- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #83.041
Yürüteç mi kullaniyorsunuz ?Günaydın kızlar daha önce de sormuştum ama arada kaynadı bebelerin parmak ucuna basmadan tabanlarına bana süreci nasıl gelişiyor
Günaydın canım.Günaydın kızlar daha önce de sormuştum ama arada kaynadı bebelerin parmak ucuna basmadan tabanlarına bana süreci nasıl gelişiyor
Yok canım hiç yürüten almadık elimizle destek verip ayakta tutuyoruz ama hep parmak ucuna basıyorYürüteç mi kullaniyorsunuz ?
Cnm peki o zaman ne gibi bir sorun oluyormuş. Benim ki genelde öyle yapıyor daGünaydın canım.
Tam yürümeye başlayıp biraz yürüme işini ilerletene kadar basabilir sonra da devam ederse doktora soraraın canım. Benim bildiğim birini normal basıp diperinin parmak ucuna basarsa o zaman bir muayene ettirmek lazım
İlla bir sorun olacak demiyorlar canım hiçbirşey olmama olasılığı yüksek ama hani kalça ile ilgili ya da bir bacağın daha kısa olması gibi şeylerden şüpheleniyorlar sanırım. Ama tabiki illa olacak diye birşey yok ve onun muayenesini be zaman yapıyorlar bilmiyorum. Birdaha ki gidişte sor istersen doktorunuza canım. Ben de kulaktan duyma biliyorumCnm peki o zaman ne gibi bir sorun oluyormuş. Benim ki genelde öyle yapıyor da
İlk bikaç seferde öyle yapıyorlar sık sık ayakta tutun Bı süre sonra düzeliyorYok canım hiç yürüten almadık elimizle destek verip ayakta tutuyoruz ama hep parmak ucuna basıyor
Bebde hala 3 numara kullaniyorum bizimkide 7.5 kilo suan 5 numara buyuk olur.Gündüzleri hareketli olan kızım için kullanıyorum ve memnunum ama gece hiç denemedim. Ya ben hala 3 numara kullanıyorum 7,5 kg falanlar. 5 numara büyük değil mi?
Kızlar nasılsınız uzun zamandr giremiyor vede yazılanları okuyamiyorum. Tabi bunda sitenin degismis olmasininda etkisi var yeni halini sevemedm gitti. Benm kizim geceleri cok uyanmasina ek olarak bir suredr. Gece emerkwn oturur pozisyona gelmeye calisio hatta bazen oturuo etrafa bakio aglio uykusunu iyoce kacirio. Gece kac defa uyandigimizi sayamiyorum cok yordum. Bide uyaninca tekrar tekrar uyutmaya calismak zorunda kaliyorum napsam bilemedm. Sizler naslsnz sizlerde durumlar nasl
En nefret ettigim cocuk sekli her yaptigina susan anasi babasi vardir sevmekle yaramazlikla ilgisi yok bunun cirkin huylu cocuk yetostiriyorlarGünaydın Kızlar, dün kayınvalidemin misafirleri bendeydi. (Onun evi küçük sığmazlar diye bana geldiler) 5-6 yaşlarında bi kız vardı oğlumun odasında takılıyordu bizim oğlanın beşiğini parçalamış. Korumalıklarını kırıp atmışnasıl üzüldüm anlatamam daha çocuk içine yeni yeni alışmaya başlamıştı bir kaç kez yatmıştı. Oyun halısını da parçalamış odaya girdiğimde kırııılll kırılll diye sinirle piyanonun üzerinde zıplarken gördüm ve dilim bağlandı o manzarayı görünce hiçbirşey diyemedim şok oldum. Fotoğraf yüklemeyi çok isterim ama acayip ifşa olurum diye yüklemiyorum. Velhasıl kelam beşik için nasıl bir çözüm bulabilirim acaba? Korumalığın çubuklarından yan yana 3 tanesinkırılmış sonraki ikisi de kırılmaya ramak kalmış. Oğlum oralara tutunup kalkıyordu. İçine de koyamam şimdi
Benimkide oyle ama dismi kabizlikmi anlamiyorum cunku sabah kaka yapti bildigin top olmusKızlar nasılsınız bebişler nasıl ? İnternette diş ağrısı konusunu araştırıyordum bir doktor karanfil yağı ağrıyı alır dedi hafif masaj yapar gibi bebeğin diş etine sürmek lazım açısı geçiyormuş hem de doğal diye de önerdi , kullanan var mı aranızda ya da bu konuda fikriniz nedir , gece boyunca gözü kapalı şekilde ağlıyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor agridan haliyle ben de uyuyamıyorum bedenim stop edicek yakında uykusuzluğa dayanamıyorum
Dört numara da olur cnmBebde hala 3 numara kullaniyorum bizimkide 7.5 kilo suan 5 numara buyuk olur.
4e gececegim cnm, senin bebis nasil yiyor mu istahi acildi mi ?Dört numara da olur cnm
Önceki zamanlara göre daha iyi cnm, bir karışım bir pankek, omlet şeklinde değiştiriyorum, öğünleri bitirirken uzun sürüyor ama idare eder, senin kızın nasıl cnm4e gececegim cnm, senin bebis nasil yiyor mu istahi acildi mi ?
Canım baya ağır bir amtibiyotik başka danışabileceğin doktor varsa birkaç görüş al bence. Gereksiz yükleme olmasınKızlar doktor klamoks bıd 100ml antibiyotk verdi boğaz iltihap var dedi brazda ateş var aranızda o antbyotği kullanmş olan var mı kaç ölçek verceğmide blmyorm
Bende soylenipp sonrq çok pisman olurum yabenim kızımda geceleri huy değiştirdi. bunu üst dişlerinin çıkmasına bağlıyorum. Bazı geceler kendimi hacı yatmaz gibi hissediyorum. eskiden emzirirdim uykusuna devam ederdi bende uykuma devam ederdi. şimdi emesi varsa emiyor emesi yoksa uykusunda beni itiyor ama gözler kapalı ağlıyor.kendi yastığıma yatırıyorum uyumaya devam ediyor. yatağına koyuyorum 5 dk geçmeden gene aynı. bu ara benimle yatmayı sevmiyor sevse yanımda yatırıcam onuda istemiyor rahat olmak istiyor. bazen söyleniyorum uyutmadın beni. uyku delisi ettin diye sonradan pişman oluyorum. yavrumun bir derdi var o yüzden öyle yapıyor diyorum.
Kızlar nasılsınız bebişler nasıl ? İnternette diş ağrısı konusunu araştırıyordum bir doktor karanfil yağı ağrıyı alır dedi hafif masaj yapar gibi bebeğin diş etine sürmek lazım açısı geçiyormuş hem de doğal diye de önerdi , kullanan var mı aranızda ya da bu konuda fikriniz nedir , gece boyunca gözü kapalı şekilde ağlıyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor agridan haliyle ben de uyuyamıyorum bedenim stop edicek yakında uykusuzluğa dayanamıyorum
Kızlar bizim oğlanda geceleri fişten dolayı çok fenaydı. Yattığı kalktığı belli olmuyordu. Hala da çıkmış değil dişler, artık her gece calpol vererek yatırıyorum ama hiç bir faydası olmuyordu. Bi arkadaşım TETAGİL diye bir granül önerdi dıoktoru söylemiş ona. Aldım 3gündür kullanıyoruz, şükür gece uykularımız yarı oranında düzeldi. Fikir olsun size deKızlar her okuduğum çarpı ikiyim ne anlatsam boş yani, Allah hepimize yardım etsin.
Cumartesi eşim kuzeninin nişanına gitti bende arkadaşımla gece 12 e kadar bütün günü geçirdim.
Doğumdan beri böyle birgün hiç olmamıştı. Hem ateş, hem diş, hem iştahsızlık, hem de yabancılama derken ikiside benim kucağımda çığlıklarla ağladılar. Eşim eve geldi ve hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam ettiler.
Neyse onu atlattık derken pazar günü ben bebelere yemek yaparken eşim ikisinide çamaşır sepetlerine koymuş oynatıyordu bir ara telefonuna dalmış ve bir tanesi düştü çığlık kıyamet ona koştuk derken kaşla göz arasında diğerine düştü ve işte ikinci cumartesi vakası da böylece gelmiş oldu.
Neyseki bugün sadece diş ağrımız var ama hergün calpol vermezsem uyuyamıyor ağrıdan.
Yarım ölçek ama yinede içim içimi yiyor.