Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Kızlar hamileyken saçını kestiren var mı ?
Kararlıydım aslında ama annem hurafeleri sıraladı ahajaja yandaş lazım bana
Bana tam tersi annem kestir dedi 🤣 aman ben de kestirdim filan diyor dedim hani boyle boyle hurafe, ay bilemem ben kestirmistim valla diyor jadjdj

güzel model ben transfer döneminde kestirmiştim bacım hazırlık yapınca insan herşeye karşı hazırlık yapma şansını buluyor fdjshfjsdhl
Valla ben de boya kesim hazirlanmistim da kahkulluyum kahkullerim percem oldu artik cok hizli uzuyor🤣dibim uc karis filan olmus azicik tazelenme maksatli yaptiracagim yani is olsun maksat ajdjdjdj

Kızlar ben bugün gittim bebişim 10 haftalık olmuş büyümüş. Artık bir bebek formunda gözüküyor kolları bacakları 🤲🏻🙏🧿
Ama kanama alanı devam ediyor 12*9 mm dedi galiba emin değilim. Küçük dedi ama sordum düşük riski var demek oluyormuş 😞
yatış verdi mi canım? bol bol uzan progestanını kullan ve yat hiç hareket etme elbet küçülür zamanla kanama alanı korkma

Kızlar ben bugün bebişi gördüm kıpır kıpır hareket ediyordu çok tuhaf hissettim 🥲. 23 mayısta gideceğim bir sonraki randevuya. Doktor fetal DNA taraftarı ama bana sadece tek bir şirketin kataloğunu verdi. Buraya daha önce çok kez yazıldı biliyorum ama aklımda tutamadım. Fetal DNA yapan şirketlerin adını yazar mısınız. Bir de ben mersin'de yaşıyorum her şehirde oluyor mu bu şirketler?
Canım hangisini önerdi doktor sana? Ben natera panorama diye bi abd şirketine yaptırdım. Diğer doktorum da eurofins diye Fransız bi şirket önermişti

benimki çok geç ya 24 mayısta :( aylık kontrole geçti.
ben iki haftadan devam edelim dedim ama yeter bu kadar usg artık zararlı biraz rahat bırak dedi.
zararlı deyince içime kurt düştü tamam dedim hemen
Yaaa bana da hiç zararı yok sabaha kadar bakılır artık dedi hangisi doğru bunların ya bunlar aynı kitabı okumuyor mu qjajaja

Kızlar biraz fazla oturunca (arada kalkıp dolanmama rağmen) batma hissi oluyor vajinamdan yukarı karnıma doğru. Bu normal midir?

Kızlar hamileyken saçını kestiren var mı ?
Kararlıydım aslında ama annem hurafeleri sıraladı ahajaja yandaş lazım bana
Ay benimde kuaföre gitmem lazımdı kesim boya falan herkes ayaklandı yok olmaz diye. Bakır kizildi saçlarım kalakaldım artik dipler uzadıkça uzadı boyatilmaz bosver kimyasal ne yaparsan yap dediler onda bile kalakaldım. Saçı da kestirmiyorlar rapunzel olcam artik.haftasonu da kardeşimin düğünü var renkli bi karakter olarak düğünde yerimi alicam artik😏

Simdi saçımı kestirmeyen ekip oğlumu tuzla yikayalim yok bal sürelim sari hırka kirmizi örtü falan dogum da da darliyacak ekip. Neyseki lohusa döneminde hoyt modundaydim hic birini yaptırmadım. 🙃2.de de yaptirmam yahuu

benimki çok geç ya 24 mayısta :( aylık kontrole geçti.
ben iki haftadan devam edelim dedim ama yeter bu kadar usg artık zararlı biraz rahat bırak dedi.
zararlı deyince içime kurt düştü tamam dedim hemen
Yoo hiç de zararlı değil bu doktorlar para mı kazanmak istemiyorlar ben anlamıyorum sanane yani gelirsem gelirim bırak dimi ama 🤣🤣

Yaaa bana da hiç zararı yok sabaha kadar bakılır artık dedi hangisi doğru bunların ya bunlar aynı kitabı okumuyor mu qjajaja
Benimki de istiyorsan gel her gun bakayim da sana yazik teptigin yol aylardir hani ben uzuluyorum diyor ajdjdjdj. Bir de hani kendi mental sagligin icin alisman gerek gibisinden ayda bire cevirmeye calisti amaaaa DUR HOCA hele dedim ajdjjdj

Ay benimde kuaföre gitmem lazımdı kesim boya falan herkes ayaklandı yok olmaz diye. Bakır kizildi saçlarım kalakaldım artik dipler uzadıkça uzadı boyatilmaz bosver kimyasal ne yaparsan yap dediler onda bile kalakaldım. Saçı da kestirmiyorlar rapunzel olcam artik.haftasonu da kardeşimin düğünü var renkli bi karakter olarak düğünde yerimi alicam artik😏

Simdi saçımı kestirmeyen ekip oğlumu tuzla yikayalim yok bal sürelim sari hırka kirmizi örtü falan dogum da da darliyacak ekip. Neyseki lohusa döneminde hoyt modundaydim hic birini yaptırmadım. 🙃2.de de yaptirmam yahuu
Ay bir de dugun diyorsun ben coktan kosmustum kuafore🤣 bak hala vaktin var bacim iyi dusun bi kesim boya yakisir kardesin evleniyormus bir de yani agir topsun dugunde

Back
X