Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Ay bence o riskli surekli bakilmayan fasli gectik kizlar ya cocuklar baya buyudu ajdjdjdjd

Ay benimde kuaföre gitmem lazımdı kesim boya falan herkes ayaklandı yok olmaz diye. Bakır kizildi saçlarım kalakaldım artik dipler uzadıkça uzadı boyatilmaz bosver kimyasal ne yaparsan yap dediler onda bile kalakaldım. Saçı da kestirmiyorlar rapunzel olcam artik.haftasonu da kardeşimin düğünü var renkli bi karakter olarak düğünde yerimi alicam artik😏

Simdi saçımı kestirmeyen ekip oğlumu tuzla yikayalim yok bal sürelim sari hırka kirmizi örtü falan dogum da da darliyacak ekip. Neyseki lohusa döneminde hoyt modundaydim hic birini yaptırmadım. 🙃2.de de yaptirmam yahuu
Ajajajjs yaaa kıyamam senin durum daha vahim görümcenin saçı neydi öyle derler geline🤣🤣
Ben kestirmeye karar verdim ya alperende sorun yaşamadım bu saçla gezemem kullanmadığım bakım yağı kalmadı yok keçe mübarek kabarık bide

Ay bir de dugun diyorsun ben coktan kosmustum kuafore🤣 bak hala vaktin var bacim iyi dusun bi kesim boya yakisir kardesin evleniyormus bir de yani agir topsun dugunde
Ayy simdi de süslenip gelinin önüne geçmiyim 😏 şaka bi yana o da nazarlık olsun artik bu halimde kalip ankaraya gidicem. Elbisesi osu busu zaten perişan oldum :) insan 3 hafta sonra düğünümüz var demez bencee dememeliii

Benimki de istiyorsan gel her gun bakayim da sana yazik teptigin yol aylardir hani ben uzuluyorum diyor ajdjdjdj. Bir de hani kendi mental sagligin icin alisman gerek gibisinden ayda bire cevirmeye calisti amaaaa DUR HOCA hele dedim ajdjjdj
Ahahjas bizimkiler aynı kafadan zaten

Bana da geçen gün doktor 4 gün içinde 2 kere ultrason muayenesi mi olur dedi. Dedim hocam siz çağırdınız ya 😂 Ben ne yaşıyorlar anlamıyorum 😀
Kafa gitmiş onun hayatım🤣

Ayy simdi de süslenip gelinin önüne geçmiyim 😏 şaka bi yana o da nazarlık olsun artik bu halimde kalip ankaraya gidicem. Elbisesi osu busu zaten perişan oldum :) insan 3 hafta sonra düğünümüz var demez bencee dememeliii
Aaaa yildirim dügünü 🤣🤣 ay 3 hafta sonraya nisan bile denmez, dugunu gectim 😣😣 iyi cikip bu halde elbise vs ayarlayabilmissin, bizim iki hafta once bursada bir dugune katilmamiz gerekiyordu normal sartlarda, gebeligimden dolayi kendi kendimi eledim ajdjdjd. İstdan bursaya gitmek zor geldi yani cok komik😅 ama tabi sen simdi mecbursun kardesin evleniyormus ajjddj

Aaaa yildirim dügünü 🤣🤣 ay 3 hafta sonraya nisan bile denmez, dugunu gectim 😣😣 iyi cikip bu halde elbise vs ayarlayabilmissin, bizim iki hafta once bursada bir dugune katilmamiz gerekiyordu normal sartlarda, gebeligimden dolayi kendi kendimi eledim ajdjdjd. İstdan bursaya gitmek zor geldi yani cok komik😅 ama tabi sen simdi mecbursun kardesin evleniyormus ajjddj

Kardesiminde 2 dugun olacakmış biri ankara biri alanya. Ben Adana da oturuyorum. Alanya ya gitmemeyi dusunuyorum :) ama anneme kabul ettiremiyorum. Ben nasıl gideyim yahu sehir sehir bulantidan bi hal baygın geziom zaten. Bana mi sordular yahu :) zaten nikah yapmıştık beraber oturuyorsunuz bu neyin coşkusu anlamiyorumki :)))

Kardesiminde 2 dugun olacakmış biri ankara biri alanya. Ben Adana da oturuyorum. Alanya ya gitmemeyi dusunuyorum :) ama anneme kabul ettiremiyorum. Ben nasıl gideyim yahu sehir sehir bulantidan bi hal baygın geziom zaten. Bana mi sordular yahu :) zaten nikah yapmıştık beraber oturuyorsunuz bu neyin coşkusu anlamiyorumki :)))
Alanya daha yakin degil mi sana ona git bence 😬 ya benim de hala bulantim var bitemedi illet seni cok iyi anliyorum her sey zul geliyor

Alanya daha yakin degil mi sana ona git bence 😬 ya benim de hala bulantim var bitemedi illet seni cok iyi anliyorum her sey zul geliyor
Alanya nin yolu cok fena :) araçla gitmek zor uçakla gitsem uçaktan sonra 2bucuk saat yine yol. Ankara yine duz yol gider geliriz ne yapayım:)

Kızlar kontrolden çıktım. 🌸 Bugün ikili tarama yapacaktı doktor ama 3 gün küçük çıktı bebiş. O yüzden haftaya gel dedi. Haftaya çarşamba tekrar gitcem. 🙃 Demir ilacı yazdı. Birde mide bulantısı için bir hap yazdı.
Canım kaç haftalık oldu bugün senin

Back
X