- 28 Mart 2017
- 16.591
- 67.900
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.761
Dur kiz dahaDüşük canım benim de şu sıralar hep 8/6, 9/6 filan. Tuzsuz yemek yiyen bi insan da değilim ama anlamış değilim. Doğursak da rahatlasak :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur kiz dahaDüşük canım benim de şu sıralar hep 8/6, 9/6 filan. Tuzsuz yemek yiyen bi insan da değilim ama anlamış değilim. Doğursak da rahatlasak :)
Doğru değil öyleyse canim saolsdinEVET CANIM sağ gözümde yok solda kaşıma yakın bir damar var dr da bana %99 erkek dedi![]()
Yarına farklı doktordan randevu aldım dediğiniz gibi rahim ağzı ölçümünü duymuştum ama uyardiginiz iyi oldu her seferinde sorarım artık. Bayramda da tatil yalan oldu mecbur dinlenicem bakalım inşallah güzel neticelenir. Yardımınız için çok teşekkür ederim.Hem başka bir doktora daha görünün hen de bu durumunuzu her kontrolde hatırlatin ki her ultrasona girdiğinizde mutlaka ama mutlaka rahîm ağzını ölçsünler en önemli kısmi bu. Çünkü kasılmaların en büyük sonucu erken dönemde rahimagzinda kısalma yapması ki bunun için de maalesef dinlenme şart
Yarına farklı doktordan randevu aldım dediğiniz gibi rahim ağzı ölçümünü duymuştum ama uyardiginiz iyi oldu her seferinde sorarım artık. Bayramda da tatil yalan oldu mecbur dinlenicem bakalım inşallah güzel neticelenir. Yardımınız için çok teşekkür ederim.
CANLAR BİZ HAMİLEYİZ DR. KONTROLLERİMİZİ ŞİRKETE SÖYLEYİP ÜCRETLİ İZİN KAĞIDI İMZALAMAMIZ GEREKİYORR. YADA DİREK VAR YAZACAKLAR. AYRICA RAPORLAR 2 GÜN OLMASI LAZIM 3 OLURSA SİGORTADAN DÜŞÜLÜYOR.BU AYDA BI KERE UCRETLI IZINI NASIL SOYLUYORUZ KI MUAYENE KAGIDI DEDIGINIZ DR OZEL OLARAK MI YAZIYO. BIRDE BISEY SORUCAM EN FAZLA NE KADAR RAPOR KULLANABILIRIZ. BU RAPOR PARASI KESILMEMESI ICIN
AMA 2 GUN OLUNCADA MAAŞTAN KESIYO BIZIM PATRON O YUZDEN BU AY 3 GUNLUK YAZDIRDIM RAPORUMU BEN. AMA SIGORTA NASIL YATIRICAK PARAYI BILMIYORUMCANLAR BİZ HAMİLEYİZ DR. KONTROLLERİMİZİ ŞİRKETE SÖYLEYİP ÜCRETLİ İZİN KAĞIDI İMZALAMAMIZ GEREKİYORR. YADA DİREK VAR YAZACAKLAR. AYRICA RAPORLAR 2 GÜN OLMASI LAZIM 3 OLURSA SİGORTADAN DÜŞÜLÜYOR.![]()
HAHAHA COK IYIMIS O ZMANGERÇİ BEN 4 AY OLACAK ŞİRKETTEKİLERE SÖYLEMEDİM. TEK MÜDÜR BİLİYOR MÜDÜR DE ZATEN KOCAM![]()
HMMM ama yasak 2 günlük rapor olursa sigortan tam yatması lazım.AMA 2 GUN OLUNCADA MAAŞTAN KESIYO BIZIM PATRON O YUZDEN BU AY 3 GUNLUK YAZDIRDIM RAPORUMU BEN. AMA SIGORTA NASIL YATIRICAK PARAYI BILMIYORUM![]()
cnm benim bugun 8/33 cikti ayakta durmakta zorlaniyorum tuzlu su ictim anca 9/4 oldu dr bu aralar dikkat et aniden bayilmalar olabilir dedi dusuk tansiyon olabilirmisDüşük canım benim de şu sıralar hep 8/6, 9/6 filan. Tuzsuz yemek yiyen bi insan da değilim ama anlamış değilim. Doğursak da rahatlasak :)
cnm benim bugun 8/33 cikti ayakta durmakta zorlaniyorum tuzlu su ictim anca 9/4 oldu dr bu aralar dikkat et aniden bayilmalar olabilir dedi dusuk tansiyon olabilirmisDüşük canım benim de şu sıralar hep 8/6, 9/6 filan. Tuzsuz yemek yiyen bi insan da değilim ama anlamış değilim. Doğursak da rahatlasak :)
SIGORTAMI TAM YATIRMIS AMA 2 GUNLUK PARAMI EKSIK YATIRDIHMMM ama yasak 2 günlük rapor olursa sigortan tam yatması lazım.
sigorta tam yatarsa para da tam olur. sigorta 3 günlüğü öder ordan alırsın inşallah.
Tam bnm sorunum canm ya bnde bugun cok basim agriyo simdi ölçtürdüm 9/6cikti gozumu açamıyorum agridan ne iyi gelir tuzlu ayran haric ne icsem yukselircnm benim bugun 8/33 cikti ayakta durmakta zorlaniyorum tuzlu su ictim anca 9/4 oldu dr bu aralar dikkat et aniden bayilmalar olabilir dedi dusuk tansiyon olabilirmis
Raporlu olduğun günün parasını sgk öder. işveren değil. sgk ya gidip alacaksınız paranızı.SIGORTAMI TAM YATIRMIS AMA 2 GUNLUK PARAMI EKSIK YATIRDI
Gözünaydın cnm darısı bana
Teşekkürler kızlar.. evet sıra sen de gurbethayirlisi olsun
nasıl olduğunu anlayamadım :) altımı üstü mü çekiyoruz :)Ben boyle bsy duymadim canm bnmkisi Erkek ama oyle bi damar gormuyorum goz kapagimda Allah saglikla kucagmiza almayi nasip etsin yavrularimizi
Erkek çıktıMerakla bekliyoruz, bakalım kutudan ne çıkacak :)
Rica ederimCok sagol magnezyumu sorucam ondsn olabilir gercekten. Bitamin elevit verdi onu aliyorum.