Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    48
Kizlar biraz tatsiz bir konu acicam ama ben cok tuylendim 🤣 doktora da soyledim yani yapacak bir sey yok dedi tabiki ajdjdjf
Gobek cevrem o kadar tuylendi ki doktora acarken utaniyorum butun gobegim tuy🤣 agdayla alsam gobegimi cok aciyor mudur deneyimi olan var mi 🤣

Kizlar biraz tatsiz bir konu acicam ama ben cok tuylendim 🤣 doktora da soyledim yani yapacak bir sey yok dedi tabiki ajdjdjf
Gobek cevrem o kadar tuylendi ki doktora acarken utaniyorum butun gobegim tuy🤣 agdayla alsam gobegimi cok aciyor mudur deneyimi olan var mi 🤣
Ay bosver göbektede tüy olsun kıazzz 🤣 ben bi kere hata edip ağdaya gittim özel bölge. Mafolmustmm maffff vücut hassaslasıyor sanirimmm

Ay evet ya benim de göbeğim tüylendi. İğne vururken falan sinirim bozuluyo gördükçe🤦🏽‍♀️ almaya da korkuyorum bi çözümünü bulursanız söyleyin lütfen. Hayir bi de yaz geldi resmen sıkıntı 😅😅

Geçen sene tüple hamileli kalan bi arkadasım vardı komple göbeği tüylendi. Dısardan cok hormon alıyorsunuz siz ondan oluyor heralde. Epilatör falan varsa onla alsana daha az acır

Ben şeyle alıyorum senin sayende aldığım Braun yüz epilatörüyle hdjdks çok fonksiyonlu

Ay evet ya benim de göbeğim tüylendi. İğne vururken falan sinirim bozuluyo gördükçe🤦🏽‍♀️ almaya da korkuyorum bi çözümünü bulursanız söyleyin lütfen. Hayir bi de yaz geldi resmen sıkıntı 😅😅
Evet ya mevsim itibariyle de zorlanacagiz gibi ahdjdjdjd agdaya cesaretim yok oraya kesin acid ajdjdjd

Onu oraya dusunmedim degil kiz, ama bolge buyuk ugrasasim gelmedi ajdjdjdjd
Enkotu onu denerim ama
Valla benim de aklıma başka bi şey gelmedi, öyle detaylı almadım da biraz insana benziyorum en azından djjdkd daha iyi bi yöntem bulursanız bana da söyleyin ağda da çok acımıyor orda aslında

Geçen sene tüple hamileli kalan bi arkadasım vardı komple göbeği tüylendi. Dısardan cok hormon alıyorsunuz siz ondan oluyor heralde. Epilatör falan varsa onla alsana daha az acır
Tabi tabi tedavi kisminda da artti daha benim yuzumde filan, bildigin almasam favorilerim var ahahahahaaah of igrenc
Valla yuz icin olan minilerden var en kotu onu vurayim bari usul usul 🥲 agdayi kendim kollarima filan yapiyorum da gobuse cesaret edenedim

Kızlar hazır konu açılmışken hamilelikte özel bölge için napıyorsunuz. Lazer olmuyor sanırım, ağdaya cesaret edemiyorum. Krem vs uygun olurmu ki

Valla benim de aklıma başka bi şey gelmedi, öyle detaylı almadım da biraz insana benziyorum en azından djjdkd daha iyi bi yöntem bulursanız bana da söyleyin ağda da çok acımıyor orda aslında
Acimayacagini bilsem agdayi vururum gobek ya simdi 😅 cocuk etkilenmez heralde ahahahahaha

Kızlar hazır konu açılmışken hamilelikte özel bölge için napıyorsunuz. Lazer olmuyor sanırım, ağdaya cesaret edemiyorum. Krem vs uygun olurmu ki
Canim ben normalde o bolgeyi hep tuy dokucu veet kremle alirdim, jiletle de desteklerdim. Krem cok kimyasal oldugu icin tebe kalmadan once biraktim tedavi gorurken. Ama doktora sormadim inan belki de zarari yoktur kendi kendime uydurmus olabilirim🥹 jiletle devam ediyorim ama simdiden iki buklum zorlanmaya basladim fiziksel olarak 🤣🤣

Acimayacagini bilsem agdayi vururum gobek ya simdi 😅 cocuk etkilenmez heralde ahahahahaha
Çocikin rahatını bozma djjsks bide erkeklerin traş makinası var ya onun bi bölümü var lazere giderken de onu kullanıyordum o daha kolay olur kökten almıyor yüz cihazımız gibi bildin mi neyden bahsettiğimi tam anlatamadım ama fjjdsn

Lazer no ağda acıyor kremde içerik açısından iyi olmaz canım, ya jilet ya da epilasyln makinesi🥲🥲🥲

Lazer no ağda acıyor kremde içerik açısından iyi olmaz canım, ya jilet ya da epilasyln makinesi🥲🥲🥲
ben de şuan jiletle destekliyorum daha önce lazer yaptırmıştım ama illaki bişey yapmak gerekiyor ama ileriki haftalarda jilet de yapamayacağız göbekten o zaman sanki ağda mecbur gibi görünüyor ve ben hayatımda 2 defa ağda kullandım onda da canım gitmişti 🤣 ne yapacağım bilemiyorum doğum zamanı ve özellikle de yazın ağda daha konforlu olur sanki

Evet ya mevsim itibariyle de zorlanacagiz gibi ahdjdjdjd agdaya cesaretim yok oraya kesin acid ajdjdjd

Ben acısını falan geçtim artık. Bebeğe zarar vermeyecek bi yöntem olsun yeter. Göbek olduğu için bebegi etkileyecek gibi geliyo her yöntem psikolojik olarak 🫠

Back
X