2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Keşke şu kv leri bı tuşla silebilsek 🤣🤣🥴

Evet yok.oglumda almıştım.sicak olduğunda rengi bı değişik oluyor .

Ay hoşuna gitmez mi ya. Nasıl bı saçmalık bu.anne olmanın güzl yanlarından birisi işte bu.

Boşver ozamn devam et.🤣

Sperm 72saat canlı kalır diyorlar.bence hiç sorun olmaz.ben kızıma hamile kalmadan önce yumurtlamadan bı iki gün önce bı kez olmuştu ilişki .yumurtlamabyada sonraki gün şehir dışında işimiz vardı o yüzden değerlendirememistik.cok şükür kızıma hamile kaldım.

Bnm oğlumda eşime benziyor normalde.ama kv kalsa aynı benmiş🤣

Bence normal değil mi anlamadım 🥴
Bu tarz yorumlari şakayla da olsa hic anneanneler yapmiyo ama hep babaaneler yapiyo. Niye acaba🤔 Sonra gelinler bizi niye sevmiyo bidibidi...bnm kayinvalidem ama yeri geliyo al kizim sen bunu bu seni istiyo senin kokunu ariyo, hadi sen al oglunu ilgilen ben ev islerini yaparim diyo hakkaten de yemekten temizlige bulasiga çamaşır asmaya herseye kosturuyo. Bu sefer de beni duygudan duyguya sokuyo:)

Bu tarz yorumlari şakayla da olsa hic anneanneler yapmiyo ama hep babaaneler yapiyo. Niye acaba🤔 Sonra gelinler bizi niye sevmiyo bidibidi...bnm kayinvalidem ama yeri geliyo al kizim sen bunu bu seni istiyo senin kokunu ariyo, hadi sen al oglunu ilgilen ben ev islerini yaparim diyo hakkaten de yemekten temizlige bulasiga çamaşır asmaya herseye kosturuyo. Bu sefer de beni duygudan duyguya sokuyo:)
Ayy yok artık🫣🥴 valla boşver ozaman desin şakayla karışık fln.bak ne güzel yardımcı oluyormuş. Evet anneannelr yapmiyor öyle yorum ama napcan

Canım Bu hangi uygulama acaba
Canım Google'a atak hesaplama yazınca ilk çıkana tıklıyorum oraya doğum tarihini yazıyorum ama bir arkadaşın da dediği gibi aslında doğması gereken tarihi yazmak gerekiyor bilmiyorum ama şu an doğum tarihine göre doğru çıktı 😁😁

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-29-09-18-26-692_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2025-04-29-09-18-26-692_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 19
Anneanneden anneanne de değişiyor bence bazı anneanneler yapıyor 😁 mesela ben yanlışa başlayacağım annemden şunu bekliyorum git kızım ben bakarım hallederiz ki doğdu doğalı masal benden çok orada ama bana dün diyor ki kızım rapor al nasıl yapacağız nasıl bakacağız 😁😁 Yapı meselesi bence ya da bazen şey diyorum bunu kaynanam dese alınırdım anne sen niye böyle söylüyorsun ya diyorum belki annelerimize karşı daha rahattı karşı çıktığımız için böyle içimizde birikmiyor ama bu hiçbir kaynananın bu söylemlerini haklı çıkarmasın 😕♥️

Uyurken emiyor gibi yapıyor.Emzik kullanmadığı halde.Gündüz de diliyle bir şeyler yapıyor ama tam olarak nasıl tarif etsem bilemedim😄
Şimdi bir yerde okudum kafasını da Konak varsa kaşınıyorsa dilini çiğner diyorlardı bana çok mantıklı gelmedi başka mantığı bir gelen bir şey ek gıdaya hazırlık sürecinde bebekler bunu yaparmış yani bizim bebekler çiğnemeye hazırlanıyor galiba oğlum da hiç böyle bir şey hatırlamıyorum ya da unuttum bilmiyorum. Hoş Benim oğlanın ek gıdaya hala geçemedi yaş 5 😁😁

Günaydın kızlar 🌸 Kuzeye yeni güncelleme geldi artık tükürüyor 😂😂 o kadar tatlı oluyor ki brrrrp brrrp diye yapıp tükürmeye başladı kendi kendine eğleniyor öyle yapınca çok komik 😄
😅😅Ya ne tatlı bizimki eliyle parmaklarıyla ağzını karıştırıyor el hep ağızda o evreye geçemedik daha😅

Kızlar e bebekte oto koltuklarında indirim var ama konuyla ilgili pek bilgimiz yok nasıl bişey almamız lazım acaba alan varmı hic

Bnm kayinpeder de iyidir hostur saolsun ama patavatsiz. Bize her geldiginde nasıl sut durumun? Diye soruyo. Mama vermem icine sinmiyo anliyorum. Gecen emzirmeyip biberonla mama verdigim bi an, bebegi izliyo ayakta yanibasimda birden dedi ki "sütün artmadi yaaa"..😯
Oha şu erkekler herşeye karışmasa dünya daha rahat hareket edilebilecek bir yer olacak

Bnm kayinpeder de iyidir hostur saolsun ama patavatsiz. Bize her geldiginde nasıl sut durumun? Diye soruyo. Mama vermem icine sinmiyo anliyorum. Gecen emzirmeyip biberonla mama verdigim bi an, bebegi izliyo ayakta yanibasimda birden dedi ki "sütün artmadi yaaa"..😯
Hooohhhhh amca hoohhhhh . Anne sütüne de karışmazsiniz be. Bnde ise başlıcam hem çalış diyor kv hemde mama verme haaaa diyor tamam belime bağlıyım ise götüreyim çocuğu .

Mama sandalyesi bi tane atmıştım buraya Chicco çok beğendim ama pahalı 🤦🏼‍♀️ onun muadilini alabilirim.
Ben kizima hamileyken kardesim indirim var diye dumduz beyaz plastik sandalyeler den almisti cok bozulmuştum daha coci bisey almak istiyordum ben kendim almaliydim yani ama sonra hep dua ettim iyi ki onu almis o kadar rahat ki temizlemesi. Hem tasimasi kolay hafif haftada banyoya goturup yikiyordum hem kolay kuruyordu hem de mutfakta gunluk temizlikte cok rahatti. Tavsiyem cicili olmasindan ziyade kullanışı. Tabiki si bilirsiniz de kullanan biri olarak söylüyorum
Kizlar kayinvalidem bebeğe "Aman anneci bu anneci, aglama hemen, tmm anladık annen var."....veya "oyyy cnm bnm bak öyle hep anne anne diye aglamiycksin,babaanne icin de ağla tamam mi ?" Gibilerinden şaka yaptığinda gulumsuyorum ama sinirim de bozuluyo🤭normal mi sizce??
Hic normal degil bence. Bildigin seni bebisten kiskaniyor icten ice. Buyuk ihtimalle kendi bile farkinda degil ama diyalogunuza gore tatli fille uyarabilirsin. Aman kalbini kirma ccougundan ici sogur da sonra torun babanne ilişkisi zarar görür boyke biseyi sen de istemezsin ama normal degil yani

Kızlar çocuklarımız ilköğretime başlayana kadar yarım gün yada haftada 3 gün tam gün çalışma diye yasa varmış hala onaylanmadı demi ben 2 sene ücretsize ayrıldım 2 seneye onaylanır mı ki yarım gün çalışmak çok güzel olur

Herşey düzeldi derken yine başladık gece 1 saatte 1 uyanmaya 😬 yar yine bana haram geceleeeerrrr😩
Aynen canım bu gece bizde aynısını yaşadık 🫠 gece sadece 1 kere uyanıyordu bu gece saat başı kalktı çooook yoruldum sabah ağladım valla hep böyle mi devam edecek ne zaman tam düzelecek diye 3 Mayısta 4 aylık olacak ama ben halen çok zorlanıyorum. Yok kırkı çıksın yok üç ayı çıksın düzelecek diyorlardı 🥲🥲

Back
X