2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar daha önce de sormuştum ama arada kaynadı bebelerin parmak ucuna basmadan tabanlarına bana süreci nasıl gelişiyor
Günaydın canım.
Tam yürümeye başlayıp biraz yürüme işini ilerletene kadar basabilir sonra da devam ederse doktora soraraın canım. Benim bildiğim birini normal basıp diperinin parmak ucuna basarsa o zaman bir muayene ettirmek lazım

Cnm peki o zaman ne gibi bir sorun oluyormuş. Benim ki genelde öyle yapıyor da

Cnm peki o zaman ne gibi bir sorun oluyormuş. Benim ki genelde öyle yapıyor da
İlla bir sorun olacak demiyorlar canım hiçbirşey olmama olasılığı yüksek ama hani kalça ile ilgili ya da bir bacağın daha kısa olması gibi şeylerden şüpheleniyorlar sanırım. Ama tabiki illa olacak diye birşey yok ve onun muayenesini be zaman yapıyorlar bilmiyorum. Birdaha ki gidişte sor istersen doktorunuza canım. Ben de kulaktan duyma biliyorum

benim kızımda geceleri huy değiştirdi. bunu üst dişlerinin çıkmasına bağlıyorum. Bazı geceler kendimi hacı yatmaz gibi hissediyorum. eskiden emzirirdim uykusuna devam ederdi bende uykuma devam ederdi. şimdi emesi varsa emiyor emesi yoksa uykusunda beni itiyor ama gözler kapalı ağlıyor.kendi yastığıma yatırıyorum uyumaya devam ediyor. yatağına koyuyorum 5 dk geçmeden gene aynı. bu ara benimle yatmayı sevmiyor sevse yanımda yatırıcam onuda istemiyor rahat olmak istiyor. bazen söyleniyorum uyutmadın beni. uyku delisi ettin diye sonradan pişman oluyorum. yavrumun bir derdi var o yüzden öyle yapıyor diyorum.

Kızlar nasılsınız bebişler nasıl ? İnternette diş ağrısı konusunu araştırıyordum bir doktor karanfil yağı ağrıyı alır dedi hafif masaj yapar gibi bebeğin diş etine sürmek lazım açısı geçiyormuş hem de doğal diye de önerdi , kullanan var mı aranızda ya da bu konuda fikriniz nedir , gece boyunca gözü kapalı şekilde ağlıyor uyumak istiyor ama uyuyamıyor agridan haliyle ben de uyuyamıyorum bedenim stop edicek yakında uykusuzluğa dayanamıyorum

En nefret ettigim cocuk sekli her yaptigina susan anasi babasi vardir sevmekle yaramazlikla ilgisi yok bunun cirkin huylu cocuk yetostiriyorlar

Benimkide oyle ama dismi kabizlikmi anlamiyorum cunku sabah kaka yapti bildigin top olmus

Kızlar doktor klamoks bıd 100ml antibiyotk verdi boğaz iltihap var dedi brazda ateş var aranızda o antbyotği kullanmş olan var mı kaç ölçek verceğmide blmyorm

Kızlar doktor klamoks bıd 100ml antibiyotk verdi boğaz iltihap var dedi brazda ateş var aranızda o antbyotği kullanmş olan var mı kaç ölçek verceğmide blmyorm
Canım baya ağır bir amtibiyotik başka danışabileceğin doktor varsa birkaç görüş al bence. Gereksiz yükleme olmasın

Bende soylenipp sonrq çok pisman olurum ya

Kızlar her okuduğum çarpı ikiyim ne anlatsam boş yani, Allah hepimize yardım etsin.
Cumartesi eşim kuzeninin nişanına gitti bende arkadaşımla gece 12 e kadar bütün günü geçirdim.
Doğumdan beri böyle birgün hiç olmamıştı. Hem ateş, hem diş, hem iştahsızlık, hem de yabancılama derken ikiside benim kucağımda çığlıklarla ağladılar. Eşim eve geldi ve hiçbirşey olmamış gibi hayatlarına devam ettiler.
Neyse onu atlattık derken pazar günü ben bebelere yemek yaparken eşim ikisinide çamaşır sepetlerine koymuş oynatıyordu bir ara telefonuna dalmış ve bir tanesi düştü çığlık kıyamet ona koştuk derken kaşla göz arasında diğerine düştü ve işte ikinci cumartesi vakası da böylece gelmiş oldu.
Neyseki bugün sadece diş ağrımız var ama hergün calpol vermezsem uyuyamıyor ağrıdan.
Yarım ölçek ama yinede içim içimi yiyor.

Kızlar bizim oğlanda geceleri fişten dolayı çok fenaydı. Yattığı kalktığı belli olmuyordu. Hala da çıkmış değil dişler, artık her gece calpol vererek yatırıyorum ama hiç bir faydası olmuyordu. Bi arkadaşım TETAGİL diye bir granül önerdi dıoktoru söylemiş ona. Aldım 3gündür kullanıyoruz, şükür gece uykularımız yarı oranında düzeldi. Fikir olsun size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…