kizlar merhaba,3 cocuklu hunili anneden selamlar

bugun 2. ay asimizi olduk. kilo ve boy bakıldı. cok sukur kilo iyi buna cok sevindim çünkü biz meme reddi yaşamıştık ve memeye dönünce emin olamıyordum ilk ay gibi beslenebildi mi diye. cok sukur beslenmiş icim rahat emzirmeye devam edebilecegim. boyu da normalden fazla uzamis:) ince uzun bir kız olacak sanirim benim cadı kızım. bu hafta sonu görüşmediğim esimin ailesine gittik. esim bebegi görmediler diye surekli söylüyordu. evde huzursuzluk çıkıyordu surekli. cok sukur onu da sorunsuz mesafeli bir şekilde atlattım. üstümden bir yük kalkmış gibi hissediyorum. ne kadsr hakli olsam da kendi evimde sorun yaşayıp duruyodum eşimle . biraz uzun yaziyoru. Bayadır yazamadim. okuyorum arada ama mesaj yazmaya vakit bulamadım. buyuk oğlumun okulda problemleri cikti bir yandan onla uğraşıyorum. cocuk yetiştirmek bu devirde gerfekten cok zor. evde gözünün önünde kontrol edebiliyorsun ama okulda kimle ne yapıyor haberin olmuyor. herkes çocuğunu bizim gibi yetistirmiyor .çocuğun ayarları bozuldu onu toparlamamiz lazim. biz de durumlar böyle. bebegi hasta olanlari okumuştum Rabbim tez zamanda sifa versin. Allah hepimizin yardımcısı olsun.