2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pes valla cok kotu olmus canim. Annesiyle konusmak gerek ama boyle olmaz sonucta 1 yasinda bebek degil ki bu... Davranis bozuklugu yani, icinde ters giden bir seyleri disa vuruyor belli ki.

o uyku sayfalarini cikarmasaydim kafayi yerdim, uyumayan cocukla... Ne yapayim, herkes cocugunu oldugu gibi kabul etmeli bence. Kimisi az uyuyor kimisi az yiyor, kiyasladikca zararli oluyor. Muhendisi de takip edince ruh hastasina donusuyorum ben, eyvah prima zararli mi, o sampuan bu bilmem ne... Kaygi artiriyorlar.

Mervikkkk çok üzücü yaa neyin hırsı bu acaba. Bizimkiler de böyle olmaz insallah
pes valla cok kotu olmus canim. Annesiyle konusmak gerek ama boyle olmaz sonucta 1 yasinda bebek degil ki bu... Davranis bozuklugu yani, icinde ters giden bir seyleri disa vuruyor belli ki.
Kızlar o an şoka girdim ve dilim bağlandı resmen hiçbirşey diyemedim. Evime gelmişler hiç tanımıyorum kadına söyleyince utanır eder diye düşündüm o an. Sonra düşününce o kıza bir kötülük de ben yaptım kendisini ve ailesini uyarmayarak sonuçta yaptığı normal bir davranış değil. Ya çok şımarmış ya çok yalnız ve ilgisiz bilemedim yani. İnşallah yavrularımıza doğru yolu gösterip eğitebiliriz. İnşallah hiç böyle davranışlarıyla karşılaşmayız. İnsan çok mahcup olur ne yapacağını bilemez o an ne bileyim.
Parçalar çıkık değil bu arada kırık eşim yerine sokuşturmaya çalıştı ama olmadı çivilerim falan dedi ama güvenli olmaz bence zaten sabah benimki beşiğe tutunup kalkmak istedi yerine tutturduğumuz parça elinde kaldı öyle olunca bi heyecanla öbürküleri çekiştirmek istedi falan. Sanırım ön parçayı komple değiştirmek gerekecek. İşin kötüsü aldığımız yer de dükkanı kapattı eşim de böyle şeylerle hiç ilgilenmez yani öyle kalır büyük ihtimalle.

Eklentiler

• D7623C9E-1239-4CC4-8084-8BDC6226427B.png
    517,4 KB · Görüntüleme: 83
Hay Allah ya, tamiri yapilabilecek bir seydir muhtemelen. Bu sekilde de tehlikeli olmus tabi. Uzuldum canim, dedigin gibi cocuklarimizda boyle ofke birikmesi olmaz insallah

Kizlar Çin den oyuncak aldik yine .
Geldi cok beğendik hayvan figürlü piyano. Benim kolananin inek ve kuzu sempatisi var .Basıp basip gülüyo mö diyor .Melodi calinca kafasini salliyor
Cnm kargo ne zaman geldi. Siparişte veya kargo geldiğinde ek ücret ödedim mi. Bi arkadaş ekstra vergi ödemiş çünkü. Albayrak vergi koyucaz diyordu, hemen devreye girdi mi acaba? Benim de siparişlerim var ama şu vergi olayını çözemedim

Kızlar aynı şeyi eşimle biz konuştuk yeni ddm böyle böyle anneler var işte mühendisinoğlu yok hesabınıbilenanne habire reklam peşindeler falan diye ve bende oturdum hesaplarını ve hatta reklam yapıp takip ettirdikleri sayfalar dahil hepsini sildim dün. O uyku eğitimcilerini ve doktorları da. Onlarda reklam peşinde. İnsana kendini yetersiz hissettiriyorlar. En çok da neye şaşırıyorum hepimizin kalbi bir hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz. Acaba beraber konuşa konuşa birbirimize mi benzedik

Katılıyorum size aynı şekilde sağlık programlarına çıkan bazı doktorlar da felaket tellalcılıpı yapıp moral bozuyorlar bence

Ben de sipariş verdim beklemedeyim ama 5 küsür lira vergi var diye biliyorum

Evet sosyal ağlar çok etkiliyor, bazen gaza da getiriyor, iyi veya kötü

Herkese iyi aksamlar .Foruma bakamadim hiç bildirimlere yazamadim daha kusura bakmayin kizlar
Bugun evimize döndük. Annemler oyle alışmıştı ki bize çok hüzünlendiler
Oğlum babasını deli gibi ozlemis emmek icin bile bana gelmedi. Saatlerce ac durup babasina sarilmayi tercih etti. Evimize girince isaret parmagiyla bir seyler gosterip ciglik atip güldü. Oyuncaklarına tek tek sarıldı. Hepsinin tadina bakti
Bir bagaj eşyayı yerlestirirken canim çikti.Evin hali perişan. Oğlan kaybolsa bulamayabiliriz.
Ama 8 gun dolu dolu gecti ya cok mutluyum. Biliyorsunuz su güne kadar cok bunaldim .Hep gitmek istiyordum sonunda oldu .
Oglum herkesten bir sey ogrendi.
Bay bay yapiyor ,istediği seyi parmağıyla gosteriyor ,dilini yuvarlayıp ooo yapiyor ,hamm ve mammis kelimelerini dagarcigina ekledi.Bizde durumlar boyle .

Instagram anneleri endiselendiren ve yetersiz hissettiren bir yer haline geldi tamamen. İnsta doktorlarıni takipten cikarcam
Ben yavaştan başladım bırakmaya. Çok ütopik geliyor yazdıkları vicdan yapıyorum sonra. Süper sağlıklı, organik yaşayanlarıda bırakmaya başladım öfff ben çöp yaşamayı seviyorum sinirim bozuluyor hem özeniyorum hem yapamıyorum.

Külot bez kullanan var mı? Gece sızdırması yada gün içinde performansı nasıl. Kız bezini değiştirmem için izin vermiyor. 5 numaraya geçeceğim stok eridikten sonra külot bezmi kullansam acaba
Gündüzleri hareketli olan kızım için kullanıyorum ve memnunum ama gece hiç denemedim. Ya ben hala 3 numara kullanıyorum 7,5 kg falanlar. 5 numara büyük değil mi?

Canım aliexpresstenmi aldınız
Evet canim
Yaaa cok gecmis olsun .Allah esirgemis .Ben Joie kullaniyorum tepsisini takmadım. Kemerlerini bağlıyorum. Oldukca saglam sallanmiyor yerinde .
Sen de güzel kilo vermişsin masallah .Hamileyken 23 kilo aldim .Simdiye kadar 25 kg verdim .Sadece göbek kismim biraz var .Firsat bulsam spor yapcam da bazen dislerimi fırçalamıyorum .
Yok artik yaa fotoyu da gordum. Bu neyin bilinçaltı yansıması
Keske soyleseydin annesine. Bi bardak degil ki kirilan cani sagolsun desen. Ayrica senin mağduriyetin bir yana bu çocuğun içindeki canavar öldürülmeli. Misafirlikte bunlari yapan baska yerde neler yapmaz. Kv biliyor mu Misafiri sana yıktığı gibi besigi de yenilese keske.
Canim vergi vs bilmiyorum. Yegenim burda üni okuyor. Bazi haftasonları bizde kaliyor .O gelince ben beğeniyorum o söylüyor su cok satılmış alabiliriz ,bu saticinin puanı az vs .Ben tmm diyip geciyorum :)

Gündüzleri hareketli olan kızım için kullanıyorum ve memnunum ama gece hiç denemedim. Ya ben hala 3 numara kullanıyorum 7,5 kg falanlar. 5 numara büyük değil mi?
Benim kız 8 ay kontrolünde 9.5 tu. Bu ay götürmedim ama aldı sanki boyu 74 cm di bacaklarına çok iz yapıyor 4 numara

Burası ilginç bir yer oldu aynı anda çok benzer şeyleri tecrübe edip benzer hisleri yaşayan bir grup insan olarak arasak birbirimizi bulamazdık herhalde

demlicaykeyfi canım geçmiş olsun, yeni okudum çok üzüldüm.. şimdi nasıl oğluş?
sag ol canim, daha iyi ama korkuyu atamadi, hala her seye agliyor.
sag ol canim, bir de sandalyesiz kaldik tabi. Zaten atak da isin icindeydi, hicbir yerde hicbir sekilde oyalanmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…