2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Atamadım yorgunluğu hala bugün de hep karnım ağrıdı ev işi yaptım sonra biraz fazla ağır kaldırdım bugün sanırım o yüzden..

Mis gibi bir uyku çekip dinleneyim iyi geceler canlar :)

Bnm ikinci olduğu halde milyonda bi hissedersem hissediyorum o da acaba mı felan diyorum normaldir canlar 20. Haftaya kadar yolu var rahat olun :)

Tam olarak iki gün önce bu soruyu perinatoloğa sordum, yok öyle bir şey şehir efsanesi dedi. O zaman tüm kitapları çöpe atmak lazım dedim, güldü.

Homely_angel bebek arabası ile ilgili bilgin var mı acaba?

Biraz araştırdım, ben en çok mamas&papas urbo2 yi beğendim, hatta nemesis aldı bile ondan.
İnglesina ları tavsiye ettiler sonra baston alamaya gerek kalmaz ve tek elle kolayca kapanır dediler ama ben o arabanın tipini hiç beğenmedim.
Stokke lardan herkes şikayetçi, çok hantalmış.
Mima dışardan şık görünüyor ama bebeğin ayakları rahatsız oluyormuş. Bir de sopanın üstünde oturur gibi arabaları sevmiyorum ben.
Concord kullananlar ağırlığından şikayetçi ve araba kısa sürede gevşeyip zangır zangır sallanıyor.

Şimdilik araştırmalarım böyle.

Eki Görüntüle 2038244 Eki Görüntüle 2038245 Mamas papas urba 2 de de şöyle bir defevantaj var sanki puset takmak için ayrı aparat, ayak örtüsü ayrı bi sürü ıvır zıvır sonradan alman lzm.bide o aparatla beraber pusette farklı bi marka oluyo,kndi puseti yok.ben bunlara takıldm biraz.inglesina tipini bende beğenmedim ama kullanşlı haklısın. Piere cardinin twist exclusive diye bi araba çıkarmş kullanş mükemmel,aslında aranılan özellklerin hepsni eklemiş nerdeyse, inceleme fırsatı olan yorum yaparsa sevinirim

amaann, yok yok unutmadim ama nickleri karistirmisim sadece. kusuruma bakma ay insallah olur hadi hayirlisi :)

Günaydın güzel annişler
Ben şu 3 gündür bebişi gayet hissetmeye başladım çok şükür ama sürekli değil günde 1 yada 2 özellikle uzandığımda balık gibi kayıyor minnoşum

Kızlar bizde dün düğündeydik topuklu gıymıstım devamlı oturduğum halde gece baya sol ayağıma kramplar girip durdu çok pis bişey su krampta

Homely_angel bebek arabası ile ilgili bilgin var mı acaba?
Ben mamas papas urbo 2 aldim. Bebek arabasi bakmaya daha hamile kalmadan baslamistim acikcasi.benden once dogum yapan bir arkadasim icin cok arastirmistim. Birazda maddiyata bakiyor bu is. Butcen ne kadar mesela. Ben en son cafillac air ile mamas papas arasinda kaldim. Cadillac 1500 lira civari mamas papas 3500 civari. Ben aldigimda mamas papas efsane bi indirime girmişti sanirim hala gecerli o kampanya e bebekte. 2500 liraya aldim. Ama eger maddi durumun en vermiyorsa caddillacta iyi. Ama cadillacta 2017 model secmen lazim. 2016 modellerde tekerlek sikintisi varmis 2017 de tekerleri degistirmisler komple.

Brn de bu yan yatış mevzusundan kafayı yedim. Normalde geceleri fıldır fıldır donermişim öyle anlatırlar. Dönerken de pat Küt dönermişim hatta. Ama ne zaman uyansam sır üstü olurum. Şimdi de sırt üstükorkusundan dönüşlerimde bile uyanıyorum sır tüstü olunca ebek ana damarlardan birine baskı yapıp kan dolaşımını azaltıyormuş. Programda öyle yazıyordu. Yan yatın diyor korkumdan uyuyamıyorummmm:)

Canim bir de sola 2 var sola 2 ile urbo 2 arasında cok buyuk bir fark göremedim sola 2 iki elle kapaniyormuz urbo 2 tek elle internetten kiyaslamalarina baktım ama diyet farkı var baya sola 2 daha uygun gidip canlı görmek lazım ben de çok kararsizim

Agirlikta fark ediyor urbo tamamen aliminyum 9 kilo geliyor. Solo 11.5 kilo civarı. Mesela internette sola icin 10 kilo diyor ama benim gorustugum gorevli 11.5 dedi. Esim ikisinide kaldirdi urbo daha hafif geldi.

Evet kendi puset yok haklısın, ama istediğin güzel birpuset uyuyormuş, o konuda da cybex başarılı görünüyor bana. Diğer ıvır zıfırlardan kış için örtü ve yağmurluk her arabada ayrı alınıyor sanki. Yani onu hiç dert etmedim ben. Pierre cardinlere hiçbakmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…