2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286

Ben ikisine de canlı baktım, ikisi de şık bence ama urbo2 ye daha çok ısındım. Bir de 10 kilonun altı olması büyük avantaj

Agirlikta fark ediyor urbo tamamen aliminyum 9 kilo geliyor. Solo 11.5 kilo civarı. Mesela internette sola icin 10 kilo diyor ama benim gorustugum gorevli 11.5 dedi. Esim ikisinide kaldirdi urbo daha hafif geldi.
2.5 kg de baya fazlaymis 1 kg filan olsa neyse çünkü fiyat farkı çok fazla internette dediğin gibi 1 kg fark var bende sorun olmaz diye düşünmüştüm işte gidip canlı bakmanın avantajları urbo 2 çok daha avantajlı o zaman

Ben ikisine de canlı baktım, ikisi de şık bence ama urbo2 ye daha çok ısındım. Bir de 10 kilonun altı olması büyük avantaj
Evet bende canlı olarak inceleyip öyle karar verecegim ama bir arabaya bu kadar para verilir mi bilemiyorum bebeği olanlara soruyorum değmez diyorlar hafif kullanışlı bir şey al diyorlar

Bana yaninda bir puset hediye ettiler avionaut kite. Ilave bir aparat alman gerekiyor evet ama o aparat 60 lira. Joker vs yaninda hediye ediyor mesela. Ama ben jokere uyuz oldugum icin e bebekten almayi tercih ettim. Arabada yagmurluk vs var. Ayrica kumasida kendiliginden yagmur geçirmeyen bir ozellikte zaten urbonun. Satici arkadas bunu firma sonradan vemreye basladi sirf musteri yagmurluk yok diye almayabiliyormus. Ama normalde hic kullanmayacaksiniz çünkü kendisi yagmur ve ruzgar gecirmez ozellikte kumasin dedi.

Evet bende canlı olarak inceleyip öyle karar verecegim ama bir arabaya bu kadar para verilir mi bilemiyorum bebeği olanlara soruyorum değmez diyorlar hafif kullanışlı bir şey al diyorlar
Benim kızım bebek arabasına pek binmedi cnm 11 aylık yürüdü yürüyüncede bebek arabasına oturmak istemedi başa bela oldu bebek arabası...
Ben orta halli bir bebek arabası aldım oda almak için aldım çünkü bebişler yürümeye başlayınca pek oturmak istemiyor yada benimki öyleydi.

Eklentiler

• IMG-20170815-WA0004.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 73
Evet canim bunu da duydum bir kaç kişiden çocukları binmek istememis o zaman da o kadar para çöpe gitmiş oluyor aynı şey mama sandalyesi için de geçerli
Bende orta halli ama içime sinen bir şey bulmak istiyorum buna da bakayım teşekkür ederim

Ben liteway plus aldim chicco hem fiyat olarak uygun hem hafif hem de cok kaliteli çıktı arastirabilirsin onu da canim

Canim suhendan benim doktorum gercekten iyi bir doktor ama cok sıra oluyor ayrica tatilde simdi gitsen de bulamazsin

Psikolojik işte bu durum,

Yazdiklarim kişisel dusuncem degil yanlis anlasilmasin meslegim geregi uzman psikolojik danismanim

Piere cardin e normalde bakmam bile ama bu arabaya denk gelirsen bak mutlaka canım yok yok Tek elle kapanma( urbo2gibi) tutma yerinden ileri itilip ters yöndede kullanma, puset dışında oturma yeride yatak moduna geçebiliyor, tutma yerleri deri, herşey tuşla, kemeri sökeyim büyüsün die bişey yok, ayak örtüsü çok hoş tek mevzu piere cardine güvenmek :)) bide kapatırken iki parça kapatmak lazım bu şeklde olmasının bi zorluğu varmı acaba

Eklentiler

• IMG_1730.webp
    13 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Yazdiklarim kişisel dusuncem degil yanlis anlasilmasin meslegim geregi uzman psikolojik danismanim
Hayır cnm yanlış anlamadım tabiki. Sadece söyledim.kendi durumumuzu anlattım. İşin uzmanı karşısında boynum kıldan incedir Ama şu da bir gerçek Bu konularrda ayrı fikirlere sahipsiniz. Adem güneş mesela 2 yaşına kadar anneyle uyumalı diyo. Bizim kreşin psikolooğu istediği kadar yatsın bellli bir yaşt sonra sizi istemeyecek zateen diorr. Sen 6 aydan sonra ayırmalısınız diyosun. Daha adını hatırlamadığım psikologlar enin gibi yada diğerleri gibi düşünüyoor.

selam hanimlar
oglusum eylulde dogdugu icin hep kislik kadife tulumlar almistim.renkleride turuncu sari yesil cogunlukta.
kizim olucak fakat bunlarida giydiririm diye dusundum .3 ay sonramiz nede olsa yaz yeni ciciler alirim kizima :))

bugun abisini cicilerini ayirdim yikadim, utulenmeyi bekliyolar :))

bi kac tane pembe mor kiyafet alirim tamamdir diye dusunuyorum.

bebek arabasi, besik ,puset, mama sandalyesi, kanguru,park yatagi ,yan yatma yastigi (ozellikle kusan bebislerde cok yararli oluyo) kuveti, kovasi buyuk parcalarin hepsi tamam :)

2. cocuklar daha kolay buyuyor sanirim :)

yarin tontisimi goremeye gidicem cok heyecanliyim :)
sonrasinda kendimi e bebege atıp.biberon emzik hastane cikisi almak istiyorum insallah

cokmu acele ediyorumki acaba

ay sonuda eminonune gecip kapi susu hediyeliklerini yapmak icin malzemeler alicam kismetse

isimimizde hazir oglum CAN
kizim CANSIN uyumlu olsun istedik .sizce nasil kizlar

Tabiki sen kendi yasadiklarini anlatabilirsin hic sıkınti yok sizin kresin pedagogunun (ki turkiyede şuan pedagogluk diye bir ünvan veren okul yok bu ayri) egitimini bilemiyorum ama Adem gunes dediginiz kisi maalesef bana gire meslektasim degil çunku dini konulara giriyor psikolojide dine yer yoktur herkesi kapsar.Ama siz kimin soyledigi mantikli geliyorsa uygulayin yeterki okumayi bilen araştiran annelerimiz olsun

Cansin adini cok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…