2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
BU AYDA BI KERE UCRETLI IZINI NASIL SOYLUYORUZ KI MUAYENE KAGIDI DEDIGINIZ DR OZEL OLARAK MI YAZIYO. BIRDE BISEY SORUCAM EN FAZLA NE KADAR RAPOR KULLANABILIRIZ. BU RAPOR PARASI KESILMEMESI ICIN

Yarına farklı doktordan randevu aldım dediğiniz gibi rahim ağzı ölçümünü duymuştum ama uyardiginiz iyi oldu her seferinde sorarım artık. Bayramda da tatil yalan oldu mecbur dinlenicem bakalım inşallah güzel neticelenir. Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Korkmayın ama tedbiri de elden bırakmayın başından geçmiş biri olarak çok iyi anlıyorum sizi aylarca ağladım çünkü aklınıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz yine sağlıklı dogumlar

BU AYDA BI KERE UCRETLI IZINI NASIL SOYLUYORUZ KI MUAYENE KAGIDI DEDIGINIZ DR OZEL OLARAK MI YAZIYO. BIRDE BISEY SORUCAM EN FAZLA NE KADAR RAPOR KULLANABILIRIZ. BU RAPOR PARASI KESILMEMESI ICIN
CANLAR BİZ HAMİLEYİZ DR. KONTROLLERİMİZİ ŞİRKETE SÖYLEYİP ÜCRETLİ İZİN KAĞIDI İMZALAMAMIZ GEREKİYORR. YADA DİREK VAR YAZACAKLAR. AYRICA RAPORLAR 2 GÜN OLMASI LAZIM 3 OLURSA SİGORTADAN DÜŞÜLÜYOR.

AMA 2 GUN OLUNCADA MAAŞTAN KESIYO BIZIM PATRON O YUZDEN BU AY 3 GUNLUK YAZDIRDIM RAPORUMU BEN. AMA SIGORTA NASIL YATIRICAK PARAYI BILMIYORUM

AMA 2 GUN OLUNCADA MAAŞTAN KESIYO BIZIM PATRON O YUZDEN BU AY 3 GUNLUK YAZDIRDIM RAPORUMU BEN. AMA SIGORTA NASIL YATIRICAK PARAYI BILMIYORUM
HMMM ama yasak 2 günlük rapor olursa sigortan tam yatması lazım.
sigorta tam yatarsa para da tam olur. sigorta 3 günlüğü öder ordan alırsın inşallah.

Düşük canım benim de şu sıralar hep 8/6, 9/6 filan. Tuzsuz yemek yiyen bi insan da değilim ama anlamış değilim. Doğursak da rahatlasak :)
cnm benim bugun 8/33 cikti ayakta durmakta zorlaniyorum tuzlu su ictim anca 9/4 oldu dr bu aralar dikkat et aniden bayilmalar olabilir dedi dusuk tansiyon olabilirmis

Düşük canım benim de şu sıralar hep 8/6, 9/6 filan. Tuzsuz yemek yiyen bi insan da değilim ama anlamış değilim. Doğursak da rahatlasak :)
cnm benim bugun 8/33 cikti ayakta durmakta zorlaniyorum tuzlu su ictim anca 9/4 oldu dr bu aralar dikkat et aniden bayilmalar olabilir dedi dusuk tansiyon olabilirmis

Tam bnm sorunum canm ya bnde bugun cok basim agriyo simdi ölçtürdüm 9/6cikti gozumu açamıyorum agridan ne iyi gelir tuzlu ayran haric ne icsem yukselir

Kızlar hcg değerim yüksek çıktı dedim ya bugün ultrasonda bakıldı bir sorun gözükmedi ama yine de o değerden dolayı belki amniyosentez yapma durumları var garanti olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…