2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun cnm hava değişimi çok hasas zamanlardayız. Serum fizyolojik bol bol ve prospan şurup başka ne yapılabilir bilmiyorum.

ay valla, insallah hepsi bol bol uyusun. Uykusuzluk bitirdi bizi

Hayırlı olsun , diğer dişleri de sağlıkla gelsin miniklerin :) samimi, doğal kutlamalar daha tercih edilebilir, bakalım dediğin gibi çocuklarımız nasıl olacak, gecen gün ben de bunu düşünmüştüm

Nasıl bir şey canım iciriyor muyuz her bebek kullanabilir mi ? Yarın Dr randevumuz var kansızlığına da bakılacak yarın bi danisayim bakalım bizimki ne diyecek

Bizde aynı durumdayız canım. Akşam oğlumu yatırdım ve burnu akıyor hapşuruk gözler sulu sulu. Dopduğundan beri en kötü gecemizdi şuan bayılmak üzereyim eşim de izin alacak sanırım eve erken gelecek o da hiç uyumadı. Birde diş var bizim. Sanırım bu nezle de dişten dolayı. 3 gğn bekleyeceğim bakalım ateş yok burnunu çekiyorum elma suyu falan yaptım tavuk çorbası yapcam geçmezse doktora gideriz. Ama mahvolduk gece zerre uyumadık kucakta gezdi sabaha kadar sanırım ağrıyor eklemleri ovdum durmadan ayağımda salladım sabaha kadar

Ahh canım çok geçmiş olsun firmaya şikayet et hemen. Evet ben ikea kullanıyorum bana çok sağlam geliyor. Kızımda ilk günlere nazaran daha rahat içerisinde. Hatta kızım salıncakta sallanır gibi sallamaya çalışıyor ayaklarını annemlerdeki mama sandaşyesi sallanıyor ama ikea sallanmıyor hiç.
Aaa inanamadım okuyunca keşke söyleseydin ama iş.işten geçmiş canım. Bizim beşğin yanında korumalardan 2 tane yedek verdiler. Firma kapanmış ama beşiğin markası yada üretildği yerle iletişime geçsen hallederler aslında
Kızlar doktor klamoks bıd 100ml antibiyotk verdi boğaz iltihap var dedi brazda ateş var aranızda o antbyotği kullanmş olan var mı kaç ölçek verceğmide blmyorm
Kiloya göre yazması lazım canım içinfe
İki bebek olunca çok normal tabi biz bi tanesiyle bile böyle zor günler yaşıyorsak sizi düşünemiyorum bile. Bi ara bizde diş çıkartıyor geceleri uyumuyor diye akşamları calpol veriyorduk 1 çay kaşığı ama hala diş yok bizde :)
Kızlar oğlumun ayaklarınin üstü tombul olduğu için ayakkabı olmuyor. Olanlar öne doğru çok uzun kalıyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Bizim öyle canım. Süs ayakkabılara bile zor giriyordu ayakları. Geçen ayakkabı baktık sırf merakımdan denedik olmadı

Kızım sanırım tüm oyuncaklarından sıkıldı. 5 dk bile oynamıyor. Gerçi öyle çok oyuncak almadım çok alma taraftarıda değilim ama çaresiz kaldım. En sevdiklerinin bile suratına bakmaz oldu 2-3 gündür bana bakıp bakıp mızırdıyor. Oyuncak alsam diyorum ne almalıyım bilemedim ki :/

sag olasin canim.

Sikayet ettim, uretici firmanin kurucusu aradi.

İşte her turlu elimizden ne gelirse telafi edelim falan dedi, yarim saat ozur diledi de yasadigimiz olayin hicbir sekilde telafisi yok dedim, ayrica sizin hicbir seyinize de ihtiyacimiz yok, bu olayi korkuyu yasadik daha geri donusu olamaz ve her yerde de soyleyecegim bu markayi kullanmayin diye dedim.

aslinda tamamen urun kusurlu, sinirimden onu gormeye dayanamadigim icin attim o nefretle. aslinda atmasaydim mahkemeye tasiyabilirdim de neyse... Bir de once tepsi yere dustu, ardindan oglum dustu, ya tepsinin uzerine duşseydi ya bu kadar ucuz atlatmasaydi, ki hala korkuyor garibim. Onu guldurmek tek amacimiz oldu, bir unutsa...

İkeaninkini de siparis verdim, size sordum, her yerden yorumlari okudum, bir daha asla once yorumlari/sikayetleri okumadan çop bile almam cocuga. Her yere de kemeriyle bagliyordum zaten artik mama sandalyesine de istisnasiz baglayacagim, tabi oturursa. Cunku ondan da korkabilir ama oyuncakla, sevdigi seylerle falan kafasini dagitmaya calisacagim. Sandalyesiz de olmuyor ki...

su sisesi, kumanda, cep telefonu en cok da siseyi seviyor. Ust uste dizilen kupleri seviyor ama kartondan almistim, onlari kemirip yemeye basladi, veremiyorum eline

Kızlar birebir aynı şeyi yaşadım ateş çıkmıyor ama semptomlar bebeyi mahvediyor tabi ana babayı da bu durumda çok ilerlemedikçe dr lar antibiyotik vermiyor bizim artık iyice ses gitmişti ve çocuk ağlamaktan durmuyordu devlet acilinde nefes açıcı iğne buhar fln vermişlerdi ne kadar fayda etti bilmiyorum bizim çok uzun sürdü geçmesi inş sizin öyle olmaz ama geçiyor ıhlamur fln da iyi gelmişti

Ben de ebebek Şubat indiriminde oyuncaklar almıştım ilk gördüğünde bi dakka ilgilendi sonrasında asla ilgisini çekmedi hepsini kaldırdım şehirdışında ananesine gittik eve geldiğimizde daha ilgiliydi bi de beyin gelişimleri koşa sürede çok farkediyor şimdi ilgilenmiyorsa birkaç ay sonra tekrar dene bence

Kizlar evde bebe biskuvisi yapsam neyle islatabilirim, ihlamur olabilir, baska neler denediniz

Canim ben oyuncakları önüne dökmüyorum.3 4 parca veriyorum. 3 5 gun sonra değiştiriyorum ozlemis oluyor. Ama benimki de memlekette kucak ve bahce sefasina alıştığı icin 10 dk bile oyalanmiyor.Az once durduramadim komsuya götürdüm 1 saatligine .Mutfak esyalarina bayiliyor .Silikon eldiven saklama kutusuyla filan oynuyor genelde ben yemek yaparken.
Vakumlu mama sandalyesi oyuncaklarindan alabilirsin .Onunla ozdeslestirip kötü anilarini daha kolay unutur bence.
Kizlar evde bebe biskuvisi yapsam neyle islatabilirim, ihlamur olabilir, baska neler denediniz
Kayisi suyu kullaniyorum ben .

Ben gecenlerde e bebekten egitici tirtil ve radyo almistim baya bir ilgisini cekti oynuyor. Ozellikle tirtilla cok oynuyor tirtil sarki soyluyor anne ari gibi seyler soyluyor onunda hosuna gidiyor.

Kizlar konu disi ama, kedi ve kopek mamalarina cok zam gelmis. Esim bugun kedi mamasi almaya gitti zamlandigini soylemisler. Daha eve gelmeden beni aradi kediyi sahiplendir dedi. kara kara dusunmekteyim.

Merhaba temmuz anneleri ben eylül. Annesiyim.ek gıdaya yeni başladık var mı tavsiyesi olan bu süreçte ilk.bebeğim ve tecrübesiz bir anneyim her türlü tavsiye açığım

Çok geçmiş olsun cnm, diş eklenince gerçekçem işler daha kötü oluyor umarım hemen iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…