2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Ben de daha yeni 120 ml vermeye başladım ama fazla mı veriyorum acaba dedim, çünkü sanki sindirmekte zorlandı gibi geldi.. bütün gün emziriyorum, müsaade ederse sağım da yapıyorum ama çok fazla değil maalesef.. mamayla da şişirmek istemiyorum çocuğu 🥹🥹🥹
Siz emzirme sorununu astiniz galiba biberonla meme aynı anda gidiyor mu benimki heepten almaz oldu memeyi 😔

Güzel anneler bebişlere mama verirken ne kadar veriyorsunuz? Ortalama bu aylarda 120-130 ml diyo tek öğünde mama için siz ne kadar veriyorsunuz ?
Bizim dün kontrolümüz vardı canım. 60 cc veriyordum emzirdikten sonra. Ama bebişim çok az kilo almış o yüzden arttırdı doktor. 90 cc veriyorum dünden beri. Ya bu süt ne yapsam artmıyor sağıyorum maks 30 cc çıkıyor. Dün hastane tipi sağım makinası kiraladım insallah o biraz işe yarar 😔 sadece emsin istiyorum ama olmayacak galiba..
Kızlar mastit için acile mi gitmeli genel cerrahi mı . Göğsüm şiş ateşim var ter atıyorum 2 gündür mastit oluypr bu değil mi
Genel cerraha gittim ben canım ama sadece antibiyotik verdi. Acilden gidince serum takılanlar oluyormus o daha hızlı iyileştiriyor diye duydum. Ben mastit olduğumda korkunç ağrım vardı hala tam düzelmedi senin ağrın var mı?

Siz emzirme sorununu astiniz galiba biberonla meme aynı anda gidiyor mu benimki heepten almaz oldu memeyi 😔
Minnoşum sütüm gelse dolu dolu aştım derdim ama çok az geliyor sağdığımda halen onu artırmaya çalışıyoruz 🥹🥹🥹 ama biberon bi 10-12 gündür yok hayatımızda, dün gece krize girdi, neyin kriziydi bilmiyorum ama açsa diye gözümü karartıp biberonla mama verecektim asla kabul etmedi, normalde saldırması lazımdı🥰🥰 bu beni mutlu etti, biberonu unutturmuşum 🥰🥰🥰 artık sadece meme, sağdığım süt ve doymazsa ya da sağılmış süt yoksa mama veriyorum 🥰🥰 sağdığım sütü ya da mamayı da 8 nolu sonda hortumu ile veriyorum 😂😂 kedi 🐈 besler gibi besliyorum vallahi 😂😂😂 memeden kalktıktan sonra ağzına emziği veriyorum, emziğin kenarından ağzının kıyısından hortumu sokup emziği emerkwn içmesini sağlıyorum. 😂😂 her türlü hile hurda mevcut evlat söz konusu olduğunda 🥰🥰🥰 ilerde bir gün bana çemkirirse bu günleri hatırlatırım ona 😂😂😂

Minnoşum sütüm gelse dolu dolu aştım derdim ama çok az geliyor sağdığımda halen onu artırmaya çalışıyoruz 🥹🥹🥹 ama biberon bi 10-12 gündür yok hayatımızda, dün gece krize girdi, neyin kriziydi bilmiyorum ama açsa diye gözümü karartıp biberonla mama verecektim asla kabul etmedi, normalde saldırması lazımdı🥰🥰 bu beni mutlu etti, biberonu unutturmuşum 🥰🥰🥰 artık sadece meme, sağdığım süt ve doymazsa ya da sağılmış süt yoksa mama veriyorum 🥰🥰 sağdığım sütü ya da mamayı da 8 nolu sonda hortumu ile veriyorum 😂😂 kedi 🐈 besler gibi besliyorum vallahi 😂😂😂 memeden kalktıktan sonra ağzına emziği veriyorum, emziğin kenarından ağzının kıyısından hortumu sokup emziği emerkwn içmesini sağlıyorum. 😂😂 her türlü hile hurda mevcut evlat söz konusu olduğunda 🥰🥰🥰 ilerde bir gün bana çemkirirse bu günleri hatırlatırım ona 😂😂😂
Tamamen sondayla mi hallettiniz bu işi eğer öyleyse hemen sipariş vereyim bende ya da eczanede var mıdır 8 nolu diye mi isteyeceğim çok çaresizim sütüm var memelerimin ağrı ve acisindan yatamiyorum bile içleri sürekli topcuklar oluyo sağsamda emmesi gibi olmuyor asla sizin için çok sevindim darısı başıma 🤗

Normalde silikonla emiyordu, silikonu bırakınca 5 dk’dan fazla emmemeye başladı, biberon da verince ben meme reddi diye düşündüm, ama silikona yeniden dönünce memede uyumaya bile başladı 😂😂😂mecbur kaldığını anlayınca çaresiz kabul etti.. sende de öyle bir durum varsa silikonu dene derim 🥰🥰 bazen davranışları bizi yanıltıyor çünkü

Kizlar dun felakette saat basi uyandi kizardi morardi ıkındi surekli kakasini da yapmisti oysa anlamadim yaptigi halde neden boyle oluyor

Bizim dün kontrolümüz vardı canım. 60 cc veriyordum emzirdikten sonra. Ama bebişim çok az kilo almış o yüzden arttırdı doktor. 90 cc veriyorum dünden beri. Ya bu süt ne yapsam artmıyor sağıyorum maks 30 cc çıkıyor. Dün hastane tipi sağım makinası kiraladım insallah o biraz işe yarar 😔 sadece emsin istiyorum ama olmayacak galiba..

Genel cerraha gittim ben canım ama sadece antibiyotik verdi. Acilden gidince serum takılanlar oluyormus o daha hızlı iyileştiriyor diye duydum. Ben mastit olduğumda korkunç ağrım vardı hala tam düzelmedi senin ağrın var mı?
Canım sanada bestlak damlayı tavsıyenederım.sarı uzum hosafı ve bol cevız tahın pekmez.benım ıkı gun o kadar bıle cıkmıyodu sutum sımdı cogaldı bunları yapınca.4-5saatte bırde mama verıyorum tabı hala 60cc.sütüm hala cok degıl ama cogaldı onceye gore.

Tamamen sondayla mi hallettiniz bu işi eğer öyleyse hemen sipariş vereyim bende ya da eczanede var mıdır 8 nolu diye mi isteyeceğim çok çaresizim sütüm var memelerimin ağrı ve acisindan yatamiyorum bile içleri sürekli topcuklar oluyo sağsamda emmesi gibi olmuyor asla sizin için çok sevindim darısı başıma
Normalde bizim bebişlere 6 no yeşil kapak olması lazım ama ben hastanede hemşirede 8 no görünce rica ettim istedim sağolsun verdi o da. 6 ile 8 arasında çok fark yok zaten, ama öncesinde 6 no sipariş vermiştim gelmediği için öyle yaptım 😂😂😂 a bebekte eds teçhizatları satılıyor, bir bak istersen kolayına gelirse onu alırsın. Sondayı medikalde bulursun canım, eczaneye de sorarsın yine, ama medikalde bir tanesine 400₺ dedi, ben internetten tanesini 20 liraya aldım hem de 10’lu..

Normalde silikonla emiyordu, silikonu bırakınca 5 dk’dan fazla emmemeye başladı, biberon da verince ben meme reddi diye düşündüm, ama silikona yeniden dönünce memede uyumaya bile başladı 😂😂😂mecbur kaldığını anlayınca çaresiz kabul etti.. sende de öyle bir durum varsa silikonu dene derim 🥰🥰 bazen davranışları bizi yanıltıyor çünkü
Silikonla emiyor ama cebellesince çıkıyor anında krize dönüyor silikonun markasını mi değiştirsem sonda yerine acaba wee baby bendeki hemen çıkıyor

Silikonla emiyor ama cebellesince çıkıyor anında krize dönüyor silikonun markasını mi değiştirsem sonda yerine acaba wee baby bendeki hemen çıkıyor
Ben de onu kullanıyorum canım, 2 no sanırım o da ama daha küçük silikon da var sanırım ama eczanelerde bu daha yaygın, küçük no sanırım internette var ben hiç bakmadım, ama silikonun tamamını vermeye çalış ağzına, o zaman kaymaz. Ben 3 günlükken başladım hep de öyle verdim tuttu

Ben de onu kullanıyorum canım, 2 no sanırım o da ama daha küçük silikon da var sanırım ama eczanelerde bu daha yaygın, küçük no sanırım internette var ben hiç bakmadım, ama silikonun tamamını vermeye çalış ağzına, o zaman kaymaz. Ben 3 günlükken başladım hep de öyle verdim tuttu
Birebir aynısı bendeki de çok hareketli ve agresif benimki ya sırtımdan terler boşalıyor bilmiyorumki şöyle yaslanayimda alsın ağzına silikonu bile pilates topunda veriyorum ağlamaktan mahvediyor kendini ruhum daralıyor emme vakitleri geldiğinde

Canım sanada bestlak damlayı tavsıyenederım.sarı uzum hosafı ve bol cevız tahın pekmez.benım ıkı gun o kadar bıle cıkmıyodu sutum sımdı cogaldı bunları yapınca.4-5saatte bırde mama verıyorum tabı hala 60cc.sütüm hala cok degıl ama cogaldı onceye gore.
Eşimi bestlak almaya göndermiştim eczane yok diye muadil mamillac vermiş o bende hiç bir işe yaramadı 😔 tahin pekmez bolca tüketiyorum, sarı üzüm hoşafını yapayım bu aksam. Birde doktor Lacmix kapsül önerdi. Onu aldım bugün deneyeceğim umarım işe yarar 🙏🏻

Ben de acile gittim antibiyotik verdi. Ağrım yok ama ateş titreme vücüt ağrısı terleme var inşallah düzelir seninki de geçmiş olsun

Kızlar sızın bebelerde uyurken bazen horlıyormu ınleme falan.bıde arada bogazına bısey kacmıs gıbı hıık hıık yapıyor,varmı sızdede
Hem de neneler gibi horluyor 😂😂😂 ama o zaman yavrucağıma hava veriyordum, burnu doluyordu haliyle ama burnu tam açık değilse öyle, bazen tükürüğü boğazına kaçıyor hık hık sesine uyanıyorum, bazen de romatizmalı neneler gibi inliyor, kalkıyorum bakıyorum uyuyor, sanki bizim kız paralel evrende bir nene 😂😂😂

Back
X