Biz dün gittik kontrole3450 doğmuştuk 5800 çıktı normal persentilde dedi içim rahatladı.İnce uzun olacak bizim ki.Alt sınıra yakınmış.Boy üst sınıra yakınmış.Bebeleri 7 kg olanları görünce özeniyorum tombiş bebiş severim ama sağlıklı en önemlisi ya şükür çok sevindim.Mama için gerek yok dedi ben bazen sütümün azaldığını hissediyorum onu da huzursuz görüyorum belki o zamanlar da verebilirim.Yoksa haklısınz annemde aynı şeyi dedi memeyi redeedebilir dedi.Ben çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime ama sütüm azaldı anlamadım bende süt konusunu fazla kafaya taktığımdan azalmış olabilirBizim bebek kız ölçümünü sağlık ocağında yaptırmıştık oradaki hemşire de 2.5 ay değilde 2 ay olarak yorumladı o yüzden pek tatmin etmedi 4 kilonun altında olursa sıkıntı dedi onun dışında biz hastalık dışında normal doktora hiç gitmedik. Bende yediklerime ilk haftalarda dikkat ediyordum o ay 1 kilo almıştı sonra saldım her gün çay kahve felan da içiyordum şimdi biraz daha dikkat etmeye başladım. Ravla yağını da bugün sipariş verdim gelsin onu da deneyeceğim bakalım. Size ne dediler peki bir de mama için alt sınırda değilse bir ay daha şans verin bence çünkü bebeklerimiz çok küçük mama verince ona meyilli olup emmek istemeyebilir