- 3 Kasım 2012
- 1.548
- 2.129
- Konu Sahibi ayprensesii
Eki Görüntüle 2064623 buda testimmm :)
Oooo gaye net canım hayırlı olsun:))kan verdin mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin gidecem doktora canimOooo gaye net canım hayırlı olsun:))kan verdin mi ?
Bu hamilelik takvimi nasil oluyo beceremedim de :)Oooo gaye net canım hayırlı olsun:))kan verdin mi ?
Bu hamilelik takvimi nasil oluyo beceremedim de :)
Canım benim geç döllenme oldu şuan 5+2 deyim daha doktora gitmedim açıkçası korkuyorum doktora gitmeye bir düşügum var buda düşük olacak diye gitmek istemiyorum kanama felan olmazsa bir hafta on gün içinde gitmeyi düşünüyorum
kac haftaliksin canimben iki haftalıktım adetim bir gün geçmişti kan testinde çıktı, bugünde kesemizi gördük miniğimizin adetiniz geçince bi test yapmanızda fayda var diye düşünüyorum.
hosgeldin sefa getirdin cnmEki Görüntüle 2064623 buda testimmm :)
onlara bakma sen ilk uc bebkten saymiyorlar gebeligi hersey olabilir gozuyle bakiyorlarTeşekkür ederim cnm allah razı olsun biraz üzüldüm dr umutsuz konusunca.rabbim hepimize güzel günleri göstersn
super cnm sevin canim hamisisn bebegin gelecekSonuç 557.8 çıktı doktor artması güzel 10gün sonra gel yine ultrasonla bakıcam görmeden bişey diyemem ama şimdilik hayırlı olsun dedi sevinebilirmiyim kızlar =(
3 gunde katlamis onemli olan katlamsi zatenAdetimin 27 günü kan 156.6 idi 4kasımda
Merhaba bende insallah temmuz annesi olucam biz 1 senedir istiyorduk bazilarina belki uzun bir sure degil ama bize uzun geldi.esimin morfoloji sorunu vardi saglikli spermi 0 cocuj olmasi imkansiz geliyordu ama esim ilac vs kullandi ekimde adetim 1 gun gecince test yaptim silik cizgi cikti cope koydum 5 dakika sonra trkrar baktim kirmizi 2 cizgi tekrar test yaptim inanmadim imkansiz olarak dusundugumden onda da ayni cikti esime gosterdim yok yanlis o test dedi inanamiyoruz kendimizj okadar sartlamisiz ki eczaneden haftalik gosteren test aldi 2+3 haftalik cikti o anki heyecanimi sokumu anlatamam ben yurtdisina evlendim sevincimi aileden kucaklayip paylasicagim kimsem yok bende size yazmak istedim.ogrendikten sonraki surec biraz stresliydi kanamam oldu ama allaha sukur suan durdu burda ilk 3 ay kanama olursa mudahale etmiyorlar dogal akisinda olmaliymis ben kendim trden doktorla gorusup fitil alip kullandm suan hersey iyi bugun doktor kontrolune gittim buyumus dr. ultrosan resmi verdi. insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Şimdi gördüm sonucunu canım. Bnce gayet iyi değerin. İnş artmaya devam eder bidaha gidişinde güzel şeyler duyarsın moralini bozma. Stres üzüntü herşey bebişi de etkiler öyle düşün:))
super cnm sevin canim hamisisn bebegin gelecek
3 gunde katlamis onemli olan katlamsi zaten
saglicakla kucagimiza alacagiz insAllahMerhaba bende insallah temmuz annesi olucam biz 1 senedir istiyorduk bazilarina belki uzun bir sure degil ama bize uzun geldi.esimin morfoloji sorunu vardi saglikli spermi 0 cocuj olmasi imkansiz geliyordu ama esim ilac vs kullandi ekimde adetim 1 gun gecince test yaptim silik cizgi cikti cope koydum 5 dakika sonra trkrar baktim kirmizi 2 cizgi tekrar test yaptim inanmadim imkansiz olarak dusundugumden onda da ayni cikti esime gosterdim yok yanlis o test dedi inanamiyoruz kendimizj okadar sartlamisiz ki eczaneden haftalik gosteren test aldi 2+3 haftalik cikti o anki heyecanimi sokumu anlatamam ben yurtdisina evlendim sevincimi aileden kucaklayip paylasicagim kimsem yok bende size yazmak istedim.ogrendikten sonraki surec biraz stresliydi kanamam oldu ama allaha sukur suan durdu burda ilk 3 ay kanama olursa mudahale etmiyorlar dogal akisinda olmaliymis ben kendim trden doktorla gorusup fitil alip kullandm suan hersey iyi bugun doktor kontrolune gittim buyumus dr. ultrosan resmi verdi. insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Benimde adete 3 gun varken 47 kusur bir sey cikmisti Ins Rabbim tamamina erdirirse bende temmuz annesi olacagimBenim bu şekilde çıktığında 48 di değerim. Adet gunume 3 gün vardı. Hayırlı olsun
Benimde adete 3 gun varken 47 kusur bir sey cikmisti Ins Rabbim tamamina erdirirse bende temmuz annesi olacagim
Bende bugun ogrendim kismetse 2018 temmuz annesi olacagim Allah isteyen herkesr nasio etsin
Kızlar hamile olduğunuzu öğrenmeden yada öğrendikten sonra kasık agriniz oldu mu rahatsız edecek derecede.. ara ara da karın agrisi