Kızlar merhaba,
Ben 39 yaşında bir gebeydim hatırlatmama gerekirse. Yaşa bağlı bazı zorluklar bekliyordum ama bugünü size anlatayım siz de benim gibi yapmayın isterim.
Dün gece uykumdan uyandıracak ağrılarım oluyordu. Bebek elini, ayağını bir yere dayıyor ve zorluyor sandım. Ağrılar sabah 8’de şiddetlendi ardından öğlen dayanılmaz hale geldi. Kasığıma, bacağıma, sırtıma vurdu. Doktorum erken doğum riskini değerlendirmek istedi. Ne karından ne vajinal ultrasonda sorun var, ne de NST’de ağrı..
Genel cerrah gördü, apandist gibi değil dendi, göbek deliğimde fıtık varmış ancak.
Radyalog ultrason çekti, orada 3 cmlik bir kistin dönmüş olabileceği üstünde duruldu ama tam net ağrı kaynağı bulunamadı.
Yatış önerildi ama pek de farklı yatacak birşey yoktu.. eve geldik şimdi dinleniyorum. Lütfen olağan bulmadığınız ağrılarda hastaneye gecikmeyin. Herşey hamilelikte olur diye durduruyorum tecrübem olmadığından, bugün acıdan defalarca bayıldım. Çok daha kötü birşey olabilirdi ve ben inatla hastaneye geç gittim. Siz yapmayın.