- 12 Kasım 2017
- 167
- 229
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.001
Bebek görüldükten sonra kese boyunun önemi yok arkadaşlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar cıktım karından 2cihazla baktı görünmedi normal dedi alttan baktı gördük çok şükür.gebelik var desi 5bucuk haftalık dedi noraml dvm ediyo dedi. 2mm miş yavrum çok şükür gördük...kalp için 27kasım gel dedi 20kasımda sağlık ocağında yptrmam için testler verdi..birde progestan ilaç verdi alttan kullanmam için zor oldu senin düşük ihtimali yok ama zor oldu önşem alalm dedi yavrumu da drumu da herkezi cok seviyorm :))
2mm miş zar zor gördük :)kese boyu ne kadarmış acaba
Çok sevindim cnm rabbim kalp atışını duymayı da nasip eder inşallah. .kese boyu mu 2mm yoksa bebek boyumu 2 mm cnm2mm miş zar zor gördük :)
Çok teşekkür ederm rabbim herkeze nasip etsin...önce korktm görünmeyince karından 2cihaz kullandı.normal daha cok erken dedi rahatlattı sonra alttan baktı gördü norml dedi sat a göre normal dcm ediyo dedi kg ve tansıyona baktıHaydii gözün aydın :) Çok güzel bir duygu evet. ya ben işte heyecandan sormadım hiç. bebekim ne kadar boyu nedir kese boyu nedir vırt zırt :) cumartesi artık
Teşekkür ederm cnm inşallahÇok sevindim, en çok seni merak ediyordum :) darısı kalp atışına inşallah
Keseyi gösterdi boyunu söylemdi buda bebek dedi 2mm dediÇok sevindim cnm rabbim kalp atışını duymayı da nasip eder inşallah. .kese boyu mu 2mm yoksa bebek boyumu 2 mm cnm
Çok şükür canım benım bızım bebeklerımız aynı devam edıyor :):)')') Allahın hep güzel haberler vermeyı nasıp etsınKızlar cıktım karından 2cihazla baktı görünmedi normal dedi alttan baktı gördük çok şükür.gebelik var desi 5bucuk haftalık dedi noraml dvm ediyo dedi. 2mm miş yavrum çok şükür gördük...kalp için 27kasım gel dedi 20kasımda sağlık ocağında yptrmam için testler verdi..birde progestan ilaç verdi alttan kullanmam için zor oldu senin düşük ihtimali yok ama zor oldu önşem alalm dedi yavrumu da drumu da herkezi cok seviyorm :))
Aminnn inşallah...Çok şükür canım benım bızım bebeklerımız aynı devam edıyor :):)')') Allahın hep güzel haberler vermeyı nasıp etsın
Kızlar cıktım karından 2cihazla baktı görünmedi normal dedi alttan baktı gördük çok şükür.gebelik var desi 5bucuk haftalık dedi noraml dvm ediyo dedi. 2mm miş yavrum çok şükür gördük...kalp için 27kasım gel dedi 20kasımda sağlık ocağında yptrmam için testler verdi..birde progestan ilaç verdi alttan kullanmam için zor oldu senin düşük ihtimali yok ama zor oldu önşem alalm dedi yavrumu da drumu da herkezi cok seviyorm :))
Teşekkür ederim inşallahhadi gözüaydın kuzu darısı kalp atışlarına inşallah
Aminnn inşallah...
Bişay sorucam ultrasonun sağ alt köşede 5w5d yazıyo o 5hafta 5gün mü oluyor normal adetime görw 5+3üm dr 5bucuk dedi ama tam gün demdi
Kasık ağrın geçti diye gebeliğin sonlandigini mı düşünüyorsun?Kızlar benım kasık ağrısı belırtım gıttıı çok korkuyorum
Maşallah canım2mm miş zar zor gördük :)
Öyleymiş cnm ama bn kendimi 2 gün geriden takip edeyim5 week 5 day
5 hafta 5 gun
Belli olmaz cnm bazen fark etmiyor hepsinin geneline bakıyorlarMerhaba arkadaşlar ne güzel bugün doktor randevusu olanlar mutlu dönmüşler ben de bugün kan ve idrar tahlillerimi aldım doktora gösterecektim ki doktor acilen çıkmış elimde bakıyorum ama anlamıyorum 5-6 değerim normal değerler altında inş çok önemli değildir bu durum
Teşekkür edermMaşallah canım
Canım onun altında ya da üstünde gs kaç mm yazyoAminnn inşallah...
Bişay sorucam ultrasonun sağ alt köşede 5w5d yazıyo o 5hafta 5gün mü oluyor normal adetime görw 5+3üm dr 5bucuk dedi ama tam gün demdi
Gs yok crl 0.24cm yazıyo sadeceCanım onun altında ya da üstünde gs kaç mm yazyo
Canım onun altında ya da üstünde gs kaç mm yazyo
Hadi gözün aydin canim :) inşallah kalp atişinida duyarsın :)Kızlar cıktım karından 2cihazla baktı görünmedi normal dedi alttan baktı gördük çok şükür.gebelik var desi 5bucuk haftalık dedi noraml dvm ediyo dedi. 2mm miş yavrum çok şükür gördük...kalp için 27kasım gel dedi 20kasımda sağlık ocağında yptrmam için testler verdi..birde progestan ilaç verdi alttan kullanmam için zor oldu senin düşük ihtimali yok ama zor oldu önşem alalm dedi yavrumu da drumu da herkezi cok seviyorm :))
İnşallah cnmHadi gözün aydin canim :) inşallah kalp atişinida duyarsın :)