2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Y
İnşallah kuzum sağlıcakla çokta tatlı oluyorlar sağlıcakla büyüsünler mis gibi kokuları yetiyor 😍
Aşı işini naptınız yaptırdınız mı kuzum

Bende bilmiyordum :)) Neyse ki doğum yardımından bari muaf tutmamışlar 😆

Ya bende ilk zamanlar yaranın acısından takamadım sonra da aşırı terleme vardı enfeksiyondan su gibi iç dış değiştiriyordum sonra da erindim 😁 Ama takarım inşallah şimdi terlemelerim azaldı aşırıdan normale döndü daha rahat olur 🙏🏻
Yok kuzum yaptırmadım.bugun aramıs hemsıre gerı donmedım,hıc gonlum razı degıl ya.bıde 14 gun gec vurulmustu hepatit asısını çok huzursuz oldugu ıcın goturememıstık o yuzden bunuda yaptırırsam 14 gun gec yaptırırım.barı bır ay olsun aralarında🥲az once bu aşı işini düşünüyordum keske yaptırmama şansım olsaydı,asla gonlum razı degıl

Canım çok cok geçmiş olsun kuzuya 🙏🏻
Valla ben bu kızı anlamadım emiyor da bazen istemiyor ağlıyor .
Memeye asla düşkün değil ,Resmen zorla veriyorum .5 dakika ancak emiyor ,geçen aylarda kilo alımı buna rağmen iyiydi bu ay kusmalarla azaldı maalesef.İlac iyi gelecek glbi bakalım. İnsallah toparlar .
Bu arada 2.ay aşısını da oldu bakalım nasıl etkileyecek 🥹
Gecmıs olsun canıj ınsallah hıc etkılenmez.bızede yazarsın.gecen ay hepatıtı olmusmuydu bebegın senınde?cocuklarımızı denek yaptılar yıne ya kötü denk geldı

Gecmıs olsun canıj ınsallah hıc etkılenmez.bızede yazarsın.gecen ay hepatıtı olmusmuydu bebegın senınde?cocuklarımızı denek yaptılar yıne ya kötü denk geldı
Teşekkür ederim canım ama sanki huysuzlanmaya başladı.İnsallah kolay atlatır .Gecen ay oldu evet ,bu ay tekrardan yapmadılar onu .

Bizi daha aramadilar ya gün olarak 60-90 gün arasında mi vurulması lazım yoksa 60 a kadar seklinde mi oluyor ? Yani günü gecmiyodur inşallah benim 🥹
Bizede ağrı kesici konusunda vermeyin vücut antikor üretsin dediler 38.5 kadar bekleyin aşının koruyauculuğu artsın dendi kafa karıştırıcı

Bizede ağrı kesici konusunda vermeyin vücut antikor üretsin dediler 38.5 kadar bekleyin aşının koruyauculuğu artsın dendi kafa karıştırıcı
Üfff herkes bir şey diyo saçma sapan işler biz neyi doğru kabul edicez şimdi sanki oyun oynuyorlar...

Teşekkür ederim canım ama sanki huysuzlanmaya başladı.İnsallah kolay atlatır .Gecen ay oldu evet ,bu ay tekrardan yapmadılar onu .
Bizim çocuk doktoru ateş düşürücüye gerek yok dedi ama hemşire de aile hekimi de bulunsun verin yükselirse dediler. Olduğu gün gündüz çok huzursuzdu uyuyamıyordu biz verdik en azından ağrısını alsın diye. Bir de ben özellikle çorapsız tuttum ince giydirdim vücut ısısı düşük kalsın diye. Açık havada durduk falan. Gece şükür güzel uyudu. Ertesi gün de huzursuzdu keyifsizdi. Sadece emmek istiyor mama içmiyordu. Şükür 2. Günün gecesi iştah da yerine geldi

Bizim çocuk doktoru ateş düşürücüye gerek yok dedi ama hemşire de aile hekimi de bulunsun verin yükselirse dediler. Olduğu gün gündüz çok huzursuzdu uyuyamıyordu biz verdik en azından ağrısını alsın diye. Bir de ben özellikle çorapsız tuttum ince giydirdim vücut ısısı düşük kalsın diye. Açık havada durduk falan. Gece şükür güzel uyudu. Ertesi gün de huzursuzdu keyifsizdi. Sadece emmek istiyor mama içmiyordu. Şükür 2. Günün gecesi iştah da yerine geldi
Geçmiş olsun canım size de🌸ben de verdim ama hala huysuz uyuyamıyor maalesef.Bacaklarını çekiyor sürekli 🥹insallah bizim de gecemiz kolay geçer 🙏🏻

Geçmiş olsun canım size de🌸ben de verdim ama hala huysuz uyuyamıyor maalesef.Bacaklarını çekiyor sürekli 🥹insallah bizim de gecemiz kolay geçer 🙏🏻
Geçmiş olsun size de. Bizimkinin şükür gece uykusu düzene girdi onun da etkisi vardı biraz. Her uyandığında da huzursuzdu ama uyudu. Umarım sizinki de uyur da ağrısını sızısını hissetmez

Aynı sorunu ben de yaşıyorum canım hep çok az emen bir bebekti ama kilosu iyiydi ona rağmen .Reflüsü olunca iyice az emmeye başladı kilo alımı yavaşladı maalesef.Uzun emip yağlı kısmı alması lazım.Onun için de her seferinde son emzirdiğin meme ile başla bakalım ,ben öyle yapmıştım.Ya da sağ elinle son sütü alsın az emiyorsa .Bir de emdikten sonra kalan son sütleri sağıp verebilirsin kilo alımı için bir danışman öyle tavsiye etti
Ben hep sağım yapıyorum zaten son 3 gündür içmemeye başladı. Ama kilo problemi yaşıyoruz. 3500 doğdu o kiloyu verdi 2 aylık şuan 4300 olmuş daha herkes bu cocuk cok zayıf diyor. Moralim bozuluyor sütüm mü yaramıyor diye

Aynı sorunu ben de yaşıyorum canım hep çok az emen bir bebekti ama kilosu iyiydi ona rağmen .Reflüsü olunca iyice az emmeye başladı kilo alımı yavaşladı maalesef.Uzun emip yağlı kısmı alması lazım.Onun için de her seferinde son emzirdiğin meme ile başla bakalım ,ben öyle yapmıştım.Ya da sağ elinle son sütü alsın az emiyorsa .Bir de emdikten sonra kalan son sütleri sağıp verebilirsin kilo alımı için bir danışman öyle tavsiye etti
Ben hep sağım yapıyorum zaten son 3 gündür içmemeye başladı. Ama kilo problemi yaşıyoruz. 3500 doğdu o kiloyu verdi 2 aylık şuan 4300 olmuş daha herkes bu cocuk cok zayıf diyor. Moralim bozuluyor sütüm mü yaramıyor diye
Benimki 18 gunde 400 gram alms gayet iyi dediler ama size niye oyle demisler anlayamadm 😏
3500 doğdu sonra zayıfladı 10. Günde doğum kilosuna ulaşması lazımdı ulaşamadı. 2. Ayını tamamladı daha 4300 bana cok az geliyor bacakları kolları incecik

Y

Yok kuzum yaptırmadım.bugun aramıs hemsıre gerı donmedım,hıc gonlum razı degıl ya.bıde 14 gun gec vurulmustu hepatit asısını çok huzursuz oldugu ıcın goturememıstık o yuzden bunuda yaptırırsam 14 gun gec yaptırırım.barı bır ay olsun aralarında🥲az once bu aşı işini düşünüyordum keske yaptırmama şansım olsaydı,asla gonlum razı degıl
Doktora sorduğum da bir şey olmaz dedi ama benimde içim almıyor gereksiz yere de iğneyi yedi 🤦🏻‍♀️ 5 Mayıs ta bizimde kara kara düşünüyorum napcagımı mecbur olcaz 🥹
Nasıl yapmadılar eski aşıdan mı vurdular canım yenisinde karışık değil mi 🤔

warcrew warcrew naptın zeytinyağladın mı bebitoyu bir şey olmaz canım genelde öneriyorlar zeytinyağını döküntülere vs sürmeyin diyorlar asidik oldugu için🌸

Doktora sorduğum da bir şey olmaz dedi ama benimde içim almıyor gereksiz yere de iğneyi yedi 🤦🏻‍♀️ 5 Mayıs ta bizimde kara kara düşünüyorum napcagımı mecbur olcaz 🥹

Nasıl yapmadılar eski aşıdan mı vurdular canım yenisinde karışık değil mi 🤔

warcrew warcrew naptın zeytinyağladın mı bebitoyu bir şey olmaz canım genelde öneriyorlar zeytinyağını döküntülere vs sürmeyin diyorlar asidik oldugu için🌸

Ya zeytinyağı okey var da ben tek henüz duşa sokmadim bebeyi jjdjdnjd kocam bey de 1 de gelecek yine bebiş de uyudu daha yeni anca :( yani uyumuştur inşallah en son öyleydi sjdbjsndd bugün uyumadi hiç öğleden sonra geberdim :( zeytinyağını 5 gibi sürsem 9 gibi duşa soksam olur mu acaba diye google baktım baktım bişi bulamadim vazgectim zaten kocam da 9 da gelecekti 1 e uzatti sjdbjdndjdnd yarın yapariz beraber dedim artık napam

Ya zeytinyağı okey var da ben tek henüz duşa sokmadim bebeyi jjdjdnjd kocam bey de 1 de gelecek yine bebiş de uyudu daha yeni anca :( yani uyumuştur inşallah en son öyleydi sjdbjsndd bugün uyumadi hiç öğleden sonra geberdim :( zeytinyağını 5 gibi sürsem 9 gibi duşa soksam olur mu acaba diye google baktım baktım bişi bulamadim vazgectim zaten kocam da 9 da gelecekti 1 e uzatti sjdbjdndjdnd yarın yapariz beraber dedim artık napam
Bir şey olmaz bence ama bebek huysuzlanabilir rahatsız olabilir kafası kaşınabilir onun dışında bir şey olacağını sanmıyorum olmadı eşinin evde olduğu zaman yapın için rahat etsin bebek içinde o kadar beklemek huysuzluk yapabilir

Canım benim de kızımın kafası uzunca yukarı doğru .Benim bas yapım da öyle ama doktora sordum asla bir problem değil ama değişir dedi .Sürekli yan yatarsa da öyle oluyor .Mutlaka karın üstü vakit geçirmeli ,düz de yatmalı .Ben düz kafa yastığı aldım başını sürekli sola çeviriyor diye .Bu arada benim kızımın da o sivrilik çok azaldı
Tesekkurler canim ben de deneyeyim🥰

KıZlar bebeğimi kilo kontrolüne götürdüm. 16 günde 310 gram almış. Kilo alımı iyi değil. Sütüm cok fazla hem emziriyorum hem biberonla veriyorum. Son günlerde çok az içmeye başladı. Kilo aldırmak için neler yapıyorsunuz
Benim de sütün sağdığımda çok az çıkıyor canım bu aralar mama takviyesine başladım, bir de birkaç gündür o kadar huzursuz ki süt sağmaya bile müsaade etmiyor yarım saat..
Bizi daha aramadilar ya gün olarak 60-90 gün arasında mi vurulması lazım yoksa 60 a kadar seklinde mi oluyor ? Yani günü gecmiyodur inşallah benim 🥹
Aşı kartına yazmışlardı ama bakamadım daha ona da hastane hastalık falan derken 🥹 zaten daha arayan soran da olmadı.. korkuyorum yaa aşı huzursuzluğundan da
Ben bekleyemem o kadar korkarım ateşin yükselmesinden.. veririm ağrısını acısını alsın

Güzel anneler bebişlere mama verirken ne kadar veriyorsunuz? Ortalama bu aylarda 120-130 ml diyo tek öğünde mama için siz ne kadar veriyorsunuz ?

Güzel anneler bebişlere mama verirken ne kadar veriyorsunuz? Ortalama bu aylarda 120-130 ml diyo tek öğünde mama için siz ne kadar veriyorsunuz ?
Canım ben hemde emzırdıgım ıcın 60 cc verıyorum 5 saatte bır falan.gecen sutum azaldıgında 3 saatte bır 60 cc ıctı.fazlasını ıcmıyor alıskanlık yaptı herhalde.sen 120cc yap bakarsın bı içmez zaten mıncırmaya baslıyor doyunca içmiyor,o zaman çekersin bakarsın kac cc ıcmıs ona gore yaparsın.her bebek farklı yer cunku

Back
X