- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.001
Aynen ogle annesi baslamissin ufak ufak hissetmeye yakinda tekmeleride hissedersin :)Ay canm bnm ya icimi ferahlattindemk bnde yavrumu hissetmeyi basladim inşallah boyle saglikli ilerleriz Allah bagislasin yavrularimizi
kizlar cok aklima takilan bisey var. ben soluma yatmaya dikkat ediyorum ama gece uyandigimda sirt ustu ya da saga donmus oluyorum. Sizce bunun zarari var mi? Doktor da bisey demedi, sormayi da unuttum. Bugun de gunluk bilgilendirmede sirtustu egzersizlerden kacinin falan diyo. Zaten egzersiz yaptigim yok dayatmanin bi zarari var mi?
Homely_angel bebek arabası ile ilgili bilgin var mı acaba?
Mamas papas urba 2 de de şöyle bir defevantaj var sanki puset takmak için ayrı aparat, ayak örtüsü ayrı bi sürü ıvır zıvır sonradan alman lzm.bide o aparatla beraber pusette farklı bi marka oluyo,kndi puseti yok.ben bunlara takıldm biraz.inglesina tipini bende beğenmedim ama kullanşlı haklısın. Piere cardinin twist exclusive diye bi araba çıkarmş kullanş mükemmel,aslında aranılan özellklerin hepsni eklemiş nerdeyse, inceleme fırsatı olan yorum yaparsa sevinirimBiraz araştırdım, ben en çok mamas&papas urbo2 yi beğendim, hattanemesis aldı bile ondan.
İnglesina ları tavsiye ettiler sonra baston alamaya gerek kalmaz ve tek elle kolayca kapanır dediler ama ben o arabanın tipini hiç beğenmedim.
Stokke lardan herkes şikayetçi, çok hantalmış.
Mima dışardan şık görünüyor ama bebeğin ayakları rahatsız oluyormuş. Bir de sopanın üstünde oturur gibi arabaları sevmiyorum ben.
Concord kullananlar ağırlığından şikayetçi ve araba kısa sürede gevşeyip zangır zangır sallanıyor.
Şimdilik araştırmalarım böyle.
Cnm unutmuşsundur. Daha önce konuşmuştuk. İkinci hamileliğimde istemiştim doktor ben o riski göze almam demişti. Şimdiki doktoruma sordum. Dikişler sorun yaratmazsa olur deneriz dedi. Şuan için erken zamanı gelince konuşuruz tekrar dedi
Yok cnm tabiki şart değil. İyi olduğuna güvendiğin doktoruna gidebilirsin. Zaten şu kritik durumu inşAllah atlatırsak panik yapmamıza gerek yok.İlla Prof şart mı ki ben iyi olduğunu duyduğum bi doktordan doğum paketi almayı düşünüyorum. Herhalde çok fark etmez bilemedim.
masallah kizceye buyumusŞükür bugn yazılanları okudum. Biz çok şükür iyiymişiz. 15 cm 170 gr dedi. Oğlum çok kıskandı. Sanırım kız olmasını hazmedemedi. Ayrıntılı ultrason için 20. Hafta dedi. 5 hafta sonra gene çağırdı. İhi geceleriniz olsun.
Günaydınlar :)[/QUOTE
gunaydinnnlar
Topukluyla uzun süre ayakta kalmamaya çalış cnm belede çok baskı yapıyorKızlar bizde dün düğündeydik topuklu gıymıstım devamlı oturduğum halde gece baya sol ayağıma kramplar girip durdu çok pis bişey su krampta
Ben mamas papas urbo 2 aldim. Bebek arabasi bakmaya daha hamile kalmadan baslamistim acikcasi.benden once dogum yapan bir arkadasim icin cok arastirmistim. Birazda maddiyata bakiyor bu is. Butcen ne kadar mesela. Ben en son cafillac air ile mamas papas arasinda kaldim. Cadillac 1500 lira civari mamas papas 3500 civari. Ben aldigimda mamas papas efsane bi indirime girmişti sanirim hala gecerli o kampanya e bebekte. 2500 liraya aldim. Ama eger maddi durumun en vermiyorsa caddillacta iyi. Ama cadillacta 2017 model secmen lazim. 2016 modellerde tekerlek sikintisi varmis 2017 de tekerleri degistirmisler komple.Homely_angel bebek arabası ile ilgili bilgin var mı acaba?
Normal günlerde giymiyorum artık canım. Dün ilk defa şişlik hissettim eve geldiğim de yüzük taktığım yerler iz yapmıştı artık tam anlamıyla hamilelik moduna girıyoruz kızlarTopukluyla uzun süre ayakta kalmamaya çalış cnm belede çok baskı yapıyor
Ben de ayırmam öze
İşte bende öyleyim,kafamızda o düşünceyle yattığımız için, gece kalkıyoruz. Bende bizzat doktora sordum, yüzüstü Ve sırt üstü yatış olmasın, sol yatıyorum ben,sağda yatabilirsin sıkıntı Yok dedi. Doktor öyle söylediğinden beri kafam rahat yattığı için, hep soldan kalkıyorum.
Canim bir de sola 2 var sola 2 ile urbo 2 arasında cok buyuk bir fark göremedim sola 2 iki elle kapaniyormuz urbo 2 tek elle internetten kiyaslamalarina baktım ama diyet farkı var baya sola 2 daha uygun gidip canlı görmek lazım ben de çok kararsizimBiraz araştırdım, ben en çok mamas&papas urbo2 yi beğendim, hattanemesis aldı bile ondan.
İnglesina ları tavsiye ettiler sonra baston alamaya gerek kalmaz ve tek elle kolayca kapanır dediler ama ben o arabanın tipini hiç beğenmedim.
Stokke lardan herkes şikayetçi, çok hantalmış.
Mima dışardan şık görünüyor ama bebeğin ayakları rahatsız oluyormuş. Bir de sopanın üstünde oturur gibi arabaları sevmiyorum ben.
Concord kullananlar ağırlığından şikayetçi ve araba kısa sürede gevşeyip zangır zangır sallanıyor.
Şimdilik araştırmalarım böyle.
Agirlikta fark ediyor urbo tamamen aliminyum 9 kilo geliyor. Solo 11.5 kilo civarı. Mesela internette sola icin 10 kilo diyor ama benim gorustugum gorevli 11.5 dedi. Esim ikisinide kaldirdi urbo daha hafif geldi.Canim bir de sola 2 var sola 2 ile urbo 2 arasında cok buyuk bir fark göremedim sola 2 iki elle kapaniyormuz urbo 2 tek elle internetten kiyaslamalarina baktım ama diyet farkı var baya sola 2 daha uygun gidip canlı görmek lazım ben de çok kararsizim
Eki Görüntüle 2038244 Eki Görüntüle 2038245
Mamas papas urba 2 de de şöyle bir defevantaj var sanki puset takmak için ayrı aparat, ayak örtüsü ayrı bi sürü ıvır zıvır sonradan alman lzm.bide o aparatla beraber pusette farklı bi marka oluyo,kndi puseti yok.ben bunlara takıldm biraz.inglesina tipini bende beğenmedim ama kullanşlı haklısın. Piere cardinin twist exclusive diye bi araba çıkarmş kullanş mükemmel,aslında aranılan özellklerin hepsni eklemiş nerdeyse, inceleme fırsatı olan yorum yaparsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?