Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bizimki bizden para istiyo :KK53:
Bizimkilerde bağ evini yaptırasıları tuttu 10 yıldan sonra o da benim doğum yapacağım zamana denk geldi eşim en büyük erkek ondan istendi 😒 Yani bunların bebeği olacak hastane bebek esyaları dünya kadar masrafı olur diye insan hiç mi düşünmez 😕 Neyse ya sabırrr

Birebir şuan aynı ruh halindeyiz ve aynı şeyleri yasiyoruz desem? Gözyaşım hemen gözümün ucunda bekliyor sanki. Şuan bunu yazarken bile gözümden yaşlar süzülüyor sen düşün ruh halimi. Kızıma bakıyorum ağlayasım geliyor, eşim bir şey söylüyor ağlayasım geliyor, karnımdakine üzülüyorum sürekli ağlıyorum üzülüyorum strese giriyor diye hadi bir daha ağlayasım geliyor... Ağlamaktan göz kapaklarım balon gibi olmuş sen düşün. Psikolojik olarak çok zor bir dönemdeyim. Belki de çoğumuz öyleyiz. Rabbim gönlümüze ferahlık versin bir an once bu ruh halinden kurtarsın bizi inşallah ne diyeyim.

Aynen canım çok fazla şeyle boğuşuyorum, bazılarımız da gerçekten zorlu geçiriyor umarım bebeklerimiz iyidir en kısa sürede bizler de iyi hissederiz 💜

Aynen canım çok fazla şeyle boğuşuyorum, bazılarımız da gerçekten zorlu geçiriyor umarım bebeklerimiz iyidir en kısa sürede bizler de iyi hissederiz 💜
Amin kuzum benim inşallah ❤️ 🤲 aynen bende öyle iç dünyamda çok fazla sorunum var, buraya fazla yansıtmasam da. Bebek iyi mi değil mi stresi başka bir yandan.. inşallah iyilerdir yavrularimiz ve güzelce alırız kucağımıza. Cuma günü gelmek bilmedi resmen bu sefer bana. Bir gelse de kızımdan güzel haberler alsam moral olurdu. İnşallah alırım da. Hepimiz alırız inşallah ❤️ 🤲

Bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim çok şükür canım 🥰Bende toplam 5.5 kg aldım doğuma kadar 10 kilo ile bitirmek istiyorum gebeliğimi ama nasip 🫠Ve bu benim 2.gebeliğim, kesinlikle 28.haftadan sonra çok hızlı kilo alınıyor tecrübe ile sabit🙈o yüzden hepimizin dikkat etmesi lazım bence kızlar
Çok şükür o iyi olsunda sağlıklı olsunda gerisini halledeceğiz😃 evet alınıyor valla dikkat ettiğim halde alınıyor hemde neyse sağlık olsun berekettir verilir 😅😅 çok güzel maşallah 5.5 kilo harika ne yiyip ne içiyorsun da böyle az aldın😃

Ben bunları şikayet ede ede işinden edicem bu gidişle, dün pisliğini şikayet ettim bugün de bununla ugrasicam kesin 😂😂

Bu hemşire geçici gelmiş öbürü izindeymis o yüzden sadece cagirilmadim tetanozda bile zorla kendim geldim iki kere dedim oda cıkladi zaten

Böyle bir yere mecbur değilsin yaa 3 ayı doldurduysan bu ASM de hemen değişiklik yapabilirsin başka yakın yere. Hatta şartlar buysa uzak yere de giderdim ben. Bahsettiğin kapıya yaptıkları idrar kokusu burnuma geldi resmen. Pisler :sinirli:

Bunu eşime atsam çok üzülür 😂 ailesi bırak ağır maddi birseyi bı takım almisliklari yok yani 😂 benimkiler alır doldurur getirir adam mahçup oluyor zaten kahrolur 😂😂
Valla ben attım 😂😂 zaten bekliyorum bakalım güzel bir şey onlardan 😂😂😂 kocamda bana sorup duruyor ne istiyorsun doğum hediyesi diye dedim gönlünden ne koparsa 😂

Amin kuzum benim inşallah ❤️ 🤲 aynen bende öyle iç dünyamda çok fazla sorunum var, buraya fazla yansıtmasam da. Bebek iyi mi değil mi stresi başka bir yandan.. inşallah iyilerdir yavrularimiz ve güzelce alırız kucağımıza. Cuma günü gelmek bilmedi resmen bu sefer bana. Bir gelse de kızımdan güzel haberler alsam moral olurdu. İnşallah alırım da. Hepimiz alırız inşallah ❤️ 🤲
Bizim kontrol de Cuma 🥰

Böyle bir yere mecbur değilsin yaa 3 ayı doldurduysan bu ASM de hemen değişiklik yapabilirsin başka yakın yere. Hatta şartlar buysa uzak yere de giderdim ben. Bahsettiğin kapıya yaptıkları idrar kokusu burnuma geldi resmen. Pisler :sinirli:
Dün basvurdum bakalım inşallah bı an önce belli olur 🤦🏻‍♀️

Merhaba herkese benim doktorum omega 3 takviyemi değiştirdi Zinzino diye bi marka önerdi aranızda kullanan var mı çocuk doğduktan sonrada devam et dedi. Kullananlardan yorum bekliyorum

Kızlar şimdiii enfeksiyonlu arkadaşlara bı sorum.var, Çarşamba verdim idrar lökosit 1di dün verdim 3+ olmuş ilaç verdi bu kadar hızlı gelişen bı durum mu yoksa saglik ocağının klasik bekleyen tahlil sorunu mu anlamadım
Kuzum o +1 ya da +3 yazan kısım strip kısmı. Bi de onun mikroskopi kısmı olacak. Önemli olan orada lökositin karşısında kaç yazdığı. Bi bakıp söylesene

Kuzum o +1 ya da +3 yazan kısım strip kısmı. Bi de onun mikroskopi kısmı olacak. Önemli olan orada lökositin karşısında kaç yazdığı. Bi bakıp söylesene
Bu kadar var başka birşey yok kii 🤔

Eklentiler

• 1000025892.webp
    1000025892.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 36
Muayeneden çıktım. 1630 gr olmuş. :anneadayı: Açlık tokluk şekerini beğendi. Küçük tansiyon bazen 9a kadar çıktığı için tekrar tahliller istedi. Şimdi kan verme sırası bekliyorum.

Vajinanın hemen üstünde, sezaryen yerinde bası hissediyorum. Ağrı acı değil. Basınç. Bu sebeple yürümekten biraz çekiniyorum dedim. Rahim ağzı uzunluğu iyi. Aksi söylemedikçe yürümeye devam et. Basınç rahatsızlık hissedince otur su iç. Yürümeyi bırakma dedi.

Bebek makat gelişti en son. Şimdi baktı baş asagı dönmüş. Başını biraz leğen kemiğine yaslamış. Yüzü de yara yerine dönük. Basıncı o yüzden hissediyorsun dedi.

PenceredekiKiz PenceredekiKiz Boğmaca içeren tetanoz aşısını sordum. Mutlaka ol dedi.
Ay maşallah maşallah ya çok sevindim kocaman olmuş 😍😍😍😍

Tamam o zaman yaptıralım madem...

Ay biraz gireyim herkesler ne yapıyor okuyayım dedim

Ben de bu ara sürekli ağlıyorum bağırıp çağırıyorum iyice kendimi kaybettim engel olamıyorum da. Bebeği üzüyorum böyle diyorum o zaman vicdan azabıyla daha çok ağlıyorum saçma sapan bir ruh hali yav..

Birebir şuan aynı ruh halindeyiz ve aynı şeyleri yasiyoruz desem? Gözyaşım hemen gözümün ucunda bekliyor sanki. Şuan bunu yazarken bile gözümden yaşlar süzülüyor sen düşün ruh halimi. Kızıma bakıyorum ağlayasım geliyor, eşim bir şey söylüyor ağlayasım geliyor, karnımdakine üzülüyorum sürekli ağlıyorum üzülüyorum strese giriyor diye hadi bir daha ağlayasım geliyor... Ağlamaktan göz kapaklarım balon gibi olmuş sen düşün. Psikolojik olarak çok zor bir dönemdeyim. Belki de çoğumuz öyleyiz. Rabbim gönlümüze ferahlık versin bir an once bu ruh halinden kurtarsın bizi inşallah ne diyeyim..
Bu gerçekten aynı ben. Sabır diye bir şey kalmadı, sürekli sinirli ve üzgünüm. Sonra da vicdan yapıp duruyorum niye ona bağırdım küçücük çocuk ne bilecek diye. Geçen gün altına 💩sını yaptı ilk defa tepki vermemeye çalıştım ama kirli yerlere elini sürüp ağzına götürünce biraz bağırdım😢. Neyse sonra konuştuk sakinledik falan. Kendime de çok yüklenmek istemiyorum ama elimde olmuyor. Biraz araştırdım yaşı gereği oyuna dalıp böyle kazalar normalmiş, bir de yeni kardeş haberi aldıysa böyle şeyler yapabilir diyor chatGPT😅

Ayy bende ilk gebeliğimde prenses gibiydim :D , Bunda bilmediğim bir sürü rahatsızlıklar çıktı , olsun buna şükür :) lohusalıkta keyfini sürerim diyorum <3
Olsun bebeğin sağlıkla doğsun da canım sonrası toparlarsın inşallah 🙏🏻
Benim iki hamileliğimde çok güzel geçti geçiyor hatta iş yerindeki bazı arkadaşlar amazon kadını gibisin kendi kendine bile doğurursun diyorlar tabi ilki sezeryan olmasaydı 🙈
Ama çocuktan dolayı o uyumadan 5 dk oturup dinlenemiyorum resmen🥲

Seni o kadar iyi anlıyorum ki kuzucum. Bak şimdi arkadaşım şu an 34. Haftasında. 32. Hafta kontrolde bebek 2-3 hafta geriden geliyordu. Gebelik tansiyonu vardı. Beslenemiyor diye doktor dedi ki 35 de alalım artık. İnanılmaz yıkıldı morali bozuldu. Bugün gitmişler ve bebek büyümüş doktor 38 e kadar bekleyelim demiş 🥰 benimkinin de karın çevresi bir hafta geriye düştü normalde hep bir hafta önden gidiyordu. Kendim de 2 kilo verince korktum besleyemiyor muyum diye. Ama olabiliyor demek ki. Bu konuda içini ferah tut sen çok iyi ve yeterli bir anne olacaksın hiç merak etme.

Psikoloji konusunda ben de bu aralar deli divaneyim. Kayınvalidemle sıkıntı yaşamıştım sonrasında eşimle sıkıntılar oldu. O sırada eşim görev gereği şehir dışına çıkmak zorunda kaldı ve ben o arada çok yalnız kalınca evde kendi kendime iyice psikolojik olarak çöktüm. Zaten psikolojisi çok da iyi biri sayılmam ama hamilelikte mükemmel ilerliyordum 🤣 şimdi eşim çok iyi kayınvalidem çok iyi ama bu sefer de doktorum plesentadan dolayı olumlu konuşmadı ve ona canımı sıktım. Dün gece uyuyamadım döndüm durdum plesentası aşağıda olanların konularını okudum moralimi bozdum ve gece dedim ki yarın başka birisi olacağım. Yeni hayatımın ilk günü 🤣🤣 plesentam aşağıdaysa da çıkar, çıkmazsa da bebeğim sağlıklı. Benim şu an yapabileceğim tek şey iyi beslenmek , kendimi yormamak. Elimden geleni yapıp rabbime bırakıyorum gerisini. Bu bebişin bizden önce zaten bi sahibi var. Gönlüm rahat. Sürekli youtube dan hamile nefes egzersizleri ve meditasyonları açıyorum. Çok iyi geliyor. Bir de Yusuf suresi ve Meryem suresi açıp yüksek sesle dinliyorum o da ruhumu ferahlatıyor tavsiye ederim🌺
Psikoloji her şeydir🌸 ve sen bunu fark edip kendini ona göre yönlendirmişsin canım yoksa hamilelikte karamsarlık dipsiz bir kuyu gibi insan bir düşündü mü aklına peş peşe bir sürü düşünce geliyor 🥲

Çok şükür o iyi olsunda sağlıklı olsunda gerisini halledeceğiz😃 evet alınıyor valla dikkat ettiğim halde alınıyor hemde neyse sağlık olsun berekettir verilir 😅😅 çok güzel maşallah 5.5 kilo harika ne yiyip ne içiyorsun da böyle az aldın😃
Biraz yapısal sanırım canım oğlumda da 11 kg almıştım🫠
Ama bu ara yemeğe karşı sıfır istek bolca tatlı yiyesim var hatta oğlumda hep sağlıklı beslendim bunda hiç dikkat etmiyorum desem yeri.
Bir de hareket çok bende ya işten 17 gibi çıkıyorum e işteki mesai bitiyor bu sefer evdeki başlıyor ufaklık küçük 1.5 yaşında onunla uğraşıyorum gece uykularımız hala düzenli değil tam dinlenemiyorum günlük max 4-5 saat ancak uyuyorum haliyle yediğim her şeyi yakıyorum sanırım🥲

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu için, piyeloseptyl 100mg ve urocare şase kullanan var mii aile hekimi yazdı bugün kadın d. doktoruna mi gitsem tekrar sonuç için emin olamadim, ben bunlari kullansam mi kullanmasam mi

Back
X