- 25 Temmuz 2022
- 1.554
- 3.104
- 63
Ben keremde kestirdim ayol nedrn kestirmiyim bunda da azck aldırcam kırıklardanKızlar hamileyken saçını kestiren var mı ?
Kararlıydım aslında ama annem hurafeleri sıraladı ahajaja yandaş lazım bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben keremde kestirdim ayol nedrn kestirmiyim bunda da azck aldırcam kırıklardanKızlar hamileyken saçını kestiren var mı ?
ben de kestirmeyeceğim maalesef bende o hurafeye inanıyorumKızlar hamileyken saçını kestiren var mı ?
Kız ben de alperende kestirdim ama 33 haftalık falandım işte dün eşim bile dedi saçların batıyor diye ahaja o kadar ki keçe olmuş yaaBen keremde kestirdim ayol nedrn kestirmiyim bunda da azck aldırcam kırıklardanbanada dedilerde saç benm bebe benim inanmıyorm öle şelere
Aman bosver ağrımasn bi yerimizde gitmeyelm gerçi benm ağrımayıncada koştm gittim ahahsjdjdjdAz kaldı bakalım ilk defa randevu günümü bekliyorum kııııız gelişme var bende ababab normalde kıçım ağrıdı başım ağrıdı der giderdim
Ay ben oğlumda kestirdim ya hemde kısacıkben de kestirmeyeceğim maalesef bende o hurafeye inanıyorum![]()
Benim şimdi rahmim geriliyor kasıklarım falan ama normalmiş yani öyle dediler bende inandım inşallah normaldirAman bosver ağrımasn bi yerimizde gitmeyelm gerçi benm ağrımayıncada koştm gittim ahahsjdjdjdnie ağrımıyor die bu seferde
Bilimsel açıklaması olmayan hiçbirşeyde ben yokum hznsjdjd COCUMU TUZLUCAKLARDI şok olmustjm lohusayım ve cocugum tuzlancak??? Nie yaKız ben de alperende kestirdim ama 33 haftalık falandım işte dün eşim bile dedi saçların batıyor diye ahaja o kadar ki keçe olmuş yaa
Kokmasın diye mi abajajs üf tuzlamak nedir yaBilimsel açıklaması olmayan hiçbirşeyde ben yokum hznsjdjd COCUMU TUZLUCAKLARDI şok olmustjm lohusayım ve cocugum tuzlancak??? Nie ya![]()
Evet ya neden abi nednnnn kokmuyo benm cocm mis gibi shsndndndKokmasın diye mi abajajs üf tuzlamak nedir ya![]()
Asko kusko yorma kendini bebeksiz evin güzel günleri sen bide bebekli evi gör hiç bitmiyor hiç saldım ben meselaGeldim canikom geldim, bugun dinlenicem biraz bir kac gundur cok ayak ayaktim vucudum sinyal veriyor beni kanepem paklargunluk islerimi anca toparladim ya bir evin isi hic mi bitmez, ustelik daha bebek yok cocuk yok
![]()
Ahahahah ecossss yarın 10.30 da bak unutmayın dalililimmm valaaaaHahsjsjdlfky NE ALAKA XANM BEN ÖYLE BİRİ MİYİM :hahsjdjrjya belirtilerm bitince herkese telkinler veren ben bi panik ol bi panik ol koştm gittim ahsjdjdjd içm rahatşadı smdi cts bitek cinsiyet için heyecanlym
buraya haberi vermek için sabırsıLanıyom
Pozisyon kıza benziyor canım çıkıntı yukarı değil düz duruyor bence kız sağlıkla gelsin kaç haftalık şuanCinsiyet tahmini olan var mıııı ey cemaat:))
Eki Görüntüle 3584708
Benim ilk ikisinde bulanmadı bunda açken bulanıyor tokken şişkinlik yapıyor bulanıyor bu nedir yahuCok sanslisin miden hic bulandihelal olsun valla kiz ahsjjdjd
Ahhhh bebisimmmAlışverişim yarım kaldı kız ahajsj kız mı erkek mi ne bu bebe![]()
Kusummm benim saçlar baya uzadı uçları da sarı olduğu için kestireceğim yaza bir sürü düğün var boyatmak da istiyorum da ona yaza karar vereceğimKızlar hamileyken saçını kestiren var mı ?
Benim de sarı uçları lanet kötü duruyorAsko kusko yorma kendini bebeksiz evin güzel günleri sen bide bebekli evi gör hiç bitmiyor hiç saldım ben mesela
Ahahahah ecossss yarın 10.30 da bak unutmayın dalililimmm valaaaacinsiyetle geliyorum yarın
Pozisyon kıza benziyor canım çıkıntı yukarı değil düz duruyor bence kız sağlıkla gelsin kaç haftalık şuan
Benim ilk ikisinde bulanmadı bunda açken bulanıyor tokken şişkinlik yapıyor bulanıyor bu nedir yahu
Ahhhh bebisimmmeceeaap gibi ol ve bekleme git başka doktora
Kusummm benim saçlar baya uzadı uçları da sarı olduğu için kestireceğim yaza bir sürü düğün var boyatmak da istiyorum da ona yaza karar vereceğim
Orda sata göre 11+5 ultrasona göre 12+3 çıkmıştıAsko kusko yorma kendini bebeksiz evin güzel günleri sen bide bebekli evi gör hiç bitmiyor hiç saldım ben mesela
Ahahahah ecossss yarın 10.30 da bak unutmayın dalililimmm valaaaacinsiyetle geliyorum yarın
Pozisyon kıza benziyor canım çıkıntı yukarı değil düz duruyor bence kız sağlıkla gelsin kaç haftalık şuan
Benim ilk ikisinde bulanmadı bunda açken bulanıyor tokken şişkinlik yapıyor bulanıyor bu nedir yahu
Kusummm benim saçlar baya uzadı uçları da sarı olduğu için kestireceğim yaza bir sürü düğün var boyatmak da istiyorum da ona yaza karar vereceğim
Aaaaaaa bi yazma sen bak nası darlıyorm shsmdndndjdmfAsko kusko yorma kendini bebeksiz evin güzel günleri sen bide bebekli evi gör hiç bitmiyor hiç saldım ben mesela
Eneeeee benim çocuğumun tuzladılar ya giiiiiBilimsel açıklaması olmayan hiçbirşeyde ben yokum hznsjdjd COCUMU TUZLUCAKLARDI şok olmustjm lohusayım ve cocugum tuzlancak??? Nie ya![]()
Kece gibi dimi sarıyı seviyorum da işte böyle kötü huyları varBenim de sarı uçları lanet kötü duruyor
Yaaaa aslında bi tahminde bulunurdu canım bisey demedi miOrda sata göre 11+5 ultrasona göre 12+3 çıkmıştı
Hahahahha özellikle senin yazmanı beklicemAaaaaaa bi yazma sen bak nası darlıyorm shsmdndndjdmf![]()
Erkek olsa belli ederdi ama şimdi kız demek için de çok erken dedi sadece:)Eneeeee benim çocuğumun tuzladılar ya giiiiikokmuyooo
Kece gibi dimi sarıyı seviyorum da işte böyle kötü huyları var
Yaaaa aslında bi tahminde bulunurdu canım bisey demedi mi
Hahahahha özellikle senin yazmanı beklicem![]()
güzel model ben transfer döneminde kestirmiştim bacım hazırlık yapınca insan herşeye karşı hazırlık yapma şansını buluyor fdjshfjsdhlAy ben oğlumda kestirdim ya hemde kısacık
Gittin mi kontrole canimMerhaba kızlar, nasıl olsun koskoca bir boşluk içimde, hala inanamıyorum sanki evinde gibi babam, evine gidince hastanede gibi, hep görmediğim bir yerde hala var gibi. Yaktı gitti bizi ama tek tesellim artık o rahatladı, gece rüyamda gördüm iyiyim ben dedineyse sizlerinde üzmek istemiyorum, bebekle ilgili durumum iyi, şükürler olsun yavrum 10 gündür kendi kendine takılıyor dogru düzgün ne yemek ne içmek ne uyumak, yorgunluk ve ağlamaya çok iyi maşallah. Fetal dna verdim 1 hafta oldu neredeyse sonuç çıkar. Dr erkek gibi gördü, yarın yine randevum var gel detaylı bakalım ense kalınlıgı burun kemiği falan dedi. Oraya gideceğim, bebeği görünce daha iyi oluyorum.
Ayyy hadi insallah sağlıklı bir kız evlat nasip etsinErkek olsa belli ederdi ama şimdi kız demek için de çok erken dedi sadece:)