• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Kızlar kayınvalideme geldim. Akraba gelmişti.Oğlum memede biraz huysuzlandı hemen diyor sütün mü yetmiyor acaba😄Ya diyelim yetmedi sen mi emzireceksin.Huzursuzluğunun sebebi kaka yapmaya çalışmasıydı yaptı ve rahatladı 😄 Kötü niyetli değil ama böyle sohbetlerden rahatsız oluyorum

Kızlar kayınvalideme geldim. Akraba gelmişti.Oğlum memede biraz huysuzlandı hemen diyor sütün mü yetmiyor acaba😄Ya diyelim yetmedi sen mi emzireceksin.Huzursuzluğunun sebebi kaka yapmaya çalışmasıydı yaptı ve rahatladı 😄 Kötü niyetli değil ama böyle sohbetlerden rahatsız oluyorum
Bende şeyden nefret ediyorum acaba bı yeri mi ağrıyor demelerinden.

Guldur guldurde naime yenge var. Aynen o skecteki kadinlardan. Sanki iyi bise soyluyo gibi ama zevzek zevzek konusuyo. Sutun mu yetmio acaba diyecegine "karni ac olabilir mi?" Diye sorsan ölürsün sanki!

Bende şeyden nefret ediyorum acaba bı yeri mi ağrıyor demelerinden.
Evet o da var bir rahat verin😂😂
Guldur guldurde naime yenge var. Aynen o skecteki kadinlardan. Sanki iyi bise soyluyo gibi ama zevzek zevzek konusuyo. Sutun mu yetmio acaba diyecegine "karni ac olabilir mi?" Diye sorsan ölürsün sanki!
Aynen öyle.Bir de memeye tam aldım anlık ıkınma hareketleri yaptı.Daha ne anladı süt geldi mi gelmedi mi.Yetersizlik hissettiriyor

Hayırdır inşallah?

Buradayız uykusuz uykusuz 😂

Termosumu aldım dışarı çıktım 😅bebe arabada uyuyor şuan keyfime dicek yok😅

Bel ağrım uykusuz gözlerimle ben de buradayım 😂
Kizlar kimse yazmamış ondan dedim.burasi kaynardi yoksa. Hatta kaç saattir yine kimse yok bak..bizde uyandık emziriom meme saati.🫣

Kizlar kimse yazmamış ondan dedim.burasi kaynardi yoksa. Hatta kaç saattir yine kimse yok bak..bizde uyandık emziriom meme saati.🫣
Bu atak mı neyse gerçekten kamyon gibi geçti üzerimden. Memelerim pörsüdü. Saat başı kalkıp emmek istemek ne allah aşkına. Bi yerden sonra bıraktım zaten uyanacak diye uyumadım. Dizi falan açtım oturdum. Diğer türlü insanın psikolojisi bozuluyo tam dalarken vızık vızık ıhhh ıhhh sesler😂 uykusuzluktan gözlerime kum serpiyolar sanki öyle bir batma Geçsin şu ataaak

Back
X