- 12 Haziran 2016
- 100
- 127
-
- Konu Sahibi ayprensesii
Hiç moralini bozma tatlım tahlil sonucun bi çıksın bakalim belki güzel cikicak değerin hemen sıkma canınıBu degere göre cok erken daha dedi kan verdik bekliycez 2saat sonra cıkıyormuş kımseye söylemeyin herşey olabilr dedi moralim bozuldu
Ya kızlar aranızda progesteron hormonu düşük olan varmı benim düşük olduğunu söylemişti doktor 4.53 bunun bebeğin yerlesmesine gelişmesine etkisi olurmu acaba bilgisi olan lütfen söyleyebilir mi
Hiç moralini bozma tatlım tahlil sonucun bi çıksın bakalim belki güzel cikicak değerin hemen sıkma canını
Var gibi duruyor. Yarın bir kan ver bence.Merhaba kızlar. 7 Ekim'de düşük yaptım malesef 6 haftalıkti ve kürtaja gerek kalmadan kanamayla sonlandı.. doktor korunmama gerek olmadığını söyledi en son kanda da HCG sifirlanmisti. Ben doktoru dinledim ve korunmadim adet gunumude bilemiyorum açıkçası dün şiddetli kasık ağrısıyla test yaptım ve şu şekilde çıktı..sizce gebelik var midir
Sifirlanmasi lazim aslinda ilk gebelikten kalma hormon olmasin yine pozitif dusunelim insAllah bebis geliordurMerhaba kızlar. 7 Ekim'de düşük yaptım malesef 6 haftalıkti ve kürtaja gerek kalmadan kanamayla sonlandı.. doktor korunmama gerek olmadığını söyledi en son kanda da HCG sifirlanmisti. Ben doktoru dinledim ve korunmadim adet gunumude bilemiyorum açıkçası dün şiddetli kasık ağrısıyla test yaptım ve şu şekilde çıktı..sizce gebelik var midir
Canım sürekli kan testi oldum zaten sıfırlanana kadar sıfırı gördüm biraktim..inşallah canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinSifirlanmasi lazim aslinda ilk gebelikten kalma hormon olmasin yine pozitif dusunelim insAllah bebis geliordur
Okdir o zaman kan testi yaptirCanım sürekli kan testi oldum zaten sıfırlanana kadar sıfırı gördüm biraktim..inşallah canım Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
En son HCG kaçtı.. ben bir düşük yaşadıgim için yeterince tecrubeliyim canımSonuç 557.8 çıktı doktor artması güzel 10gün sonra gel yine ultrasonla bakıcam görmeden bişey diyemem ama şimdilik hayırlı olsun dedi sevinebilirmiyim kızlar =(
En son HCG kaçtı.. ben bir düşük yaşadıgim için yeterince tecrubeliyim canım
Her iki günde bir iki kat artması lazım seninki çok güzel artmış canım maşallah Rabbim hayırlı etsinAdetimin 27 günü kan 156.6 idi 4kasımda
Her iki günde bir iki kat artması lazım seninki çok güzel artmış canım maşallah Rabbim hayırlı etsin
ben iki haftalıktım adetim bir gün geçmişti kan testinde çıktı, bugünde kesemizi gördük miniğimizin adetiniz geçince bi test yapmanızda fayda var diye düşünüyorum.ne zaman tahlil yapınca çıktı sonucun? Bende bekliyorum da, ne zaman test yapacağıma karar veremedim.
Bu degere göre cok erken daha dedi kan verdik bekliycez 2saat sonra cıkıyormuş kımseye söylemeyin herşey olabilr dedi moralim bozuldu
Yarin yaptiracam canim. Amin inşallah teşekkür ederim :)kan testi yaptır canım hemen, hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin :)
Sonuç 557.8 çıktı doktor artması güzel 10gün sonra gel yine ultrasonla bakıcam görmeden bişey diyemem ama şimdilik hayırlı olsun dedi sevinebilirmiyim kızlar =(