Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    43
Kızlar hamileyken saçını kestiren var mı ?
Kararlıydım aslında ama annem hurafeleri sıraladı ahajaja yandaş lazım bana
Ben keremde kestirdim ayol nedrn kestirmiyim bunda da azck aldırcam kırıklardan 🤣 banada dedilerde saç benm bebe benim inanmıyorm öle şelere

Ben keremde kestirdim ayol nedrn kestirmiyim bunda da azck aldırcam kırıklardan 🤣 banada dedilerde saç benm bebe benim inanmıyorm öle şelere
Kız ben de alperende kestirdim ama 33 haftalık falandım işte dün eşim bile dedi saçların batıyor diye ahaja o kadar ki keçe olmuş yaa

Eklentiler

• 1000068196.webp
    1000068196.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 29
Aman bosver ağrımasn bi yerimizde gitmeyelm gerçi benm ağrımayıncada koştm gittim ahahsjdjdjd 🤣 nie ağrımıyor die bu seferde
Benim şimdi rahmim geriliyor kasıklarım falan ama normalmiş yani öyle dediler bende inandım inşallah normaldir 🤣

Kız ben de alperende kestirdim ama 33 haftalık falandım işte dün eşim bile dedi saçların batıyor diye ahaja o kadar ki keçe olmuş yaa
Bilimsel açıklaması olmayan hiçbirşeyde ben yokum hznsjdjd COCUMU TUZLUCAKLARDI şok olmustjm lohusayım ve cocugum tuzlancak??? Nie ya 🤣🤣

Bilimsel açıklaması olmayan hiçbirşeyde ben yokum hznsjdjd COCUMU TUZLUCAKLARDI şok olmustjm lohusayım ve cocugum tuzlancak??? Nie ya 🤣🤣
Kokmasın diye mi abajajs üf tuzlamak nedir ya 🤣

Kokmasın diye mi abajajs üf tuzlamak nedir ya 🤣
Evet ya neden abi nednnnn kokmuyo benm cocm mis gibi shsndndnd 🤣 40 gün mezarkmız açıkmış lohusa evden cıkamazmıs neler duydum. Hiçbiriinide yapmadm , zaten biri bana bişeyi yapma derse yaparım, büyük gıcık olueum🤣

Geldim canikom geldim, bugun dinlenicem biraz bir kac gundur cok ayak ayaktim vucudum sinyal veriyor beni kanepem paklar🤣 gunluk islerimi anca toparladim ya bir evin isi hic mi bitmez, ustelik daha bebek yok cocuk yok 🥲
Asko kusko yorma kendini bebeksiz evin güzel günleri sen bide bebekli evi gör hiç bitmiyor hiç saldım ben mesela 🤣🤣
Hahsjsjdlfky NE ALAKA XANM BEN ÖYLE BİRİ MİYİM :hahsjdjrj 🤣🤣 ya belirtilerm bitince herkese telkinler veren ben bi panik ol bi panik ol koştm gittim ahsjdjdjd içm rahatşadı smdi cts bitek cinsiyet için heyecanlym 🤩🤩🤩🤩 buraya haberi vermek için sabırsıLanıyom
Ahahahah ecossss yarın 10.30 da bak unutmayın dalililimmm valaaaa😂 cinsiyetle geliyorum yarın
Cinsiyet tahmini olan var mıııı ey cemaat:))
Eki Görüntüle 3584708
Pozisyon kıza benziyor canım çıkıntı yukarı değil düz duruyor bence kız sağlıkla gelsin kaç haftalık şuan
Cok sanslisin miden hic bulandi 🥹🥹 helal olsun valla kiz ahsjjdjd
Benim ilk ikisinde bulanmadı bunda açken bulanıyor tokken şişkinlik yapıyor bulanıyor bu nedir yahu
Alışverişim yarım kaldı kız ahajsj kız mı erkek mi ne bu bebe🤣
Ahhhh bebisimmm eceeaap eceeaap gibi ol ve bekleme git başka doktora 😂
Kızlar hamileyken saçını kestiren var mı ?
Kararlıydım aslında ama annem hurafeleri sıraladı ahajaja yandaş lazım bana
Kusummm benim saçlar baya uzadı uçları da sarı olduğu için kestireceğim yaza bir sürü düğün var boyatmak da istiyorum da ona yaza karar vereceğim

Asko kusko yorma kendini bebeksiz evin güzel günleri sen bide bebekli evi gör hiç bitmiyor hiç saldım ben mesela 🤣🤣

Ahahahah ecossss yarın 10.30 da bak unutmayın dalililimmm valaaaa😂 cinsiyetle geliyorum yarın

Pozisyon kıza benziyor canım çıkıntı yukarı değil düz duruyor bence kız sağlıkla gelsin kaç haftalık şuan

Benim ilk ikisinde bulanmadı bunda açken bulanıyor tokken şişkinlik yapıyor bulanıyor bu nedir yahu

Kusummm benim saçlar baya uzadı uçları da sarı olduğu için kestireceğim yaza bir sürü düğün var boyatmak da istiyorum da ona yaza karar vereceğim
Benim de sarı uçları lanet kötü duruyor

Orda sata göre 11+5 ultrasona göre 12+3 çıkmıştı

Aaaaaaa bi yazma sen bak nası darlıyorm shsmdndndjdmf 🤣🤩🤩

İkilinin kan testleri çıkmış chatgpt ye yorumlattım. Hafif yüksek risk ama korkma ense kalınlığı iyi diyor :)) Bişey olmaz nice hatunlar var riskli çıkıp da sağlıklı doğuran diyor :)

Eneeeee benim çocuğumun tuzladılar ya giiiii 😂😂kokmuyooo🤪🤪
Benim de sarı uçları lanet kötü duruyor
Kece gibi dimi sarıyı seviyorum da işte böyle kötü huyları var
Orda sata göre 11+5 ultrasona göre 12+3 çıkmıştı
Yaaaa aslında bi tahminde bulunurdu canım bisey demedi mi
Aaaaaaa bi yazma sen bak nası darlıyorm shsmdndndjdmf 🤣🤩🤩
Hahahahha özellikle senin yazmanı beklicem 🤣🤣

Eneeeee benim çocuğumun tuzladılar ya giiiii 😂😂kokmuyooo🤪🤪

Kece gibi dimi sarıyı seviyorum da işte böyle kötü huyları var

Yaaaa aslında bi tahminde bulunurdu canım bisey demedi mi

Hahahahha özellikle senin yazmanı beklicem 🤣🤣
Erkek olsa belli ederdi ama şimdi kız demek için de çok erken dedi sadece:)

Merhaba kızlar, nasıl olsun koskoca bir boşluk içimde, hala inanamıyorum sanki evinde gibi babam, evine gidince hastanede gibi, hep görmediğim bir yerde hala var gibi. Yaktı gitti bizi ama tek tesellim artık o rahatladı, gece rüyamda gördüm iyiyim ben dedi🥹 neyse sizlerinde üzmek istemiyorum, bebekle ilgili durumum iyi, şükürler olsun yavrum 10 gündür kendi kendine takılıyor dogru düzgün ne yemek ne içmek ne uyumak, yorgunluk ve ağlamaya çok iyi maşallah. Fetal dna verdim 1 hafta oldu neredeyse sonuç çıkar. Dr erkek gibi gördü, yarın yine randevum var gel detaylı bakalım ense kalınlıgı burun kemiği falan dedi. Oraya gideceğim, bebeği görünce daha iyi oluyorum.
Gittin mi kontrole canim

Kızlar ben bugün gittim bebişim 10 haftalık olmuş büyümüş. Artık bir bebek formunda gözüküyor kolları bacakları 🤲🏻🙏🧿
Ama kanama alanı devam ediyor 12*9 mm dedi galiba emin değilim. Küçük dedi ama sordum düşük riski var demek oluyormuş 😞

Back
X