- 14 Aralık 2024
- 4.015
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.994
- 48
- 31
Heh ayni mantik sanirim iste birbiriyle uyumlu olmasi gerekiyormusBen. Birine güvenemem ikisini birden olcerkm
Hep![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heh ayni mantik sanirim iste birbiriyle uyumlu olmasi gerekiyormusBen. Birine güvenemem ikisini birden olcerkm
Hep![]()
Yaaaa nieee noluyoorrrrBen bende değilim bu aralar bensiz idare edin ajajaj
Ay bosver göbektede tüy olsun kıazzzKizlar biraz tatsiz bir konu acicam ama ben cok tuylendimdoktora da soyledim yani yapacak bir sey yok dedi tabiki ajdjdjf
Gobek cevrem o kadar tuylendi ki doktora acarken utaniyorum butun gobegim tuyagdayla alsam gobegimi cok aciyor mudur deneyimi olan var mi
![]()
12.hafta olmadan ikili test ultrasonda belli olmuyor gibi bi sey okumuştum o nedenle kafam karıştı. Arada 2 gün var aslında ama 2 hafta gibi geliyo banabenim bugün 11+2 canım hem fetal hem ikili yaptı doktorum
Soldan ölçülüyor canımkızlar tansiyonu sağdan mı soldan mı ölçmek lazım hamileyken
Ay evet ya benim de göbeğim tüylendi. İğne vururken falan sinirim bozuluyo gördükçeKizlar biraz tatsiz bir konu acicam ama ben cok tuylendimdoktora da soyledim yani yapacak bir sey yok dedi tabiki ajdjdjf
Gobek cevrem o kadar tuylendi ki doktora acarken utaniyorum butun gobegim tuyagdayla alsam gobegimi cok aciyor mudur deneyimi olan var mi
![]()
Geçen sene tüple hamileli kalan bi arkadasım vardı komple göbeği tüylendi. Dısardan cok hormon alıyorsunuz siz ondan oluyor heralde. Epilatör falan varsa onla alsana daha az acırKizlar biraz tatsiz bir konu acicam ama ben cok tuylendimdoktora da soyledim yani yapacak bir sey yok dedi tabiki ajdjdjf
![]()
Ben şeyle alıyorum senin sayende aldığım Braun yüz epilatörüyle hdjdks çok fonksiyonluKizlar biraz tatsiz bir konu acicam ama ben cok tuylendimdoktora da soyledim yani yapacak bir sey yok dedi tabiki ajdjdjf
![]()
Evet ya mevsim itibariyle de zorlanacagiz gibi ahdjdjdjd agdaya cesaretim yok oraya kesin acid ajdjdjdAy evet ya benim de göbeğim tüylendi. İğne vururken falan sinirim bozuluyo gördükçealmaya da korkuyorum bi çözümünü bulursanız söyleyin lütfen. Hayir bi de yaz geldi resmen sıkıntı
![]()
Onu oraya dusunmedim degil kiz, ama bolge buyuk ugrasasim gelmedi ajdjdjdjdBen şeyle alıyorum senin sayende aldığım Braun yüz epilatörüyle hdjdks çok fonksiyonlu
Valla benim de aklıma başka bi şey gelmedi, öyle detaylı almadım da biraz insana benziyorum en azından djjdkd daha iyi bi yöntem bulursanız bana da söyleyin ağda da çok acımıyor orda aslındaOnu oraya dusunmedim degil kiz, ama bolge buyuk ugrasasim gelmedi ajdjdjdjd
Enkotu onu denerim ama
Tabi tabi tedavi kisminda da artti daha benim yuzumde filan, bildigin almasam favorilerim var ahahahahaaah of igrencGeçen sene tüple hamileli kalan bi arkadasım vardı komple göbeği tüylendi. Dısardan cok hormon alıyorsunuz siz ondan oluyor heralde. Epilatör falan varsa onla alsana daha az acır
Acimayacagini bilsem agdayi vururum gobek ya simdiValla benim de aklıma başka bi şey gelmedi, öyle detaylı almadım da biraz insana benziyorum en azından djjdkd daha iyi bi yöntem bulursanız bana da söyleyin ağda da çok acımıyor orda aslında
Canim ben normalde o bolgeyi hep tuy dokucu veet kremle alirdim, jiletle de desteklerdim. Krem cok kimyasal oldugu icin tebe kalmadan once biraktim tedavi gorurken. Ama doktora sormadim inan belki de zarari yoktur kendi kendime uydurmus olabilirimKızlar hazır konu açılmışken hamilelikte özel bölge için napıyorsunuz. Lazer olmuyor sanırım, ağdaya cesaret edemiyorum. Krem vs uygun olurmu ki
Çocikin rahatını bozma djjsks bide erkeklerin traş makinası var ya onun bi bölümü var lazere giderken de onu kullanıyordum o daha kolay olur kökten almıyor yüz cihazımız gibi bildin mi neyden bahsettiğimi tam anlatamadım ama fjjdsnAcimayacagini bilsem agdayi vururum gobek ya simdicocuk etkilenmez heralde ahahahahaha
Lazer no ağda acıyor kremde içerik açısından iyi olmaz canım, ya jilet ya da epilasyln makinesiKızlar hazır konu açılmışken hamilelikte özel bölge için napıyorsunuz. Lazer olmuyor sanırım, ağdaya cesaret edemiyorum. Krem vs uygun olurmu ki
ben de şuan jiletle destekliyorum daha önce lazer yaptırmıştım ama illaki bişey yapmak gerekiyor ama ileriki haftalarda jilet de yapamayacağız göbekten o zaman sanki ağda mecbur gibi görünüyor ve ben hayatımda 2 defa ağda kullandım onda da canım gitmiştiLazer no ağda acıyor kremde içerik açısından iyi olmaz canım, ya jilet ya da epilasyln makinesi![]()
Evet ya mevsim itibariyle de zorlanacagiz gibi ahdjdjdjd agdaya cesaretim yok oraya kesin acid ajdjdjd
Ben acısını falan geçtim artık. Bebeğe zarar vermeyecek bi yöntem olsun yeter. Göbek olduğu için bebegi etkileyecek gibi geliyo her yöntem psikolojik olarakValla benim de aklıma başka bi şey gelmedi, öyle detaylı almadım da biraz insana benziyorum en azından djjdkd daha iyi bi yöntem bulursanız bana da söyleyin ağda da çok acımıyor orda aslında