- 27 Kasım 2018
- 3.792
- 4.180
- 133
Keşke şu kv leri bı tuşla silebilsekKizlar kayinvalidem bebeğe "Aman anneci bu anneci, aglama hemen, tmm anladık annen var."....veya "oyyy cnm bnm bak öyle hep anne anne diye aglamiycksin,babaanne icin de ağla tamam mi ?" Gibilerinden şaka yaptığinda gulumsuyorum ama sinirim de bozuluyonormal mi sizce??

Evet yok.oglumda almıştım.sicak olduğunda rengi bı değişik oluyor .Kaşığın öyle aman aman özelliği yok sanırım besin sıcak olunca renk değiştiriyormuş bebişlerin ağzı yanmasın siye fiyatını bilmiyorum pahalı değilse alırım bazı şeyler aşırı gereksiz ve pahalı çünkü
Ay hoşuna gitmez mi ya. Nasıl bı saçmalık bu.anne olmanın güzl yanlarından birisi işte bu.Aynen cok guzel tespit valla. Gecen de bebek agliyo kayinvalidemin kucagindaydi mizirdanmisti bana getirdi al bu seni istiyo diye. Bn de aldim kucağıma annecimm niye agliyosunn diye sevdim sakinlestirdim falan.. "hosuna gidiyo dimi sende sakinleşmesi"diyo. Allaalla bi garip geldi yahu tabiki gidecek annesiyim ben onun.
Boşver ozamn devam et.Kizlar 1 haftadır hamur işi tatlı kızartma kestim abur cubur çok yerdim bıraktim bir kilo bile verememistim nerde yanlış yaptım acaba![]()

Sperm 72saat canlı kalır diyorlar.bence hiç sorun olmaz.ben kızıma hamile kalmadan önce yumurtlamadan bı iki gün önce bı kez olmuştu ilişki .yumurtlamabyada sonraki gün şehir dışında işimiz vardı o yüzden değerlendirememistik.cok şükür kızıma hamile kaldım.Ya kızlar bugün çatlama günüm sabah çatladı ama benim ilişki dün sabah ve önceki akşamı oldu bugün olamayacakevet 3 gün sperm yaşıyor ama ne bileyim ihtimal düşüyor ya
Bnm oğlumda eşime benziyor normalde.ama kv kalsa aynı benmişCanım benim de kayınpederim geldi Tunayı görür görmez sizin tarafa benziyor dedi, oysaki Tuna Süleyman Demirel'e benziyorseverken sürekli seni götüreyim babannen sana bakar diyor. Bende annemden iyi kimse bakamaz de diyorum
halan sana çok iyi bakar diyor sanki ben bakamıyorum
emzirip getiriyorum salona ağlıyor, huysuzlanıyor aç bu çocuk diyor. Kendi babama baya kızıyorum aç deyince sen emzir diyorum ama kp'e denmiyor
![]()

Bence normal değil mi anlamadım95 günlük bu gün. 5 haftada 1.300 gr almışız