firsat bulsam spor yapcam da bazen dislerimi fırçalamıyorum .Kızlar doğumdan sonra 23 kilo verip eski kiloma döndüm ama ben direk sporla başlamadım bir kaç gün sadece dans ettim ilk başlarda dans ve yumuşak hareketlerle başlayın birden zorlamayın, hemen ağır Spor ve açlık diyetleriyle başlamayın , azar azar ilerleyin birden fazla kilo verince de deri sarkıklığı oluyor
Yok artik yaa fotoyu da gordum. Bu neyin bilinçaltı yansımasıGünaydın Kızlar, dün kayınvalidemin misafirleri bendeydi. (Onun evi küçük sığmazlar diye bana geldiler) 5-6 yaşlarında bi kız vardı oğlumun odasında takılıyordu bizim oğlanın beşiğini parçalamış. Korumalıklarını kırıp atmışnasıl üzüldüm anlatamam daha çocuk içine yeni yeni alışmaya başlamıştı bir kaç kez yatmıştı. Oyun halısını da parçalamış odaya girdiğimde kırııılll kırılll diye sinirle piyanonun üzerinde zıplarken gördüm ve dilim bağlandı o manzarayı görünce hiçbirşey diyemedim şok oldum. Fotoğraf yüklemeyi çok isterim ama acayip ifşa olurum diye yüklemiyorum. Velhasıl kelam beşik için nasıl bir çözüm bulabilirim acaba? Korumalığın çubuklarından yan yana 3 tanesinkırılmış sonraki ikisi de kırılmaya ramak kalmış. Oğlum oralara tutunup kalkıyordu. İçine de koyamam şimdi
Canim vergi vs bilmiyorum. Yegenim burda üni okuyor. Bazi haftasonları bizde kaliyor .O gelince ben beğeniyorum o söylüyor su cok satılmış alabiliriz ,bu saticinin puanı az vs .Ben tmm diyip geciyorum :)Cnm kargo ne zaman geldi. Siparişte veya kargo geldiğinde ek ücret ödedim mi. Bi arkadaş ekstra vergi ödemiş çünkü. Albayrak vergi koyucaz diyordu, hemen devreye girdi mi acaba? Benim de siparişlerim var ama şu vergi olayını çözemedim
AYY o hesabınıbile(n)meyen anne yüzünden bazen boşa alışeriş yaptığım olmadı değilEvet sosyal ağlar çok etkiliyor, bazen gaza da getiriyor, iyi veya kötü
Benim kız 8 ay kontrolünde 9.5 tu. Bu ay götürmedim ama aldı sanki boyu 74 cm di bacaklarına çok iz yapıyor 4 numaraGündüzleri hareketli olan kızım için kullanıyorum ve memnunum ama gece hiç denemedim. Ya ben hala 3 numara kullanıyorum 7,5 kg falanlar. 5 numara büyük değil mi?
Burası ilginç bir yer oldu aynı anda çok benzer şeyleri tecrübe edip benzer hisleri yaşayan bir grup insan olarak arasak birbirimizi bulamazdık herhaldeKızlar aynı şeyi eşimle biz konuştuk yeni ddm böyle böyle anneler var işte mühendisinoğlu yok hesabınıbilenanne habire reklam peşindeler falan diye ve bende oturdum hesaplarını ve hatta reklam yapıp takip ettirdikleri sayfalar dahil hepsini sildim dün. O uyku eğitimcilerini ve doktorları da. Onlarda reklam peşinde. İnsana kendini yetersiz hissettiriyorlar. En çok da neye şaşırıyorum hepimizin kalbi bir hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz. Acaba beraber konuşa konuşa birbirimize mi benzedik
sag ol canim, daha iyi ama korkuyu atamadi, hala her seye agliyor.demlicaykeyfi canım geçmiş olsun, yeni okudum çok üzüldüm.. şimdi nasıl oğluş?
sag ol canim, bir de sandalyesiz kaldik tabi. Zaten atak da isin icindeydi, hicbir yerde hicbir sekilde oyalanmiyor...Evet canim
Yaaa cok gecmis olsun .Allah esirgemis .Ben Joie kullaniyorum tepsisini takmadım. Kemerlerini bağlıyorum. Oldukca saglam sallanmiyor yerinde .
Sen de güzel kilo vermişsin masallah .Hamileyken 23 kilo aldim .Simdiye kadar 25 kg verdim .Sadece göbek kismim biraz var .Firsat bulsam spor yapcam da bazen dislerimi fırçalamıyorum .
Yok artik yaa fotoyu da gordum. Bu neyin bilinçaltı yansıması
Keske soyleseydin annesine. Bi bardak degil ki kirilan cani sagolsun desen. Ayrica senin mağduriyetin bir yana bu çocuğun içindeki canavar öldürülmeli. Misafirlikte bunlari yapan baska yerde neler yapmaz. Kv biliyor mu Misafiri sana yıktığı gibi besigi de yenilese keske.
Canim vergi vs bilmiyorum. Yegenim burda üni okuyor. Bazi haftasonları bizde kaliyor .O gelince ben beğeniyorum o söylüyor su cok satılmış alabiliriz ,bu saticinin puanı az vs .Ben tmm diyip geciyorum :)