- 12 Haziran 2016
- 100
- 127
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.021
Canimm senin adına çok sevindim hayırlı olsun darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına inşallah........Kızlar cıktım karından 2cihazla baktı görünmedi normal dedi alttan baktı gördük çok şükür.gebelik var desi 5bucuk haftalık dedi noraml dvm ediyo dedi. 2mm miş yavrum çok şükür gördük...kalp için 27kasım gel dedi 20kasımda sağlık ocağında yptrmam için testler verdi..birde progestan ilaç verdi alttan kullanmam için zor oldu senin düşük ihtimali yok ama zor oldu önşem alalm dedi yavrumu da drumu da herkezi cok seviyorm :))
Teşekkür ederm cnm hepimiz sırayla yaşayacağız inşallah bu mutluluğuCanimm senin adına çok sevindim hayırlı olsun darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına inşallah........
Evet kuzum beş hafta beş günlük oluyor:)Aminnn inşallah...
Bişay sorucam ultrasonun sağ alt köşede 5w5d yazıyo o 5hafta 5gün mü oluyor normal adetime görw 5+3üm dr 5bucuk dedi ama tam gün demdi
Gebelıgın buyumeyı durdurmasından korkuyorum bi kere basıma geldı deKasık ağrın geçti diye gebeliğin sonlandigini mı düşünüyorsun?
Hayırlı olsun canımBende bugun öğrendim sat aslında 17 sı fakat hep erken oldugum için kan testi yaptırdım 1839 çıktı degerım Rabbim İnş saglikli hayırlı bir sekilde dogmasını nasip etsin hepsinin
Sağol cnmEvet kuzum beş hafta beş günlük oluyor:)
Öyle düşünme bazen bnmde gidiyor kasık ağrısı ama artk azalırbelirtiler gider 9ay boyumca devm etmeyecek sonucta nerdeyse hepimiz 1bucuk aylık oluyoruz..güzel düşün arkadasm güzel olsnGebelıgın buyumeyı durdurmasından korkuyorum bi kere basıma geldı de
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun..bende bursa hangi hastneye gidecksnBende bugun öğrendim sat aslında 17 sı fakat hep erken oldugum için kan testi yaptırdım 1839 çıktı degerım Rabbim İnş saglikli hayırlı bir sekilde dogmasını nasip etsin hepsinin
gözün aydın cnm darısı başımıza Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsinKızlar cıktım karından 2cihazla baktı görünmedi normal dedi alttan baktı gördük çok şükür.gebelik var desi 5bucuk haftalık dedi noraml dvm ediyo dedi. 2mm miş yavrum çok şükür gördük...kalp için 27kasım gel dedi 20kasımda sağlık ocağında yptrmam için testler verdi..birde progestan ilaç verdi alttan kullanmam için zor oldu senin düşük ihtimali yok ama zor oldu önşem alalm dedi yavrumu da drumu da herkezi cok seviyorm :))
Henuz karar vermedim şimdilik hayat hastanesine gıdıcem sonra bakıcam İnş siz hangi doktora gidiyorsunuzSağol cnm
Öyle düşünme bazen bnmde gidiyor kasık ağrısı ama artk azalırbelirtiler gider 9ay boyumca devm etmeyecek sonucta nerdeyse hepimiz 1bucuk aylık oluyoruz..güzel düşün arkadasm güzel olsn
Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun..bende bursa hangi hastneye gidecksn
Aminn teşekkür ederim allah hepimize o günleri nasip etsngözün aydın cnm darısı başımıza Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin
Hayırlı olsun cnm bnm de sat 9ekim bugün zorda olsa alttan gördük çok şükürSelam hanımlar bugün kadın doğumdan doktor randevum vardı . İlk betahcg reglden 1 gün sonra yaptırmışım 79 çıkmıştı . Bugün tekrarladık 1913 çıktı sonucum . Doktoruma sonuçları yarın göstereceğim . Sizce bu değerle kese görünebilir mi ? Son adet tarihim 9 ekim . Fikirleriniz nedir ?
Hmm bn medicabil recep doğanlara gidiyorum bugn iyi ki ona gitmişim dedi kan tahlillerimi sağlık ocağından istedi özelde yaptrımadı allah razı olsun ondanHenuz karar vermedim şimdilik hayat hastanesine gıdıcem sonra bakıcam İnş siz hangi doktora gidiyorsunuz
Ne güzel İnş hep memnun kalırsınız bana uzak bıraz ama yazdım yinedeAminn teşekkür ederim allah hepimize o günleri nasip etsn
Hayırlı olsun cnm bnm de sat 9ekim bugün zorda olsa alttan gördük çok şükür
Hmm bn medicabil recep doğanlara gidiyorum bugn iyi ki ona gitmişim dedi kan tahlillerimi sağlık ocağından istedi özelde yaptrımadı allah razı olsun ondan
Tahmin ettm bnada o taraf uzakNe güzel İnş hep memnun kalırsınız bana uzak bıraz ama yazdım yinede
Teşekkür ederm..aynen öyle içim kıpır kıpır...İstedi ama bunlar farklı tam kan sayımı fln varayprensesii Oh nasıl güzel haber Yerlere göklere sığamaz anneciği bugün . Naşallah . Betahcg istemişmiydş senden . Ben ne olur ne olmaz diye 1 hafta boyunca baktırmadım . Bugünkü değerime göre umarım yarın bende miniğimle ilgili bişeyler öğrenirim
Bence görülebilir artışın gayet güzelSelam hanımlar bugün kadın doğumdan doktor randevum vardı . İlk betahcg reglden 1 gün sonra yaptırmışım 79 çıkmıştı . Bugün tekrarladık 1913 çıktı sonucum . Doktoruma sonuçları yarın göstereceğim . Sizce bu değerle kese görünebilir mi ? Son adet tarihim 9 ekim . Fikirleriniz nedir ?
MaşallahTeşekkür ederm..aynen öyle içim kıpır kıpır...İstedi ama bunlar farklı tam kan sayımı fln var
Teşekkür ederim . Yarın ola hayrola bakalımBence görülebilir artışın gayet güzel
Kızlar cıktım karından 2cihazla baktı görünmedi normal dedi alttan baktı gördük çok şükür.gebelik var desi 5bucuk haftalık dedi noraml dvm ediyo dedi. 2mm miş yavrum çok şükür gördük...kalp için 27kasım gel dedi 20kasımda sağlık ocağında yptrmam için testler verdi..birde progestan ilaç verdi alttan kullanmam için zor oldu senin düşük ihtimali yok ama zor oldu önşem alalm dedi yavrumu da drumu da herkezi cok seviyorm :))