2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    232
Kizlar kayinvalidem bebeğe "Aman anneci bu anneci, aglama hemen, tmm anladık annen var."....veya "oyyy cnm bnm bak öyle hep anne anne diye aglamiycksin,babaanne icin de ağla tamam mi ?" Gibilerinden şaka yaptığinda gulumsuyorum ama sinirim de bozuluyo🤭normal mi sizce??
Keşke şu kv leri bı tuşla silebilsek 🤣🤣🥴
Kaşığın öyle aman aman özelliği yok sanırım besin sıcak olunca renk değiştiriyormuş bebişlerin ağzı yanmasın siye fiyatını bilmiyorum pahalı değilse alırım bazı şeyler aşırı gereksiz ve pahalı çünkü
Evet yok.oglumda almıştım.sicak olduğunda rengi bı değişik oluyor .
Aynen cok guzel tespit valla. Gecen de bebek agliyo kayinvalidemin kucagindaydi mizirdanmisti bana getirdi al bu seni istiyo diye. Bn de aldim kucağıma annecimm niye agliyosunn diye sevdim sakinlestirdim falan.. "hosuna gidiyo dimi sende sakinleşmesi"diyo. Allaalla bi garip geldi yahu tabiki gidecek annesiyim ben onun.
Ay hoşuna gitmez mi ya. Nasıl bı saçmalık bu.anne olmanın güzl yanlarından birisi işte bu.
Kizlar 1 haftadır hamur işi tatlı kızartma kestim abur cubur çok yerdim bıraktim bir kilo bile verememistim nerde yanlış yaptım acaba 😅
Boşver ozamn devam et.🤣
Ya kızlar bugün çatlama günüm sabah çatladı ama benim ilişki dün sabah ve önceki akşamı oldu bugün olamayacak :( evet 3 gün sperm yaşıyor ama ne bileyim ihtimal düşüyor ya
Sperm 72saat canlı kalır diyorlar.bence hiç sorun olmaz.ben kızıma hamile kalmadan önce yumurtlamadan bı iki gün önce bı kez olmuştu ilişki .yumurtlamabyada sonraki gün şehir dışında işimiz vardı o yüzden değerlendirememistik.cok şükür kızıma hamile kaldım.
Canım benim de kayınpederim geldi Tunayı görür görmez sizin tarafa benziyor dedi, oysaki Tuna Süleyman Demirel'e benziyor 😅 severken sürekli seni götüreyim babannen sana bakar diyor. Bende annemden iyi kimse bakamaz de diyorum 🤣 halan sana çok iyi bakar diyor sanki ben bakamıyorum 🤦🏼‍♀️ emzirip getiriyorum salona ağlıyor, huysuzlanıyor aç bu çocuk diyor. Kendi babama baya kızıyorum aç deyince sen emzir diyorum ama kp'e denmiyor 🤣
Bnm oğlumda eşime benziyor normalde.ama kv kalsa aynı benmiş🤣
95 günlük bu gün. 5 haftada 1.300 gr almışız
Bence normal değil mi anlamadım 🥴

Kızlar menenjit aşısıyla birlikte menectra diye bi aşı olduk. Normalde menectra 9. Aydaydı ama yeni bi salgın başlamış o yüzden öne çekti doktorumuz. Menenjit aşısı olanlar neler yaptınız, neler yaşadınız? Bana gene geldi panik ataklar
Bir de 6 kg olmuşuz doktor biraz fazla dedi. Ona da kafam takıldı
Canım senin bebe kaç aylık şuan bizimkide 6 kilo fazla falan demedi iyi dedi

Kızlar benimki ne uyuyor, ne uyutuyor. 2 gündür böyle. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Ateş, ishal yok. Diş için de erken bu neyin güncellemesi mahvetti bizi.

Kizlar 1 haftadır hamur işi tatlı kızartma kestim abur cubur çok yerdim bıraktim bir kilo bile verememistim nerde yanlış yaptım acaba 😅
Keşke bende kilo alabilsem. Gören herkes çok zayıflamışsın diyor. İyi anlamda söylemiyorlar çökmüşsün anlamında söylüyorlar, çok moralim bozuluyor. Kendimi kötü hissediyorum, herkes ama herkes böyle diyor 😓 hamilelikte 10 kilo almıştım hemen doğumdan sonra verdim zaten ama üstüne ekstra kendi kilomdan da gitti

Kızlar benimki ne uyuyor, ne uyutuyor. 2 gündür böyle. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Ateş, ishal yok. Diş için de erken bu neyin güncellemesi mahvetti bizi.
4.ay atağı büyük olasılıkla. Maalesef birçoğumuz yaşıcaz bunu acaba yaşamayan şanslı kişiler olur mu 😅 araştır istersen 4.ay atağı diye genellikle 1 ay sürüyormuş bu durum, rutinlerinizi bozmayın nasıl uyutuyorsanız aynı o şekilde devam edin yeni şeyler denemeyin diyorlar

Canım senin bebe kaç aylık şuan bizimkide 6 kilo fazla falan demedi iyi dedi
95 günlük canım. 59 boy, 6 kg
Son kilo alımına göre fazla demiş olabilir belki. 5 haftada 1300 gibi bişey almış. Ondan belki. Bu ay 500-600 gr almasını bekliyorum dedi

Screenshot_2025-04-28-22-35-44-500_com.android.chrome.webp
iki gündür bı haller vardı da kız bu ne diyor 35 gün süren atak mi olur 🫢

Eki Görüntüle 3583852 iki gündür bı haller vardı da kız bu ne diyor 35 gün süren atak mi olur 🫢
Canım bura tam beklenen doğum tarihi yani 40 haftaya göre hesaplayın diyor kaç jaftalık doğdu Masal kuş? Aynı gün doğumlu Tunayla ama Tuna 40+3de doğdu. Ve bence 3 gündür daha iyi huylu 🤣 iyi huy iğnesi vurdurmuşuz gibi 😜

95 günlük canım. 59 boy, 6 kg
Son kilo alımına göre fazla demiş olabilir belki. 5 haftada 1300 gibi bişey almış. Ondan belki. Bu ay 500-600 gr almasını bekliyorum dedi
Canım sizin tam doğum tarihi ne zaman bizde 3 ay 6 günlüğüz 3. Kilo doğduk şimdi 6200 bana gayet normal dedi ebeler

Canım bura tam beklenen doğum tarihi yani 40 haftaya göre hesaplayın diyor kaç jaftalık doğdu Masal kuş? Aynı gün doğumlu Tunayla ama Tuna 40+3de doğdu. Ve bence 3 gündür daha iyi huylu 🤣 iyi huy iğnesi vurdurmuşuz gibi 😜
Kız Tunis maşallah nerdeyse çıkmayacakmis rahat gelmiş anasının karnı yirimmm ya🥹 Masal 37+6 da doğdu. Buna göre biz atağa geçmedik mi yani bu benim kızın normali mi yoksam aahahhaha

Canım sizin tam doğum tarihi ne zaman bizde 3 ay 6 günlüğüz 3. Kilo doğduk şimdi 6200 bana gayet normal dedi ebeler
23 Ocak canım. Valla bence de normal. Canımı sıktı boşu boşuna resmen. Doğum kilosunun 2 katını 5. Ayda beklerim dedi. Bence o az 😂

Canım benim de kayınpederim geldi Tunayı görür görmez sizin tarafa benziyor dedi, oysaki Tuna Süleyman Demirel'e benziyor 😅 severken sürekli seni götüreyim babannen sana bakar diyor. Bende annemden iyi kimse bakamaz de diyorum 🤣 halan sana çok iyi bakar diyor sanki ben bakamıyorum 🤦🏼‍♀️ emzirip getiriyorum salona ağlıyor, huysuzlanıyor aç bu çocuk diyor. Kendi babama baya kızıyorum aç deyince sen emzir diyorum ama kp'e denmiyor 🤣
Bnm kayinpeder de iyidir hostur saolsun ama patavatsiz. Bize her geldiginde nasıl sut durumun? Diye soruyo. Mama vermem icine sinmiyo anliyorum. Gecen emzirmeyip biberonla mama verdigim bi an, bebegi izliyo ayakta yanibasimda birden dedi ki "sütün artmadi yaaa"..😯

Back
X